Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 10

• 82 785
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
В повечето случаи - от България. Не съм забелязала разлика в продуктите.

# 121
Това извънредно положение и четенето във темите във форума ми засили любопитството за процедурите за лице. И какво разнообразие има, оказах се доста "изостанала" Wink
И се надъхах за мезотерапия. На какво трябва да обърна внимание при избора си ?
Някой пробвал ли в Рестилайн Витал ?

# 122
Това извънредно положение и четенето във темите във форума ми засили любопитството за процедурите за лице. И какво разнообразие има, оказах се доста "изостанала" Wink
Някой пробвал ли в Рестилайн Витал ?
На добър дерматолог.Той ще прецени вида на терапията.

# 123
На добър дерматолог.
SmileSmileSmile най-добрия съвет наистина
Имам избор от 2ма лекари ( единия е пластичен хирург, познавам работата им  )

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 22:32 от Casual

# 124
От мезотерапията лицето ми грейва, ефекта е дълготраен и видим. Това, което не ми харесва е болката докато ме бодат, хем изчакваме дълго за да задейства гела с лидокаин. Другия неприятен момент са спуканите капиляри от обождането за около десет дена всичко изчезва. Но ефекта е видим и разкрасителен! С две ръце препоръчвам ето тази мезотерапия, няма алергия и подпухване.

# 125
При мен всичко отшумява за около 24 часа, независмо дали е мезотерапия или филъри, дори след първите 6 часа почти няма видими следи, но кожата е болезнена при допир. Един-единствен път имах спукан капиляр при поставяне на филър.
Мезотерапята като процедурата не е особено приятна, усещането за болка е индивидуално (по-слабо изразена болка в сравнение с филърите), а и кожата на всеки е различна. В никакъв случай процедура по време на цикъл - два пъти по-болезнена е.

Някой от вас беше споменал за Hydrafacial - четох в интернет какво представлява, наистина ли е безболезнено като апаратна мезотерапия напр.? Пише, че съчетава почистване, пилинг и подхранване в едно, каква е ориентировъчно цената?

# 126
Как се отразява мезотерапия тя на финни бръчки?

# 127
Отразява се прекрасно въобще на цялото лице! На тена, на тургора, на фините линии.
Доволна съм, от това, че няма негативен ефект а само положителен. Тъмните кръгове се избистрят.
доктор Тончева от София работи с Филорга.

Хидрафейшъл няма никакъв ефект, и не ви я препоръчвам, загуба на време. От този тип процедури аз съм много доволна от радиочестотен лифтинг, студен лазер на филорга, карбонов пилинг, но те нямат ефекта на иглената мезотерапия.
Добре е да се различава лазер и мезотерапия.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 19:37 от Bria

# 128
При всеки индивидуално. На мен добре ми се отразява.
Засега и лазерът СО2 мн.добре повлия на кожата : за тена(на70% изчисти петната, а останалите са много по-бледи), порите са свити, кожата е доста по-опъната и гладка, с равен тен, фините линии под очите са смегчени.
Да се надяваме да дълготраен ефект,поне до сезоните, в които може да се направи пак.(есен-зима-пролет)
Направих го в четвъртък, днес почти нямам корички.Лекарят каза,че мн.бързо се регенерира кожата ми.

# 129
Моята кожа е хубава, нямам разширени пори и петна. Единствено ме дразни една лека гневна бръчка между веждите. Чудя се за ботокс или някаква процедура.

# 130
Моята кожа е хубава, нямам разширени пори и петна. Единствено ме дразни една лека гневна бръчка между веждите. Чудя се за ботокс или някаква процедура.
Гневната бръчка с ботокс се третира, щом те дразни я оправи.

# 131
Здравейте, чудех се къде да попитам и тук ми се струва най-удачно. Ползвали ли сте този почистващ продукт , нещо като първа стъпка от масленото почистване ли е и необходимо ли е използването на почистващ гел след него?
https://m.sephora.com/product/genius-ultimate-anti-aging-melting … ts%20grid:p388200

# 132
Здравейте, чудех се къде да попитам и тук ми се струва най-удачно. Ползвали ли сте този почистващ продукт , нещо като първа стъпка от масленото почистване ли е и необходимо ли е използването на почистващ гел след него?
https://m.sephora.com/product/genius-ultimate-anti-aging-melting … ts%20grid:p388200
Аз го имам и много го обичам и най-вече аромата му. Оставя лек мазноват слой и аз ползвам 2-ра стъпка след него, но през зимата може и да се спести 2-рата стъпка, особено на много суха кожа и ако не се сваля сериозно количество грим.
2-та ми стъпка с него обикновено е тази:
https://www.algenist.com/products/genius-ultimate-anti-aging-foa … MI9waAmYwEALw_wcB

# 133
От мезотерапията лицето ми грейва, ефекта е дълготраен и видим. Това, което не ми харесва е болката докато ме бодат, хем изчакваме дълго за да задейства гела с лидокаин. Другия неприятен момент са спуканите капиляри от обождането за около десет дена всичко изчезва.
Ох това за болката не трябваше да го прочитам, ако не беше 10 вечерта щях да си отменя часа веднага Persevere
Този лидокаинов крем може ли инфо ?

# 134
  • Варна
Понеже коментирахте Clarins - в Дъглас има -30% за продукти за очи - https://douglas.bg/marki/clarins/kozmetika/produkt-za-ochi--mask … G94Xvj0WrzNTHMZL0

Общи условия

Активация на акаунт