Паническо разстройство - 43

• 29 397
  • 785
  •   1
Отговори
# 285
Какви са тези 1/4 от 0.5.
То едвам го виждаш, как да го делиш!
От кога измислиха пък това делене на 1/4 и то от 0.5 мг.
Аз утре ще го намалявам от 1 мг на 0.5 мг. Тук може да се каже, че мога да усетя дискомфорт.
Ами така ми го изписаха и може да се каже,че се чувствах добре...днес цял ден немога да дишам и преглъщам..идеи защо

# 286
Аз утре ще го намалявам от 1 мг на 0.5 мг. Тук може да се каже, че мога да усетя дискомфорт.
Ами така ми го изписаха и може да се каже,че се чувствах добре...днес цял ден немога да дишам и преглъщам..идеи защо
Глобус хистерикус му викат на това. Често се среща при нас. Аз съм така откак температурите минаха 30. Само като бягам изчезва. Не се умира, ама е много неприятно. Не му обръщай внимание и отшумява. А ако много ти пречи, 100 грама водка ще решат проблема.

# 287
Да Георги и аз не знаех че това кафе помагало за нашите неща, сега прочетох, просто ми е ок на стомаха от него. На нервите все тая но поне не ме разтреперва.
Джери аз клонарекса го пиех по 1/4 от 2 мг но ми сгрешиха дозата и покрай коронавируса го спрях а нямаше как да ходя на лекар за моята доза. Като ми стана зле почнах на моя преценка да пия 1/4 от 0.5 е не става. Това е нищо само се залъгваш, пия толкова в добрите моменти, когато ми е ок хаха. Аз от години си пия малки дози клонарекс само преди година се сринах много и пих есцитил съжалявам че го почнах то сън то качих кг не повече такива хапове не. тук повечето комбинират, може би затова им дават малка доза от клонарекса. Идеята на психиатрите е да комбинират в началото и да махнат клонарекса, но на мен точно той много ми помага.
Уф Георги ходих на йога преди време, не е моето май но релаксации не са супер. Абе като ми е ок и йога и фитнес и колело карам. Като не- нищо. Само лежа.

# 288
Да Георги и аз не знаех че това кафе помагало за нашите неща, сега прочетох, просто ми е ок на стомаха от него. На нервите все тая но поне не ме разтреперва.
Джери аз клонарекса го пиех по 1/4 от 2 мг но ми сгрешиха дозата и покрай коронавируса го спрях а нямаше как да ходя на лекар за моята доза. Като ми стана зле почнах на моя преценка да пия 1/4 от 0.5 е не става. Това е нищо само се залъгваш, пия толкова в добрите моменти, когато ми е ок хаха. Аз от години си пия малки дози клонарекс само преди година се сринах много и пих есцитил съжалявам че го почнах то сън то качих кг не повече такива хапове не. тук повечето комбинират, може би затова им дават малка доза от клонарекса. Идеята на психиатрите е да комбинират в началото и да махнат клонарекса, но на мен точно той много ми помага.
Уф Георги ходих на йога преди време, не е моето май но релаксации не са супер. Абе като ми е ок и йога и фитнес и колело карам. Като не- нищо. Само лежа.
Е на мен не ми помагат техниките с дишане, йога, медитация и всякакви такива дивотии. Разчитам на кардио дейност, много секс, малки количества алкохол понякога ( понеже съм на кето режим) и много рядко ксанакс или клонарекс. Сега със CBD маслото бива горе долу, малко по леко ми е. Но като цяло не се надявам да има пълно изцеление. Имам цел да постигна 1 час бягане на пътеката (сега съм на 42 минути макс) и пулса да е максимум 180 (сега подминавам 200 от зор на моменти).

# 289
Глобус хистерикус му викат на това. Често се среща при нас. Аз съм така откак температурите минаха 30. Само като бягам изчезва. Не се умира, ама е много неприятно. Не му обръщай внимание и отшумява. А ако много ти пречи, 100 грама водка ще решат проблема.
А по цял ден ли те държи това чувство на задушаване,че и не мога да ям защото ми става по зле още повече все едно се задушавам...цял ден така от сутринта...аз съм с базед и съм 50 кила,ако това продължава ще се загубя на цяло...нямам предписани АД за сега ...само клонарекс и ивабенор за пулса

# 290
То и трениране добре, но не и претрениране.
Лежа и си се чудя дали няма да се докарам, като миналия месец. 50 минути тренировки и 12 км баири.
Цяла седмица с ПА и онова зле с всички екстри сърцебиене, гадене, виене на свят.
Сега го докарах на 30 минути тренировки и 16 км. Сексът не го броя.
Май организмът разбра, че няма да се справи с откачената ми глава и посвикна.

Та сега най-вече терзанието ми е с намаляването още от утре на ривотрила.
Какво го мисля, има начини за справяне!
Айде аз отивам да си сипя!

# 291
Опелче, хората са едни и същи. Това до колко ни дразнят и изнервят или пък не, зависи си от нашето психично състояние. В момента си напрегната и уплашена. Но ще дойде края и на това, и ще видиш че това са същите хора, със същите си проблеми, но ти ще си различна, ще си се успокоила. И аз съм като теб. Когато ми е зле, не мога да си помисля за спорт, йога и т.н. А уж тези неща действат терапевтично. Когато обаче се чувствам добре, всичко ми се прави и то по много.

# 292
Знам salii така е хората са еднакви, ние ги възприемаме различно според нашия си мир то моето е ураган хаха!
Благодаря ти.

# 293
А по цял ден ли те държи това чувство на задушаване,че и не мога да ям защото ми става по зле още повече все едно се задушавам...цял ден така от сутринта...аз съм с базед и съм 50 кила,ако това продължава ще се загубя на цяло...нямам предписани АД за сега ...само клонарекс и ивабенор за пулса
Ами понякога е по цял ден, миналата година имах период преди да почна АД тогава ме изпраска 6 седмици. Нямах 10 минути мира. Тогава наблегнах много на пиенето, но не е това решението. В онзи момент обаче беше. Аз обичам ако много ме изпраскат нервите и пулса ми отиде над 85 (моя нормално среден дневен е 56, нощен 47) пълня джакузито със студена вода и се мятам вътре. Моментално всичко се успокоява, но ефекта е краткотраен. Поне временно се успокоявам де. Обаче няколко лекари ми казаха да спра с тая практика, че не съм викинг.

# 294
Георги току-що четох за направена дървена сауна в Еленския Балкан от спортист. До нея имало вир с много студена вода 5-6 градуса. Туй май ни требе. Хаха!
https://m.facebook.com/watch/?v=1226817377521705&_rdr

# 295
Георги току-що четох за направена дървена сауна в Еленския Балкан от спортист. До нея имало вир с много студена вода 5-6 градуса. Туй май ни требе. Хаха!
https://m.facebook.com/watch/?v=1226817377521705&_rdr
Недей, че ще отиде коня Simple Smile

# 296
Стига бе, ако вляза от сауна в ледено студена вода, мисля че ще ми спре сърцето.😀

Наде, и аз съм с Базед. Миналата година през зимата бях свалила повече от 10 кг. имах безумно високо кръвно, пулс 120-130 без натоварване, зверски паник атаки, тежка агорафобия. Хиперфункцията на ЩЗ предизвиква същите симптоми като ПР. Твоят Базед активен ли е ? Не пиеш ли нещо за него ?  Аз съм в ремисия и се чувствам доста добре. Съчетанието на тиреостатици и антидепресанти много ми помогна.

# 297
Аз се чудя, дали АД не разбутва хормоните и не води до ИР, а  оттам до пълнеене. Кг се качват ли качват.Disappointed

Последна опаковка Аритави (1х30мг) и освен да се преминава към спиране.

# 298
Стига бе, ако вляза от сауна в ледено студена вода, мисля че ще ми спре сърцето.😀

Наде, и аз съм с Базед. Миналата година през зимата бях свалила повече от 10 кг. имах безумно високо кръвно, пулс 120-130 без натоварване, зверски паник атаки, тежка агорафобия. Хиперфункцията на ЩЗ предизвиква същите симптоми като ПР. Твоят Базед активен ли е ? Не пиеш ли нещо за него ?  Аз съм в ремисия и се чувствам доста добре. Съчетанието на тиреостатици и антидепресанти много ми помогна.
Аз съм с базед от 11 години,сега съм на 30...в такова чудо не съм се виждала...от 4-5 години хормоните все са в норма поддържани с лекарства..и сега са в норми,но ендокринолога ми обяснява,че може да е рецидив,който да се отрази на хормоните,чак след месец два...това затруднено дишане го имам и днес + много трудно преглъщане...пия клонарекс тревожността я няма не би ли трябвало,ако е на нервна почва и дишането да е ок?На всичкото отгоре съм с ниско кръвно 90/60 а пулс 110,че и повече понякога,затова немога да пия и бета блокер...пробвах с пропранолола е пулс пак 90-100 кръвно 80/70 ужас,сложиха ми холтер и сега съм на ивабенор от 2 дни,пулса поне падна на 80-90...когато бях с холтер пиех пропранолола и резултатите бяха среден пулс 92,като над 90 уд/м 51 %,дори докато спя е бил 75-80.Искат да ми изпишат ципралекс,но има вероятност да съм бременна,а и все ми се иска да не започвам АД,все си мисля,че може да е от гадната жлеза и да се кротне и да отмине всичко....с тези минимални количества клонарекс не изпитвам тревожност..
Но това постоянно задушаване ме тормози много и на има ли смисъл да ходя да търся причина за него или наистина е от нервите и носа ми е постоянно запушен и става още по ужасно. А преди години хормоните ми бяха пълен хаос и нямах никакви оплаквания

# 299
Малее, голям срам тази нощ съм се понапишкала, не е много само по пижамата, по леглото няма, но сега бера срам, не че някой ще разбере. Явно е от страхът.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 09:22 от opelcorsa

Общи условия

Активация на акаунт