Астрология - 17 тема

• 32 828
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
Не знаем Simple Smile Има облаци.
Аз си правя ново CV в днешния ден. Дали е подходящ или да го оставя за друг път?

След като имаш импулса д го правиш - значи е време. С Юпитер и Плутон върху Марс на IC Smiling Imp

Титания, това сладко ще е със специален заряд Simple Smile

Greene, много се радвам Simple Smile На късмет да ти е Simple Smile

# 586
  • София
Чета ви редовно без да съм "на ти" с астрологията. Споделям безкрайната неудовлетвореност и чувството, че не съм в мир със себе си тези дни, особено днес... Кажете ми, че е нормално, моля...

# 587
Нормално е - в коридора сме на три последователни затъмнения.Днес беше второто - слънчевото.Третото е Лунно , на 05.07, а леката криза,  в която сме повечето е до 13.07.

# 588
Т.е. евентуално успокоение на нервите може да има след 13.07?

# 589
За подходящ период за операция свързана с кожата след средата на Юли подходящо ли е или по-добре след като е минало ретроградието на всички планети към края на ноември/декември?
Само ретроградните планети ли трябва да избягвам? На нещо друго да обърна ли повече внимание включително и някакви транзити тогава в моята карта?

# 590
При мен затъмнението мина зле ...скарах се със партньора си, жестоко ...направо сме пред раздяла ...лунното на 5ти ми е в 7 дом ...не ми се мисли какво ще стане Sob тъжно ми е, защото го обичам, но заради голямата си уста сега страдам ...Някои може ли да ми помогне да разбера какво ще се случи? Дали ще се разделим?

# 591
В кардинален знак нали се случваха събитията по-рано или на точен съвпад? Чудя се как това новолуние и затъмнение не го усетих, а ми отключва таото...

# 592
При мен затъмнението мина зле ...скарах се със партньора си, жестоко ...направо сме пред раздяла ...лунното на 5ти ми е в 7 дом ...не ми се мисли какво ще стане Sob тъжно ми е, защото го обичам, но заради голямата си уста сега страдам ...Някои може ли да ми помогне да разбера какво ще се случи? Дали ще се разделим?

Някой да хвърли боб или да гледа на кафе ли Simple Smile
Шегувам се.
Ще се сдобрите. Това е само мое мнение, не е препоръка или 100% сигурно заключение.
При толкова ретро планети, плюс слънчево затъмнение, е нужно да помислим добре, преди да правим каквото и да е.
Картата я имаше качена тук и съм я разгледал.

# 593
В кардинален знак нали се случваха събитията по-рано или на точен съвпад? Чудя се как това новолуние и затъмнение не го усетих, а ми отключва таото...
Събитията предстоят. Темите ще са активни до следващото слънчево затъмнение т.е до 14.12.2020.

# 594
За мен този период е кошмар , раздяла с дългогодишен партньор , загубих много, много близък човек преди ден/ козирог/ , физически съм в окаяно състояние , нямам сила да стана от леглото болки в главата от месеци наред .. не знам къде ще му дойде края / сл телец, ас лъв съм /

# 595
Когато се ходи на астролог за прогноза освен наталната карта за повече сигурност и точност трябва ли да се гледа и соларна карта ?
Ако часът е точен би трябвало да има изместване на събития най-много до 6 месеца , но не и години, нали?
Мислих си , че часът ми може да не е верен, но в соларната ми карта за миналата година(оказа се че могат да се прогнозират неща за приятели, познати и дори съседи!) И се оказа че в моята собствена карта нещата за тях са се случили, но за мен не... което е много странно.
Има ли някакво обяснение?

# 596
Прогноза не се прави само по натала, а с помощта на различни прогностични карти и техники.
Но наталната карта е задължителната база, от която изхождаме при изготвяне на каквато и да било прогноза.

При определяне на тайминга на събитията часът наистина е от голямо значение, но зависи с какви техники се работи. Някои техники дават по-широк толеранс, да речем от 10-15 минути, други изискват точност до 4 минути. Има и такива, при които 1 минута може да е от значение.

# 597
  • София
Слънце на човек в моя девети дом - лъв. Как да тълкувам характера на връзката?

# 598
  • в 1001-та нощ
Може да е чужденец, да сте се запознали на пътешествие, да е в чужбина, да имате сходни духовни интереси, да учи .... Виж темите на 9 дом - не са една или две.

# 599
Кой дом отговоря за съседите? Може и да е странно, но имам проблем с тях, който ме докара до депресия, особено сега като трябва и да работя отвкъщи по цял ден и имам чувството, че живея с тях. Нуждата от къща става все по-голяма...

Общи условия

Активация на акаунт