Паническо разстройство - 43

• 29 310
  • 785
  •   1
Отговори
# 540
Дааа, а аз съм на диета. От 20 дни. Алкохол, сладко - не става😔
Аз съм една дърта студентка и тепърва ще търся работа по специалността. Така, че с търсенето на работа и аз ще се сблъскам челно скоро.
Алкохол както съм казвал много пъти - при режим и диета водка, скоч, джин и текила. Нямат захар.

# 541
Здравейте добри хора, 2-3 дни имах ангажименти и вие сте изписали 5 страници, но ви изчетох с интерес.
Tanch, същата съм по време на пътуване, обаче се смях с глас на твоите тоалетни премеждия. Така комично си го написала. Аз имах подобен случай преди години на магистрала през лятото. И представете си бях с къси панталонки, но  гащеризон. За да ходя до тоалетната трябваше да се съблека едва ли не гола. Още ми е смешно като се сетя.
Четох за повечето ви симптоми, ама май никой няма като моя. Като съм притеснена ми става тежко все едно съм пила нещо газирано или съм яла бързо и съм се нагълтала с въздух. Незнам как да го обясня по друг начин. И се почва едно оригване. Ами ако съм сред хора, особено в автобус. Запушвам си носа, стискам си устата, да не издам звук. Ама от къде се взима тоя въздух незнам. И ако не се оригна ми е толкова тежко, чак ми е зле 😃 А сега кажете, на някой случвало ли му се е такова чудо.
Иначе Опелче, фобии колкото искаш имам и аз. Но най- големия ми страх е от високо кръвно и инсулт, че ще остана парализирана. Това ме влудява и дай боже да не вдигам често кръвно, че откачам.

# 542
Анонимен, а атаракс пробвал ли си?

Да. Мисля, че даже писах. Абсолютно никакъв ефект. Нито успокояващ, нито приспиващ. После и Диазепам (валиум) - дори обратен ефект, никакво успокоение и упойващ ефект. Спах и само три часа с него. Ксанакс не ми действа добре. Лексотан вече спира да ми действа. Клонарекс от 0.5 или 2 се чудя. Сега чета и за този Флуанксол...

# 543
  • София
Хора, ще звъня на психиатъра, но да ви питам ако се направи на застрелян. Ще спирам лекарствата, цяла нощ не съм спала, сърцето ми едва бие и ме стяга здраво, а днес сутринта се събудих с издути клепачи, все едно с въздух съм ги помпала. Дайте акъл, мисля да си взема Есцитил и да пия сутрин, а вечер да си карам с Ремиртата, ако няма да пречат на изследванията?

# 544
Хора, ще звъня на психиатъра, но да ви питам ако се направи на застрелян. Ще спирам лекарствата, цяла нощ не съм спала, сърцето ми едва бие и ме стяга здраво, а днес сутринта се събудих с издути клепачи, все едно с въздух съм ги помпала. Дайте акъл, мисля да си взема Есцитил и да пия сутрин, а вечер да си карам с Ремиртата, ако няма да пречат на изследванията?
По принцип ти казах, че така ще стане, чудно ми е защо не е изписал бензо 14 дена да тушира нещата. Звънни му, не прави на своя глава решения. Обаче това което описваш е за кардиолог! Колко ти е пулса?

# 545
  • София
Между 46 и 55 пулс. След малко ще му звънна, ама лекарствата ги спирам. Коригирам се, звъннах му, обясних той вика спираш само Тритикото. Опитах да обясня, че на мен ми е зле очевидно от другото лекарство - той вика не-спираш само Тритикото. Е да, ама не, спирам всичко. Знам, че не е редно, но моля, дайте идея какво да правя. Имам изписани рецепти за Грандаксин, Атаракс и Деанксит- това за вестибуларния апарат? Не съм ги пила, защото ме беше страх да пия такива лекарства, пък и отоневролога ги изписваше на всички и не ми вдъхна доверие. Имам и за Есцитил- това от редовното психо. Както и Ремирта. Кажете какво бих могла да направя?

