Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 10

• 82 794
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Изтърпявам я болката и толкова, не мога да кажа че грам нищо не чувствам. Неприятно е но няма как. Мажат ме с обезболяващ гел стоя 20 мин някъде може и повече и се започва разкрасителния процес. 😃👌

# 136
Болката е търпима.Настройвам се,че
ще
боли и така става по-лесно .

# 137
Изтърпявам я болката и толкова, не мога да кажа че грам нищо не чувствам. Неприятно е но няма как. Мажат ме с обезболяващ гел стоя 20 мин някъде може и повече и се започва разкрасителния процес. 😃👌

Aз мисля, че моята дерматоложка не ползва обезболяващ гел - почиства ми лицето (аз грим не ползвам, но за дезинфекция) и почва, като междувременно се опитва да води разсейващ разговор, докато "издевателства" над мен. Но ще я питам дали не може да подхожда по-малко садистично.

# 138
И мен ме
мажат винаги .

# 139
Без лидокаин не се съгласявайте, маже ме и после чакаме да подейства поне 20-25 мин..

# 140
.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 23:25 от Ernestina

# 141
Здравейте, чудех се къде да попитам и тук ми се струва най-удачно. Ползвали ли сте този почистващ продукт , нещо като първа стъпка от масленото почистване ли е и необходимо ли е използването на почистващ гел след него?
https://m.sephora.com/product/genius-ultimate-anti-aging-melting … ts%20grid:p388200
Аз го имам и много го обичам и най-вече аромата му. Оставя лек мазноват слой и аз ползвам 2-ра стъпка след него, но през зимата може и да се спести 2-рата стъпка, особено на много суха кожа и ако не се сваля сериозно количество грим.
2-та ми стъпка с него обикновено е тази:
https://www.algenist.com/products/genius-ultimate-anti-aging-foa … MI9waAmYwEALw_wcB

Благодаря , Агент! Имам го в мини вариант от комплект и му дойде времето да го започна. И аз ще го използвам така , с мазна кожа съм.

# 142
  • София
Чета тази тема с интерес, защото попадам във възрастовата група.Все още нямам боток, филъри или други инвазивни процедури.Но, трябва да си записвам от постовете на дамите, които са си правил и и са доволни от определени лекари и клиники.

# 143
Чета тази тема с интерес, защото попадам във възрастовата група.Все още нямам боток, филъри или други инвазивни процедури.Но, трябва да си записвам от постовете на дамите, които са си правил и и са доволни от определени лекари и клиники.
Има и тема за естетическите процедури ако ти е интересно Simple Smile

# 144
Здравейте, дами!
Искам да направя някаква процедура за цялостно подобряване състоянието на кожата -на 36г.съм . Бихте ли препоръчали клиника или дерматолог в Пловдив, от която сте доволни. Досега съм ходила само на хидрафейшал при козметик.

# 145
  • BG
Здравейте, дами!
Искам да направя някаква процедура за цялостно подобряване състоянието на кожата -на 36г.съм . Бихте ли препоръчали клиника или дерматолог в Пловдив, от която сте доволни. Досега съм ходила само на хидрафейшал при козметик.

Както е казала ДХ3, има тема за естетични процедури , която може да ти е от полза.

# 146
От мезотерапията лицето ми грейва, ефекта е дълготраен и видим. Това, което не ми харесва е болката докато ме бодат, хем изчакваме дълго за да задейства гела с лидокаин.

Нали има и безиглена мезотерапия с ултразвук, не е ли за предпочитане?

# 147
От мезотерапията лицето ми грейва, ефекта е дълготраен и видим. Това, което не ми харесва е болката докато ме бодат, хем изчакваме дълго за да задейства гела с лидокаин.

Безиглена правех когато  бях по млада. Да, освежава но и на 25-30 год лицето  и кожата ми бяха различни.
Много по добър е ефекта, когато продуктите се вкарват в дермата.

# 148

При мен ултразвуковата мезо нямаше резултат. Правих си с хиалуронова киселина след микродермабразио, но ефекта като че ли не беше по-добър от обикновените маски, които ми слагаше козметичката. Не съм правила иглена мезо, но като цяло отзивите са отлични.

# 149
Аз съм си правила много пъти безиглена мезо, освежаваше ми кожата, но пак казвам че бях чмого по- млада.
4 пъти съм си правила иглена. Ефекта е много добър, минуса са разходите, цената и болката разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт