Грижа за лицето за дами в прекрасната възраст 40+ № 10

• 82 805
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Безиглената мезотерапия (апаратна) просто вкарва продуктите една идея по-дълбоко от обикновена маска. Видимият ефект не е толкова изразен и е за ден-два. Подходяща е за по-млада възраст или просто за поддържане, но тогава се прави по-начесто.
Другата разлика е, че e повече от желателно иглената мезотерапия да се извърши от дерматалог, докато апаратната се предлага в козметичните салони.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 15:54 от SamoDiva

# 151
  • София
Аз разпитвах моята дерматоложка за безиглената и тя каза че била само за "shine". Много искам да си направя иглена мезотерапия, но не мога да се престраша. Гледах снимки в нета, как изглежда кожата веднага след процедурата и се изплаших. Не знам дали зависи от веществото, което се вкарва, но има множество снимки, на които кожата на лицето става на малки балончета, пълни с течност. Не искам да плаша децата в къщи, пък било то и за 1 ден само  Laughing
Казват, че при мезогън уж не ставало такова лицето, но аз лично не съм пробвала.

# 152
Става на папули ,да.По-скоро подутини, не балончета.Има различни мезотерапии, според вида на използваното вещество и целите, при които се използва.От това зависи дали ще сте с тези оразувания няколко часа до ден или няколко дни.
Моите деца вече са свикнали😂

# 153
Здравейте дами, моля за съвет. Искам да купя подарък на свекърва ми, тя е 50+, но не намерих такава тема. Искам да е някакъв крем с антиейдж ефект. Можете ли като цяло да препоръчате към коя марка да се насоча - Виши, Лореал или някоя друга.

# 154
Neovadiol Magistral на Виши ползват майка ми и свекърва ми и са много доволни. Майка ми е с  само Неовадиол от 10тина години. На 63 години е и няма бръчки. Разбира се е и до начин на живот.

# 155
  • BG
Става на папули ,да.По-скоро подутини, не балончета.Има различни мезотерапии, според вида на използваното вещество и целите, при които се използва.От това зависи дали ще сте с тези оразувания няколко часа до ден или няколко дни.

С мезогън не се образуват толкова видими подутини, почти не си личи. Wink

# 156

Може би, но се съммявам ефектът да е същия.

# 157
  • BG
Скрит текст:
Може би, но се съммявам ефектът да е същия.
[/quote]

Не съм лекар и нямам обективна преценка, но съм правила и двете. С мезогън се вкарва на много повече места от продукта и затова го предпочитам. Някак по-равномерно е и ми допада повече. Разбира се, това е въпрос и на усещане и лично предпочитание.

# 158
Идеята на вкарване на продукт е да действа.Ако е повърхностно, както смятам е с този мезогън, не виждам голям смисъл.
С игла се вкарва точно там, където е нужно и ще има полза дълготрайна.

# 159
  • На остров
А тези иглени мезотерапия стават ли за розцея ?

Избрах си слънцезащитно за лице на Ла Рош anthelios 50

# 160
  • Велико Търново
Здравейте дами, моля за съвет. Искам да купя подарък на свекърва ми, тя е 50+, но не намерих такава тема. Искам да е някакъв крем с антиейдж ефект. Можете ли като цяло да препоръчате към коя марка да се насоча - Виши, Лореал или някоя друга.

Това е изключително добра серия за дамите над 50. Предлага се в три текстури, като този с фактор е за всеки тип кожа. Добре повлиява и пигментни петна, ако има такива. В момента може да се намери и с подарък околоочен.
https://remedium.bg/anti-age/nuxe-nuxuriance-ultra-replenishing- … m-spf20-50ml.html

Виши неовадиола също е много добър.

# 161
  • София
А тези иглени мезотерапия стават ли за розцея ?

Избрах си слънцезащитно за лице на Ла Рош anthelios 50

Здравейте!
И аз съм с розацея и се чудех същото.
Най-добре ще е да се направи консултация с дерматолог.
Аз в момента съм с много спокойна кожа и не ми се ще да я дразня, а в същото време съм решила, че искам да си направя и мезотерапия на лицето.

# 162
За крема над 50+ в сайта на  инфармация, се хвали състава на Арома http://www.infarmaciq.com/balgarski-kremove-brachki/ От тук препоръчаните съм ползвала последния, не повторих само заради това, че крема е в кутийка. Държа да е тубичка, по хигиенично ми е.
Не съм ползвала бг кремове отдавна, мисля след като свършат моите да пробвам с бг козметика. Всъщност последния бг крем беше на БАН, ползвах от тях и серум с охльов, маска с кал.

# 163
Бях писала, че моя приятелка ще си прави процедура на челото. В крайна сметка се оказа, че не е нищо по-специално, а филър - Prophilo 2 ml, разпределен основно по челото и остатъка в другата част на лицето.
Странното е, защото тя си запълва назолабиланите през февруари, като пак има инжектиране и в другите части, а дерматоложката не мен ми беше казала, че филърите са неприложими за чело... Може би при мен, все пак сме с различен тип кожа.
Не съм се виждала с приятелката ми, за да преценя ефекта. Бях писала по-напред, че от филъра й през февруари разлика не виждам. Важно е тя да я вижда.

# 164
SamoDiva, в Бг ли правите Profhilo? Аз също мисля да направя, знам, че се слага само на долната част на лицето, шия и ръце. Не се ползва на чело. Ефектът е страхотен, но е много скъпа процедура.
Момичета, как се грижите за кожата на ръцете, освен крем-правите ли маски, пилинги, процедури?

Общи условия

Активация на акаунт