Астрология - 17 тема

• 32 830
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Какво мислите за Московската академия по астрология и Левин?

Дават дипломи.

# 121

Хм, този отговор ,провокира интереса ми...Не заради дипломата...

# 122
За да направите вършеща ви работа релокация,трябва да имате РЕКТИФИКАЦИЯ.Не случайно дебело подчертавам това.Имам личен опит - моята рождена карта е такава,че София и Перник ми дават преместване на 6/12 дом по знак. За да се преместите в друго населено място трябва да си отговорите ЗАЩО искате да направите това и тогава да се ориентирате към съответните натални планета и дом.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 10:22 от Титания

# 123
Какво мислите за Московската академия по астрология и Левин?

Дават дипломи.

За любителите на  Авторитетни "опаковки". И за дипломата като синоним на някакви таланти, способности, професионална компетентност. Иначе като всяка една астрологична школа. С нейните последователи.

# 124
Те пък едни Ректификации правят... )))

# 125
За да направите вършеща ви работа релокация,трябва да имате РЕКТИФИКАЦИЯ.Не случайно дебело подчертавам това.Имам личен опит - моята рождена карта е такава,че София и Перник ми дават преместване на 6/12 дом по знак. За да се преместите в друго населено място трябва да си отговорите ЗАЩО искате да направите това и тогава да се ориентирате към съответните натални планета и дом.

Не мисля да правя Ректификация в класически вид и ще обясня защо:
Според майка ми съм роден в 13.00,което дава Асцендент Телец 25 градуса.Преди години при проверка в служба  Есграон, се оказа,че  записаният час е 14.00,което дава Асцендент Близнаци 12 градуса.Само че аз имам както типичния външен вид,който дава Асцендент в Телец,така и характерни особености на темперамент,
Силни рамене,трапчинка на брадата,плътни усти,чип нос,чуплива коса.Движа се бавно,спокоен съм,не говоря много с непознати ,на някои хора им изглеждам флегматичен,мързелив съм и тн..стига толкова конкретика:)Близнаците от другата страна са доста различен тип,живи,променливи,комуникативни и разни други характерни детайли.Примерни разлики Телец-Близнаци:
Поведение мое- пасивно,на близнаците активно.Потаен съм,а не открит:)Движа се бавно и уверено,а не подскачкам и жестикулирам енергично
Та,няма как да съм с асцендент Близнаци и си мисля,че часа на раждане,които имат в служба Есграон е закръглян.Вероятно съм роден в интервала 13-13.10,защото 13.30 примерно дава 3-4 градуса Близнаци.
Ето,спестих си анализ на житейски събития,позицията на Слънцето и Сатурн по домове и дали съответства,и тн.
Иначе от близо 4-5 години не искам да живея повече в моя град,защото не съм щастлив,тегаво ми е и не мога да си представя бъдещето тук.Интуицията ми подсказва,че трябва да се преместя също.Така че нямам колебания по въпроса.В България имам само една линия по тригон на Слънцето,а аз искам да се преместя по линия на Венера или Юпитер.Лошото е,че най-хубавите точки ми се падат на странни места,та се чудя за Мозамбик примерно-казват,че има хубави плажове:)

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 13:03 от Ricko7

# 126
Рико, аз не бих разчитала на външни белези за определяне на АС. За всяка зодия си има общи характеристики, но според мен няма как да се съди само по тях. Абсурдно е, при положение, че има толкова много фактори.
Аз примерно съм АС Дева ама имам и много характеристики на АС Лъв. Ами сега?

Според мен когато часа е спорен, ректификацията е задължителна, но това си е мое мнение де.

# 127
Абсолютно подкрепям Адри. Имам приятелка с Асц Близнаци, доста е флегматична също като жестове.

# 128
Дай снимка и ще ти определя Асцендента и зодията.
За съжаление това е масова заблуда, че ректификация се прави толкова лесно, по картинка.
Именно затова има толкова пишман ректификатори, включително и сред известни астролози.

# 129
Adriana11,при мен нещата са лесни-нямам планети в точни аспекти към Асцендента и тн-тоест има чист почерк.
Sotis,хайде сега снимки да давам..Транзитен Уран ми е в тригон с наталната Луна,така че не си търси белята:)

# 130
Ами аз си казах мнението, то си е личен избор все пак. Аз не бих разчитала на външни белези поради ред причини. То ако беше толкова лесно сами щяхме да си се определяме и нямаше да има профи астролози.

За снимката, Сотис се шегуваше, убедена съм, че не очаква снимков материал Simple Smile

# 131
Adrianna11,то и аз се шегувам с нея:)Само да не се окаже,че е Водолей примерно и да се амбицира,че ще стане лошо за мен:)

# 132
Важно е също и управителят на АС къде е. В случая на Рико,ако Меркурий е в Телец или Венера е в Близнаци .... или пък двете планети са в съвпад или пък отделно са в съвпад с други планети,тогава нещата вървят към ректификация. Всяка планета свързана с управителя на АС ,особено съвпад или самия АС дава отражение върху външността и характера.Щом като Рико иска да се мести,не ми се струва АС Телец.

# 133
Sotis,хайде сега снимки да давам..Транзитен Уран ми е в тригон с наталната Луна,така че не си търси белята:)

Каква беля, аз по натал го имам тоя тригон p))

# 134

Каква беля, аз по натал го имам тоя тригон p))

Аз пък квадрат Smiling Imp Smiling Imp Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт