👗Нови придобивки в гардероба - 57

• 95 587
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Аз си чакам поръчката от Bershka и H&M, ето какво си закупих:
От H&M:
Скрит текст:
- ризката
Bershka:
Скрит текст:
панталона Тези сандали от Бершка са страхотни, малко са по в гръндж стил, но ми харесват, защото са по-странни, колебаех се дали да дам толкова пари, но в крайна сметка се прежалих.

# 91
Малко страничен въпрос- внушавам ли си или откакто написах в гугъл "коприна блузи" и лен блузи и тн ( по материя)  изведнъж ми излизат реклами на ХМ с надписи "Блуза от лен" "Блуза от коприна"? Преди май не ми изписваше материя ... толкова ли ни следят?

# 92
Grinning
Малко страничен въпрос- внушавам ли си или откакто написах в гугъл "коприна блузи" и лен блузи и тн ( по материя)  изведнъж ми излизат реклами на ХМ с надписи "Блуза от лен" "Блуза от коприна"? Преди май не ми изписваше материя ... толкова ли ни следят?
Изобщо не си внушаваш - вече ме е страх да потърся каквото и да било или да не би случайно да кликна на някаква реклама - ще ме преследва с месеци. Grinning Омъжих се преди 1 година, а още ме преследват всякакви сватбени неща Grinning

За да не е празен постът: току що си поръчах от някакъв нов сайт за мен - factcool спортен екип. Ако ви е интересно, след като дойде мога да споделя мнение:

# 93
55 Rush , даа сподели, страхотен изглежда. Може ли линк ?Gift Heart

# 94
Малко страничен въпрос- внушавам ли си или откакто написах в гугъл "коприна блузи" и лен блузи и тн ( по материя)  изведнъж ми излизат реклами на ХМ с надписи "Блуза от лен" "Блуза от коприна"? Преди май не ми изписваше материя ... толкова ли ни следят?
Заради "бисквитките" е така... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
55 Rush , даа сподели, страхотен изглежда. Може ли линк ?Gift Heart
Току що видях, че съм взела последния Confused
Но доста подобни на същата марка може да видиш тук.

# 96
Ихаа, на много достъпни цени. Задължително да споделиш как е качеството:heart:

# 97
Ихаа, на много достъпни цени. Задължително да споделиш как е качеството:heart:
Честно казано не очаквам топ качество при тези цени. Grinning Но реших да рискувам.
Ще пиша задължително. Flowers Tulip

# 98
А това цената на комплекта ли трябва да е или само на долнището, глупав въпрос може би Grinning

# 99
  • София
Точно. Изчистете си кеша на браузъра, но не само днешният, ами за целият период от време. Търсещите машини помнят и ви дават съответните реклами на посещаваните от вас сайтове.

# 100
А това цената на комплекта ли трябва да е или само на долнището, глупав въпрос може би Grinning
Хахаха, ами надявам се на комплекта, но сега като каза... май и това ще трябва да потвърдя като дойде Joy

# 101
Чудесни придобивки имате, момичета! Много ви се радвам на ентусиазма. Аз наистина нямам желание да купувам. Само бельо, книги и кремове купувам по време на корона вируса. Ходя точно с едни и същи сникърси на Фила, които вече са ми адски противни, но уж да не си мърся с вируси другите обувки:joy:. Нося 2 черни спортно-елегантни панталона и едни черни дънки и това е. Никога не съм била в такова състояние преди.

# 102
Скрит текст:
Хахаха, ами надявам се на комплекта, но сега като каза... май и това ще трябва да потвърдя като дойде Joy
Цената е само на долницата, то си го пише "tracksuit bottom" . За качеството - марката е Турска, на нивото на Waikiki и НМ са. За мен стават, за парите си са супер даже.

П.П.: Мерси за сайта, не го знаех, ще се възползвам и аз.

# 103
Точно. Изчистете си кеша на браузъра, но не само днешният, ами за целият период от време. Търсещите машини помнят и ви дават съответните реклами на посещаваните от вас сайтове.
Ще го направя, благодаря. Беше доста психиращо

# 104

Общи условия

Активация на акаунт