Кюретаж и забременяване след това - тема 84

• 37 089
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, днес стават 11 дена след кюретажа ми, вследствие на втори Мисед. По принцип овулацията ми е на 11 или 12 ден. Днес реших да си направя тест за овулация, който е положителен. Та въпросът ми е дали наистина имам овулацията или резултата е вследствие на аборта. И това означава ли да си чакам цикъла на 25 или 26 ден, както ми идва по принцип

# 421
Първо изчакай да ти дойде и тогава му мисли за овулация. След кюретаж никога не знаеш кога ще ти дойде.

# 422
Здравейте, днес стават 11 дена след кюретажа ми, вследствие на втори Мисед. По принцип овулацията ми е на 11 или 12 ден. Днес реших да си направя тест за овулация, който е положителен. Та въпросът ми е дали наистина имам овулацията или резултата е вследствие на аборта. И това означава ли да си чакам цикъла на 25 или 26 ден, както ми идва по принцип
Тестовете за О засичат и ЧХГ, което все още имате заради скорошната бременност.

# 423
При мен теста отчете на 17-ти ден, когато по принцип овулирам, аз и физически го усетих. Беше потвърдено и от доктора. Сега ще видя дали и цикълът ми ще дойде навреме, което не е задължително след кюретаж.

# 424
Малко извън темата , извинявайте за тъпия въпрос , но мина месец от кюретажа ми и докато чакам генетичните изследвания да започнат се чудя , ако отида да си направя някоя татуировка , тя дали били повлияла по някакъв начин на бъдещите ми кръвни изследвания на витамини, щит жлеза , имунологични , генетични и каквито ми назначат да направя?
Психически би ми помогнала да се справя с болката донякъде и затова го искам . Извинете ме отново за изключително глупавия въпрос ❤😔

# 425
Няма как да ти закъснее, ако си имала овулация. Закъснява когато закъснява и овулацията.

# 426
Здравейте, имам един въпрос извън тази тема
Въпросът ми е свързан с това че почти всеки месец след цикъл получавам засилено бяло течение, което наподобява прсечено сирене...свързвам го с това че на работа се изпотявам доста и на определени места има доста течение, след което започват болки в гърба, както и по често уриниране..имам изследвания само на урина, които са добри..
След кюретажа бях получила силен сърбеж и парене, за който ми бяха изписали Флукорик на мен и мъжа ми, след което нямах такива проблеми около 5 месеца..
Мисля да птида за цитонамазка, и да пусна изследвания , но не знам какви трябва да са..моля за препоръки
Благодаря

Здравейте, според мен е гъбична инфекция. Имунната система по време на цикъл отслабва и понякога се получава растеж на някои микроорганизми. Мен много ми помага Multi-Gyn Actigel, който е на билкова основа. Но най- добре си пуснете микробиология и ако се изолира патоген, се лекувайте и след това гела на билкова основа, който помага при последващи рецидиви.

# 427
Няма как да ти закъснее, ако си имала овулация. Закъснява когато закъснява и овулацията.
И аз така мисля, но знам ли. Нямам предвид да закъснява със седмици, а дали и втората фаза ще е останала със същата продължителност като първата или ще има промяна.

# 428
Няма как втората фаза да закъснее, ако си имала овулация.
И вече ти казахме, първо и чакай да ти дойде, после чу мислиш когато е била овулацията.

# 429
Ходих за супер обилната М защото една позната ме предупреди чее губя много кръв и трябвало да спре вече.
  Свързах се с АГ си и ми каза че било нормално!    Две лекарки ме следяха след абразиот как ни една не спомена че дори и да прилича на кръвоизлив Менструацията си е нормална след подобна процедура!!!

Можех да си спестя много притеснения и ядове!!  Та ако се случи и на друга да си знае!!!

# 430
Няма как втората фаза да закъснее, ако си имала овулация.
И вече ти казахме, първо и чакай да ти дойде, после чу мислиш когато е била овулацията.
Кой за каквото иска, за това ще мисли. И горе на момичето така каза, сега и на мен. Мислим си, споделяме и питаме. Можеш и да подминеш.

# 431
Споделяш какво? Глупости? Втората фаза няма как да е по- дълга от 12-16дена! Фазите са константи и няма как да стане 20 дена! Ако е повече от 12-16дена, то има проблем и е изобщо съмнително дали има овулация.
Отделно ти обясниха, че тестовете за овулация улавят и хормона на бремеността, така че ако все още имаш остатъци теста го улавя.

# 432
Успокой се малко, забелязала съм те, че на всички реагираш остро, затова ти казвам, че може и да подминеш, като имаш проблем с нервите. За теб може да са глупости, но за друг да е полезно. Ето момичето попита за теста, горе й казаха, че ЧХГ също отчита, но аз й казах, че при мен е отчел правилно, защото и доктор засече. Ти какво й каза? Заповяда й да не мисли. И ни бъркаш двете, върни се назад да видиш. За втората фаза е от значение дали ще се промени, не мислиш ли?
Защото моята преди беше 11 дена и с витамини и добавки я докарах до 13 дена. Два дена правят огромна разлика при втората фаза, или не си наясно?
Не си ти човекът, който ще казва кой какво да мисли. Това е.

# 433
Всяка от нас преживяла, нежелан аборт(Мисед или спонтанен) и се иска всичко след това да е нормално. Може би затова си направих теста за овулация. Радвам се за отговорите, които получих. Разбирам, че може да не съм в овулацията, а теста до отчита ЧХГ. Така ми е по лесно да видя действителността. А не да изпадам в паники, когато очаквам цикъла си на нормална дата, а той да закъснява. Благодаря Ви момичета. Понякога са нужни и такива коментари,които не отговарят на нашите очаквания. Защото това е действителността. Бъдете здрави❤

# 434
Няма как да не ви бъркам ако и двете пишете глупости.

Общи условия

Активация на акаунт