👗Нови придобивки в гардероба - 57

• 96 103
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Wonderland
Имаше много оплаквания от сайта на Sport Vision, но си поръчах долнище на Champion и дойде бързо и всичко беще супер. Simple Smile

Поръчах и тези неща:

Преоткрих и малките магазинчета по Студентски град, има супер свежи тениски и дънки и си изхарчих парите там, само ме е яд, че няма къде да си ги нося Sad

# 212
Вчера си поръчах този тоалет от Stradivarius. Много ми харесва как седи на модела, дано да пасне и на мен. Взех си и един колан.
Скрит текст:

Тези са от HM, имаха 20% на къси панталони.
Скрит текст:
Доволна съм, нямам търпение да пристигнат. Hug

# 213
# 214
# 215
# 216
Искрице, дойдоха ли платформите. Днес чакам моите от Пунто. Зарекох се повече да не купувам черни дрехи. Търся си къс пола панталон. Дайте инфо, ако засечете някъде. Отново харесах този на  Маги Джанаварова от снощи - цикламен и сатенен, къс панталон.

# 217
  • Някъде там
Дойдоха и заминаха обратно Grinning
Не ми харесаха .

# 218
А моите тухли четворки дойдоха преди малко и страшно много ми харесаха. И като изработка и като лекота и удобство. Извивката е добра. Не знам по пътя как ще е:)

# 219
Миналата година ги пробвах в магазина на Витошка, не ми бяха удобни и не ги купих. Много са красиви, честити.

# 220
Etoile, откъде е сутиенът? Много е красив Simple Smile

# 221
  • Wonderland
Etoile, откъде е сутиенът? Много е красив Simple Smile

Понеже и аз го загледах Grinning - десен бутон на снимката, "Search Google for image" => Answear Grinning
Etoile, страхотен избор и за пола, мега е!

# 222
Converse + Comme des Garcons

# 223
Момичета... Бях си поръчала сандалите на Hogl, публикуяани по-горе от obuvki bg, обаче обувките са носени...
Пиша ви да внимавате с тях, никъде не беше описано нито дефект, нито връщане, нито носени...

Писах им, не очаквам адекватна реакция, но да се оплача поне. За съжаление и пт официални представители не е мн сигурно какво ще получи човек, тъй като имах казус с една Фурла преди 4-5 месеца. Пак същатата ситуация, замесих КЗП, те нищо не направиха. Отговориха ми след 2 месеца за документи, които вече нямах и сега така си седи в нас. Със следи от употреба, чуквания, драскотини, един шев леко разшит. Та така, пак на камък ударих Simple Smile

# 224
  • Някъде там

Общи условия

Активация на акаунт