Паническо разстройство - 43

• 28 677
  • 785
  •   1
Отговори
# 660
Може ли успокоителните (лексотан) да играят някаква роля в кръвната захар ? А деанксит ?
Деанксит дава фалшиво положителни високи стойности на гликиран хемоглобин и завишена захар. Но говорим за +1 максимум, не повече. Моя гликиран вчера беше 4 (метода не хваща по-ниско), захарта 3.8. Да не забравяме че съм 100+ кг!

# 661
  • София
Георги, какви изследвания? И какво е CPK? Иначе имам правени на 30.04 - ПКК, СУЕ, CRP, кръвна захар, липиден профил, TSH, витамин В12 и калий.
Опелче, тя и майка ми вика: Явно някой ти е направил нещо (разбирай магия). Да потърсиме някой, който разваля или вижда такива неща. Казах и да не е посмяла.

# 662
Може ли успокоителните (лексотан) да играят някаква роля в кръвната захар ? А деанксит ?
Деанксит дава фалшиво положителни високи стойности на гликиран хемоглобин и завишена захар. Но говорим за +1 максимум, не повече. Моя гликиран вчера беше 4 (метода не хваща по-ниско), захарта 3.8. Да не забравяме че съм 100+ кг!

Казват, че ми е 6.90, а при здравите хора е 5 и нещо. Това е, че аз два месеца не съм ял, сега последния започнах усилено да ям редовно и стабилно. Та се чудех, защо показва, че всичките три месеца съм 6.90. И се сетих да питам тука, дали не е нещо с хаповете някаква игра.

Джери, още съм на добрия стар лексотан (който започва все по-слабо да ми действа), но от тичания по изследвания не се сещам и него да пия.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 07:46 от Анонимен

# 663
Мда, лексотанът е слаб и вреден.
Аз си поръчах още една кутия ксанакс. Борбата с бензото е жестока!
8 години, големи дози...

Ай, ся стига с тоз деанксит, де!
Той не се самоуби ли?

# 664
Добро утро! Аз съм на деанксит от 2 месеца като дозата ми е минимална..1 сутрин и 1 на обяд. Да ви кажа не виждам никакъв ефект, все съм си същата фурия Joy Да не би още да не се е натрупал достатъчно в организма? Или просто е много слаб? Интересно защо не мога да спя до по-късно..в колкото и да легна винаги ставам в 7-8..не че е малко де, но предвид възрастта ми преди си поспивах до 10 Joy

# 665
Аз да ви кажа след седмицата ми на доста търчане и натоварване снощи получих също яко сърцебиене и напрежение в главата, така че дори и да не ми е чест симптом и при мен излиза понякога. Днес лежа все още, не планирам нищо нека да почина малко и физически и психически че другата седмица пак по лекари. Но станах в луди нерви, че ми предстои на работа нещо неприятно и го мисля и юни ми е натоварен доста след 12-ти ще видя как ще остискам.
Ели, слънце, ние по цели нощи не спим, аз имам нощи с по 1-2 часа сън и то в ранни зори от 3-5 примерно. Супер си! Не го мисли изобщо.

# 666
Аз да ви кажа след седмицата ми на доста търчане и натоварване снощи получих също яко сърцебиене и напрежение в главата, така че дори и да не ми е чест симптом и при мен излиза понякога. Днес лежа все още, не планирам нищо нека да почина малко и физически и психически че другата седмица пак по лекари. Но станах в луди нерви, че ми предстои на работа нещо неприятно и го мисля и юни ми е натоварен доста след 12-ти ще видя как ще остискам.
Ели, слънце, ние по цели нощи не спим, аз имам нощи с по 1-2 часа сън и то в ранни зори от 3-5 примерно. Супер си! Не го мисли изобщо.

Оо, и при мен беше така! Лягам уж да спя и изведнъж става 6 сутринта.. Ама за сега се разминах с това. Остана само натиска в гърдите и чувството за задух..не знам как да го преборя.

# 667
  • Перник
При мен положението след спирането на деанксита хич не е ок. Прилошавания, общо не ми е добре, дори не мога точно да го опиша, буца в гърлото, прималяване, потене, гадна история. Но пък я няма тревожността, просто физически ми е зле. Отделно проблеми с корема, от там се маскира като проблем със сърцето, /повдигане на диафрагмата от газове/. Имам прескачания от това, редки, но гадни. Дали за определено време мога да увелича ксанакса на 1 и 1/2 от 25, докато отмине/според мен зависимостта/, все пак 2 г съм го пила. Голяма отврат, бях забравила какво е...

