Паническо разстройство - 43

• 29 338
  • 785
  •   2
Отговори
# 555
Аз казах за коаксила с минимални странични ефекти, ама никой не чува...

# 556
Коаксила е лек за мн силна тревожност до колкото знам. Каква му е активната съставка

# 557
Коаксила е лек за мн силна тревожност до колкото знам. Каква му е активната съставка
Тианептин. Той не е лек, силно атипичен ноотропик е. И изобщо не е лек, а механизма му е друг. Той не атакува тревожността, а възстановява повредените връзки.

# 558
  • София
Джи пи може ли да го изпише? Да го комбинирам ли с нещо? Дали няма да пречи на изследванията на ендото? 🤔

# 559
Тианептин. Той не е лек, силно атипичен ноотропик е. И изобщо не е лек, а механизма му е друг. Той не атакува тревожността, а възстановява повредените връзки.
и от там се предполага да намалява тревожността ли? При теб има ли такъв ефект

# 560
и от там се предполага да намалява тревожността ли? При теб има ли такъв ефект
Имаше повече от отличен ефект. Аз го и спрях. Впрочем от него сякаш и помнех повече, значително повече. Сега не приемам медикаменти, освен в най кривите дни, когато времето е шантаво и усещам някакви тревожности. И то пия 1/2 клонарекс от 0.5.

# 561
  • София
Днес няма да пия нищо. Пих един Норваск, че започнах да вдигам кръвното, а ендото каза това да пия. Случайно имате ли представа дали довечера мога да пия Ремирта? Дали взаимодейства с Тритикото или Прегабалина? А за колко ли време ще се изчистя от тях? Горещината в гърдите пак ме започна.

# 562
Днес няма да пия нищо. Пих един Норваск, че започнах да вдигам кръвното, а ендото каза това да пия. Случайно имате ли представа дали довечера мога да пия Ремирта? Дали взаимодейства с Тритикото или Прегабалина? А за колко ли време ще се изчистя от тях? Горещината в гърдите пак ме започна.
Стига с тая ремирта, ще си докараш серотонинов синдром! Норваск е много хубав медикамент впрочем, сваля добре. Лошото е , че няма протектора функция, но в добър.

# 563
Мен норваска малко ме умаламасваше. Минах на ирбесо. То е по-добро и е кардиопротектор. От както го пия ми е по-добре  на сърцето. Но разбира се всеки ще пие каквото му е изписано.

# 564
Днес съм яко във филма. Абе не се живей така. Хубаво без зелени рецепти, но като помага клонарекса пък другото не ще си го пия. Пих сутринта 1/2 клонарекс от 0.5 отидох на работа хем съм болнични набрах колегата, егати хората. Всичко е забатачил, такива грешки и малоумщини а сме частници и всичко това би могло да доведе до загуба на хора и пари, прозвънях де що телефони да установя какви ги е натворил е много зле, овиках го пред клиента не е правилно ама той клиентът си стои два часа аз кога да викам. Извинява се като 10 г момче не чул не разбрал не запомнил а аз цяла седмица едно и също говоря. Абе пиши като не помниш, аман и от тъпи извинения. Егати поколението даже нещо умно не могат да съчинят за извинение. Квот можах оправих, другото за понеделник щото вече съм на работа. Прибрах се направих торта, никой даже не я е опитал после хленчат нямало нищо в хладилника, няма угодия и в 17 хванах горите като Джери. Валя ме град и дъжд, святка гърмя и сега ми е доста добре. Утре отивам на контролен в Плевен и чакам биопсията. Стискайте палци! Ето и малко снимки.
Готино,а ?

# 565
Опелче, страхотни снимки!
И мен ме валя дъжд, град, буря имаше.
Уф, това бензо, имам тук останали малко. По схема ги действам. Няма да взимам други! Това е!
Ходя си с лека абстиненция!

По едно време се замислих дали нимфоманията ми от последните години не е за лекуване, а не организмът си взима, това, което скоро ще му се спре!

# 566
  • София
Опел, хубави снимки! Не съм чела назад в темите, каква биопсия? Аз се прибрах и после разходих детето, тя мина доволно през всички локви и ме усмихна. Аз предполагам, че Норваска ще е временно, докато мина през болницата и изследванията. Иначе какво значи серотонинов синдром, тоест какво ще стане? Споменавам я Ремиртата, защото ми помагаше да спя.

# 567
Серотониновия синдром може в най-тежките случаи да е животозастрашаващ. Най-просто казано пренасищане със серотонин. Ремирта и тритико имат сходен ефект, не съм чувала да се пият заедно.

# 568
  • София
Аз спрях другите лекарства всичките. Тези дни бях много зле. Днес се събудих с издути клепачи и под очите, намаля ми уринирането, пулса падна съвсем и сърцето ме стягаше, отделно и замъглено зрение. И Тритико и всичко, не се търпеше.

# 569
Опел, хубави снимки! Не съм чела назад в темите, каква биопсия? Аз се прибрах и после разходих детето, тя мина доволно през всички локви и ме усмихна. Аз предполагам, че Норваска ще е временно, докато мина през болницата и изследванията. Иначе какво значи серотонинов синдром, тоест какво ще стане? Споменавам я Ремиртата, защото ми помагаше да спя.
Всъщност на теб какво ти има, осввн ГТР и паник атаките? Чета за кардиолози, ендокринолози, но не мога да запомня на всеки болежките.

Общи условия

Активация на акаунт