👗Нови придобивки в гардероба - 57

• 95 992
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Ала-Бала, в грешната тема си.

vladiv93 от къде е белият бански! Чуден е! Hug
Kopche,всички са от ОЛХ.Има ги и по китайските сайтове ,но още чакам един от април,та не ми се рискуваше ,то лятото ще мине .
Ще помоля като получиш белия да споделиш как е като размер и дали е подходящ за по-голям бюст. При мен е малко гадно, че съм 46 кг, а съм с чашка С и ми е много трудно с банските.

# 556

Kopche,всички са от ОЛХ.Има ги и по китайските сайтове ,но още чакам един от април,та не ми се рискуваше ,то лятото ще мине .
Ще помоля като получиш белия да споделиш как е като размер и дали е подходящ за по-голям бюст. При мен е малко гадно, че съм 46 кг, а съм с чашка С и ми е много трудно с банските.
Танч,ще пиша по-късно като ги взема .Аз пък съм плоска ,та ме притеснява дали няма да ми е голям в бюста ... Grinning

# 557
# 558

Танч,ще пиша по-късно като ги взема .Аз пък съм плоска ,та ме притеснява дали няма да ми е голям в бюста ... Grinning
Ако ти хлопа там, а надолу е като за 46 кг кокали, може да го метнеш към мен, много е красив!

# 559
  • Mediterraneo
Тарталета
Дънките от къде са? Търся си такива, изчистени до глезена.

Всичко е Fifty factory, дънките са на Milano

# 560
реално като на снимката ли са цветовете?

# 561
  • Някъде там
Дънки ,тениската и рокля от  паус

# 562
Преди малко си взех от офиса на Спийди обувките, поръчани в началото на седмицата. Доволна съм, нацелила съм си като номер и трите чифта:

Скрит текст:

Малко бабешки, но и трите чифта са много удобни за ежедневието Relaxed

# 563

Харесах едно друго яке повече, но го искам за конкретни аутфити и нямаше да се върже и панталонки да ходя за хляб примерно Simple Smile

# 564
# 565
# 566
Михаела, страхотни! Heart Eyes

# 567
  • Някъде там
Тениски

# 568
# 569
Топ, панталон и малко обувки:

Общи условия

Активация на акаунт