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 10:05 от Елдорадо

# 546

Четох за повечето ви симптоми, ама май никой няма като моя. Като съм притеснена ми става тежко все едно съм пила нещо газирано или съм яла бързо и съм се нагълтала с въздух. Незнам как да го обясня по друг начин. И се почва едно оригване. 
Същото ми се случва и на мен от 15 години, откакто го имам. Все едно като имаш киселини и пиеш сода как започваш да се оригаш по 10 пъти един след друг. Само че аз това го обожавам колкото и извратено да звучи, защото съм забелязала, че ми се случва, когато вече ПА отминава, сякаш нещо се освобождава в края ѝ. Почна ли да се оригвам, се успокоявам, защото знам, че минава страшното. Забележи дали при теб е така.

# 547
Между 46 и 55 пулс. След малко ще му звънна, ама лекарствата ги спирам. Коригирам се, звъннах му, обясних той вика спираш само Тритикото. Опитах да обясня, че на мен ми е зле очевидно от другото лекарство - той вика не-спираш само Тритикото. Е да, ама не, спирам всичко. Знам, че не е редно, но моля, дайте идея какво да правя. Имам изписани рецепти за Грандаксин, Атаракс и Деанксит- това за вестибуларния апарат? Не съм ги пила, защото ме беше страх да пия такива лекарства, пък и отоневролога ги изписваше на всички и не ми вдъхна доверие. Имам и за Есцитил- това от редовното психо. Както и Ремирта. Кажете какво бих могла да направя?
Тръгваш по опасния склон надолу. Слушай лекаря, пулса ти е ОК! Прикачам ти един мой ден с тренировка как изглежда скалата, минимална и максимална стойност за деня. И средна. Послушай лекаря спри само тритико. Ще влезеш в по голям цикъл.

# 548
Анонимен, недей флуанксол, ще дополудееш. Енергизира, не успокоява.
От 2 мг има деления на 4.

Аз си търся душевното и физическо спокойствие!

# 549
  • София
Георги, на мен ми се подуха и клепачите, имам замъглено зрение, множество екстрасистоли, нисък пулс и намалено отделяне на урина. Не знам дали е от Прегабалина, но е факт, че вечер просто ми е кулминацията на усещанията, като си легна. А Тритикото го пия към 23 часа чак и не мисля, че то действа по този начин. Много е трудно да взема решение как да постъпя. Така или иначе сега съм навън, а Прегабалина е вкъщи, трябваше да го пия в 10 ч, но няма как да стане. Освен да пия следващата доза в 16ч. и да чакам?

# 550
Георги, на мен ми се подуха и клепачите, имам замъглено зрение, множество екстрасистоли, нисък пулс и намалено отделяне на урина. Не знам дали е от Прегабалина, но е факт, че вечер просто ми е кулминацията на усещанията, като си легна. А Тритикото го пия към 23 часа чак и не мисля, че то действа по този начин. Много е трудно да взема решение как да постъпя. Така или иначе сега съм навън, а Прегабалина е вкъщи, трябваше да го пия в 10 ч, но няма как да стане. Освен да пия следващата доза в 16ч. и да чакам?
Виж се с кардиолог, правиш водна задръжка вероятно. Това ми е много странно. Правени ли са ти пълни прегледи кардиологични?

# 551
  • София
Ехокардиография и ЕКГ Холтер и ЕКГ, и в момента вися пред кабинета на кардиолога.

# 552
Елдорадо, с каква диагноза си. Тревожност и атаки имаш ли

# 553
  • София
Още нямам диагноза. Предполагаемо ГТР + ПР. Кардиолога ми се скара. Направиха ми две кардиограми - тази, която ми направи сестрата не беше читава, защото извика докторката и тя ме накара да не дишам и тогава чак излезе читава. Скара ми се, защото съм обикаляла по лекари от еднаква специалност и защото съм ходила при психиатър. Да спирам лекарствата каза. Пулса беше пак 55. Не знаела какво да пия, щом ендокриноложката ми била спряла Ко валсакора за кръвно. Да съм си питала нея. Това е.

# 554
Мале егати докторите. Не я слушай, яко имаш страх и тревожност, баш си си за психиатър. Намери добър диагностик, за да ти предпише правилните лекарства. Ако си със силна тревожност и депресия като мен, препоръчвам велаксин. Мн добър, при мен няма стр. ефекти, освен обилен косопад. Питай пси за него

Общи условия

Активация на акаунт