Астрология - 17 тема

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря Ви Flowers Hibiscus Много ме замислихте Sad Напоследък много неща се промениха за мен ...Не ходя на психотерапия, но мисля, че няма да ми е излишно. Темата за Хирон винаги ми е била много интересна. Дано съдбата наистина ми помогне Purple Heart Може би някак си се опитвам да излекувам душата си ...като цяло, аз съм казвала и друг път, от 1 година на сам и буквално постоянно съм по доктори, дори и сега. Kiss

# 466
Зарежи го Хирон, имаш далеч по-съществени транзити в момента. Съсредоточи се върху тях.

# 467
А моят Хирон в момента прави съвпад с Венера (11) и секстил с луната. Дали да очаквам още лоши емоции?
В последните години съм доста лабилна психически и вече не издържам.
Скрит текст:

# 468

Какви по-конкретно емоции изпитваш? Свързани ли са с безпричинен гняв?

# 469

Какви по-конкретно емоции изпитваш? Свързани ли са с безпричинен гняв?

Емоциите са свързани със страх, депресия и самота. Не съм доволна от ситуацията ми в момента, имам нужда от нова посока, нещо което да ме мотивира.  Живея в различен от родния ми град, преместих се заради работата, но живея като абсолютен отшелник в последните години.

# 470
А моят Хирон в момента прави съвпад с Венера (11) и секстил с луната. Дали да очаквам още лоши емоции?
Скрит текст:

И ти си със Хирон в близнаци /като предишното момиче Simple Smile .....Дали не изпитваш невъзможност да се радваш на живота  и това да ти дава усещане за депресивност /няма данни за "болестна" депресия ,поне аз не видях сега/...каквито и да са преживяванията ти сега , всичко това е било  цел на душата ти и е много значим период за целия ти живот и за целта на инкарнацията ти ......

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 20:44 от румид

# 471
tristess като не ти харесва ситуацията я промени. Аз преди да се прибера в България се чувствах така, всички от моя кръг се ожениха или преместиха в други градове и останах сама. И взех че се прибрах и се оказа сполучливо решение. Така че да се дълбае в депресията няма смисъл, промени ситуацията и прави неща, които те удовлетворяват.

По темата за Хирон в 12-ти аз съм с това разположение, ми абонирана съм за болниците. Съдба. При мен Хирон е съвпад с Луна. Въпреки че съм Везни с пълен пети дом и съм доста социална си обичам и изолацията отвреме на време. Карантината ми дойде много добре. 12-ти дом е домът на душата, на вярата, на Бог ако си религиозна agi, и тъй като Хирон е в Близнаци намери си някоя книга, която би ти повлияла положително. Например Разговори с Бога на Нийл Доналд Уош. Не съм му фен, но тематиката е в синхрон с 12-ти дом, не е класическа книга за религията и е в стил модерните книги за саморазвитие. Или някаква лесносмилаема психология.

# 472
Има го този момент - не се радвам не поради завишени изисквания, а по-скоро защото нищо никога не идва когато трябва. Напр. Имам пари да обиколя света, но нямам с кой, а когато имаше нямах пукнат лев. Или нещата идват, когато вече са нерелевантни.

# 473
И аз съм с Хирон в Близнаци, само че моят е в 10Д, прави квадратура със СЛВ.

# 474
И моят Хирон е в 10 дом. Точно на Куспидата. Бях попаднала на едни обяснения за Хирон. Оказаха се невероятно точни обрисовки за конкретно за моя Хирон.

# 475

По темата за Хирон в 12-ти аз съм с това разположение При мен Хирон е съвпад с Луна.

Луна в 12-ти дом - родова карма по майката. Понеже е в съвпад с Хирон, дали си наследила някаква болка от майка си? Как твоята съдба, твоят начин на мислене и вярвания са еднакви с тези на майка ти? В кой знак е Луната?

# 476
  • SF
waterviolet, може да не ми отговаряш, ако прецениш, но имало ли е физическо разделяне с майка ти след твоето раждане? - престой в болницата, в кувиоз? Или тя да се е върнала на работа, да те е гедала баба, някой друг?

# 477
waterviolet, може да не ми отговаряш, ако прецениш, но имало ли е физическо разделяне с майка ти след твоето раждане? - престой в болницата, в кувиоз? Или тя да се е върнала на работа, да те е гедала баба, някой друг?

Не съм била в кувьоз, нито пък е имало удушаване от пъпната връв, както пишат за Луна съвпад Алгол (и този аспект имам), Луната е управител СЛВ и участва в Т квадрат.
Никаква болка не съм наследила от майка ми, нито пък някаква родова карма, аз и не вярвам в тези неща. Хирон е раната, но и лечението, сигурно знаете легендата. С моята майка имахме доста особени и конфликтни отношения, още от ранните години на моето тийнейджърство, тя ме рани, аз нея също. Раздялата между нас (заминах за чужбина) някак ни сближи и с годините започнахме да се разбираме. Отдавна е най-добрият ми приятел и най-голяма подкрепа. Но дълъг път изминахме и това е точно пътят на Хирон. Мисленето ни е корено различно и конфликтите често бяха заради това. Луната е в Телец - семейството е най-голямата ценност за мен.

# 478
Здравейте, искам да попитам за кариера какво показват тези подредби за кариерата и подходящи професии?

Като бонус една релокационна карта в случайно избран северен град, където 11-ти дом отива повече към лъва, Юпитер отива в 10-ти, а Нептун в 4-ти. Знам, че някои астролози не вярват в релокационни карти.
https://i.postimg.cc/L56sCkyq/astro-w2gw-all.png

По на запад нещата май не са така добри с това слънце отиващо баш в 12-ти? Това според вас означава ли да се избягва Западна Европа?
https://i.postimg.cc/fy0Phpq1/Parischart.png

Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 09:59 от slunce_jusk

# 479
  • SF
Какви са аспектите между всички тези планети? Аз така по планета в дом не мога нищо особено да кажа. Управителят на втори дом е в 10. А на шести дом къде е управителят?

Общи условия

Активация на акаунт