👗Нови придобивки в гардероба - 57

• 96 049
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Вече във всички измислени бутици с китайски дрехи ги има тези поли.
Само цените им варират за едни и същи неща.
Предполагам тази е от https://www.facebook.com/karma.fashionn/
Скрит текст:
Само където тя си покачи доста цените в последно време и в началото продаваше на приемливи цени. Затова препоръчвам да не се поръчва веднага, а да се разгледат и другите подобни страници из ФБ .

Очаквам мнения на съфорумката, ако е получила якето от Зара в М и Л .

# 346
Ще споделя мнение за якетата, но явно няма да е днес. Още даже не е взета пратката от куриер.. английска му работа, ще си ги почакам тия якета и това е 😀

Роклите на Chloe са страхотни 😍

# 347
На 16 май поръчах от Factcool и вчера получих имейл, че има забавяне и да си чакам, без да споменават срок. Че то може и догодина.

# 348
  • Sofia
Вече във всички измислени бутици с китайски дрехи ги има тези поли.
Само цените им варират за едни и същи неща.
Предполагам тази е от https://www.facebook.com/karma.fashionn/
Скрит текст:
Само където тя си покачи доста цените в последно време и в началото продаваше на приемливи цени. Затова препоръчвам да не се поръчва веднага, а да се разгледат и другите подобни страници из ФБ .
Thaicho, ^^^, само че аз повече гледам инстаграм страницата.Simple Smile)
Аз я знам от известно време и взимам тук-таме разни неща. Grinning
Цената й не е някаква космическа - 45 лв. с доставка. Цветът ми хареса, хубава ментичка е. Grinning
Нямам си солейче, отдавна издирвам, ама не съм попаднала още на идеалното. Това ще го видим как седи. Ако не е окей, винаги мога да я пласирам.

# 349
Brooks Ghost 12.
След 2 чифта Ghost 10, които са ми идеалните обемови маратонки, взех по-новия модел. Супер леки и мекички отвътре. Нищо не драска, притиска, или стяга.

# 350
  • София
От HM

# 351
Последната ми покупка е Рокля в синьо-зелено , но не се харесвам с нея,
Скрит текст:
Ако някой прояви интерес цената е символична .
.

# 352

20 лв / чифт

# 353
  • София-Младост
Zara, на снимката изглежда по-голяма, но е някакъв среден формат...леко се колебая, но този цвят ми е любим.

# 354
  • София
Имам я същата. Наистина на живо е доста по-прибрана. Още не съм я носила. Така стои

# 355
И аз си я купих и я нося всеки ден. Много хора ме питаха откъде е.

# 356
  • София
Аз миналата пролет си взех жълта /горчица/ чанта от Бершка. Нося я със сиво, черно, дънково. Ама нещо напоследък нося само малки чанти през рамо.

# 357
  • Dope Reach
Чантата наистина е много хубава. Долкото си спомням, я има и в бежов цвят, доста по-съчетаем. Е, не е толкова ефектна, като тази, де.

# 358
  • София
И от вчера ☺️ Sinsay

# 359
Аз пък си поръчах бански днес, въпреки че на зная кога ще стигна до морето. Дано съм уцелила размера.

Общи условия

Активация на акаунт