# 668
Момичета само аз ли като има пълнолуние ми е адаки зле? паник атаки цял ден...

# 669
Нежи, зависимостта към деанксита ли!?
Не съм в час нещо.

Дайте нещо бързодействащо и бързопреминаващо за разстройство! Предизвикващо!

Джоми ми трябва!

# 670
Jerry не те разбрах против разстройство или да предизвика разстройство? Аз за стомашни проблеми и разстройство пия черен въглен, пресича ме бързо, иначе за предизвикване знам има някакви шоколади по аптеките, разхлабително действат, хвалят ги много.

# 671
Опелче, бързо да го предизвика и бързо да спре. То бизелакса докато подейства, пък ужасни болки цял ден. Що няма зелев сок!
Тук аптека нямаме!
П.П. Череши на гладно стана!

Малко настроение!

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 17:01 от Jerry F

# 672
Георги, какви изследвания? И какво е CPK? Иначе имам правени на 30.04 - ПКК, СУЕ, CRP, кръвна захар, липиден профил, TSH, витамин В12 и калий.
Опелче, тя и майка ми вика: Явно някой ти е направил нещо (разбирай магия). Да потърсиме някой, който разваля или вижда такива неща. Казах и да не е посмяла.
СРК е креатинфосфокиназа и е 3 профила, аз направих и тях. Води се високоспециализирано изследване за специфичен разпад на тъкани и отделяните ензими. Освен него пуснах пълен ЩЖ профил, ПКК, липиден профил, магнезий, витамин Б12, HOMA, гликиран хемоглобин, тестостерон, SHBG... И всичко излезе като на 20 годишен. SHBG даже е и причината за едни особено мощни ерекции, които са ми проява на тревожността. Звучи добре за жените, но е по 5-6 часа на ден и колкото и да носи радост, си е голям проблем. Но съм физически добре като младеж. Даже по - добре, както вика нашата чистачка у фирмата - то всички младо пият наркотик... Та след като съм здрав като бик и почти толкова умен остава само чисто психиката.

Анонимен, тази захар не е никак ниска, особено на гликиран хемоглобин 6.9 говори за диабет. Защото е средна стойност. Пусни я пак за всеки случай. При повторна стойност над 6.5 на ендокринолог и тест глюкозно натоварване. Отделно пусни инсулин изследване. На колко си години, как са ти килограмите, спортуваш ли и как се храниш?

Moon, от началото на годината има 5 специфични пълнолуния с особени цикли на фазата луна-слънце. Щом здрави хора взеха да вдигат кръвно и да се оплакват, нещата са ясни. Влияние има на луната , и то голямо! И мен ме гърчи доста.

# 673
  • София
Смях се от сърце за ерекцията на Георги. Мъж мечта. Знам, че на теб не ти е майтап, ама ми стана смешно. Какво препоръчваш да си направя, като изследвания? Това за разпада на тъканите звучи интересно. Какъв доктор се занимава с тези неща? Тук в ендото е пародия. Трябваше днес и понеделник да ми правят изследвания и да ме пуснат, то се оказа, че ще ме пуснат чак вторник, сряда. Днес ме приеха след 13ч, като съм гладна и жадна от снощи и казаха, ами то днес нищо не може да ти правим. Докторката ми вика май не си за нас, а за кардиолог. Е колко пъти да ходя, полудях вече. За Пловдив кардиолога, който казваш, че е добър само ме притеснява ако нещо холтер трябва как да стане. А този Иво Петров много ли са му безумни цените?

# 674
Смях се от сърце за ерекцията на Георги. Мъж мечта. Знам, че на теб не ти е майтап, ама ми стана смешно. Какво препоръчваш да си направя, като изследвания? Това за разпада на тъканите звучи интересно. Какъв доктор се занимава с тези неща? Тук в ендото е пародия. Трябваше днес и понеделник да ми правят изследвания и да ме пуснат, то се оказа, че ще ме пуснат чак вторник, сряда. Днес ме приеха след 13ч, като съм гладна и жадна от снощи и казаха, ами то днес нищо не може да ти правим. Докторката ми вика май не си за нас, а за кардиолог. Е колко пъти да ходя, полудях вече. За Пловдив кардиолога, който казваш, че е добър само ме притеснява ако нещо холтер трябва как да стане. А този Иво Петров много ли са му безумни цените?
Иво Петров му е 100 лева прегледа само. Че е име, така е. Холтер незнам дали е нужен. Какво да ти препоръчам като изследвания. Значи пусни пълен липиден профил, ПКК, инсулин, С-реактивен протеин, СРК с всички изоформи изискай - 3 са. Магнезий, витамин Б12, и пълен ЩЖ хормони профил. Пусни и за бъбреци. Но имай предвид, че повечето се плащат. Тия по здравна каса са леко безмислени.

Общи условия

Активация на акаунт