👗Нови придобивки в гардероба - 57

• 96 023
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Аз пък се съобразявам с него. Обикновено никога не е краен в коментарите. Но има много дреху, които са харесвани от жените и неразбрани от мъжете.

# 437
  • София
От днес Heart

# 438
  • Някъде там
бианки
От зара

# 439
Искрице, много са ти хубави сандалите и панталона Heartpulse
 За дълбоките бански - това явно е някаква всемирна мъжка конспирация Smirk И ММ не ги харесва, били му бабешки. По принцип харесва начина ми на обличане, но за тези бански си го признава чистосърдечно.

Не знам дали е за тази тема, но онлайн поръчките от Манго за колко време пристигат? Поръчах на 29.05, на 02.06 ми изпратиха мейл, че поръчката ми е на път ... до днес нямам съобщение от Еконт.

# 440
Light beam, по време на намаленията отнема повече време. Моята поръчка от 21.05, дойде в сряда 03.06. Сега имам друга от 04.06, която сигурно ще дойде най-рано в петък 12.06.

# 441
# 442
Heart ExlHeart ExlHeart ExlHeart ExlМного мил, скъп и много неочакван подарък от прекрасни хора! Heart Exl

От мен за мен! Hands Metal Hands Metal Hands Metal Лошото момиче в мен не издържа! Hearts

Нещо ми е шаренко! Дано са меки и удобни, че марката ми е непозната.Nature Low Brightness

По служба! Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes Наживо е още по-красива.Sparkling Heart

# 443
  • София
goddess- много нежна и красива рокля. От къде е купена и на какво събитие ще я обличаш?

# 444
# 445
  • София
Черна ленена рокля риза от Лидл.

# 446
Явно никой мъж не харесва тези дълбоки бански, приличали на бабешки кюлоти. Joy
Моят пък все ми показва някакви, които са с хиляди ленти навсякъде. Не спря докато не го светнах, че след такъв бански ще съм като зебра.

# 447
goddess- много нежна и красива рокля. От къде е купена и на какво събитие ще я обличаш?
Благодаря! Hearts
От един малък магазин я взех, офлайн, беше едничка и се влюбих. Винаги купувам рокля, която ми е грабнала вниманието от раз, че с моята работа животът им е едно обличане и после в гардероба поне за 4 години. Мислех я за годишното утро, но то отпадна, затова я оставям за септември, дано обстановката е по-нормална и си отпразнуваме, както подобава.

# 448
# 449
  • Някъде там

Общи условия

Активация на акаунт