Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 582
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 005
Момичета, помагайте с резултатите и диагнозите (знам, тъпо е, ама съм в страшна чуденка). Преди няколко страници се оплаках - странно главоболие в лявата половина на кратуната плюс лека болезнена подутина в ниската част на шията (пак в ляво).

Хормони на щитовидната - в ред (ТАТ само е 4.12 при реф.ст-ст 4.11), но ЦРП е 21.74 (реф.ст-ст 5). Чакам СУЕ, че още не е излязло, а ЛЛ държеше на него и ще ѝ се обадя (дали ще ми вдигне извънработно време е друг въпрос).
От щитовидни те хормони е добре да изследвашTSH
СRP е високо. Явно има някъде инфекция.

# 1 006
poppy, сигурна ли си, че това са стойностите на Тат?

Доколкото мога да съм сигурна в резултатите.

djoleva, изследвах го, в реф.граници е. Само ТАТ е леко завишен. СУЕ също е наред, че не беше излязло одеве. Леко са ми понижени тромбоцитите (5.8 при реф.ст-ст 6.5-11.5). ЛЛ не вдига, явно ще почакам до утре следобед.

TAT      H            4.12       IU/ml     < 4.11   
TSH       0.831       uIU/ml     0.350 - 4.940   
MAT       1.31       IU/ml     0 - 5.61   
fT4               1.020       ng/dl     0.700 - 1.480   
fT3              2.940       pg/ml     1.880 - 3.180

# 1 007
Така като гледам хормоните са си добре.
Да не е лимфен възел подут и от там да са проблемните СУЕ и CRP

# 1 008
Хммм. Какво означаваше да трепка десния клепач?!
 Сигурно е на ядове, то напоследък кво друго, ааа може и на харчове да е. 😁😁😁
Айде и днес деня мина целия в готвене, край няма,, дано поне и за утре да сме подсигурени. И смятам цяла сутрин с хлапетата и маските да обикаляме тайни пътчета.

# 1 009
Djoleva, и аз за лимфен възел си мисля. Ама не знам има ли такива точно там, където ми е подутината. СУЕ също е в норма, не е проблемно. Ще го мъдрим утре с лл. Днес поне кухавицата не ме боли.

# 1 010
От какво да се подуе лимфен възел...той се подува като реакция на нещо.
Левкоцити сигурно са в норма.
Гърлото ще да е нещо..вирусно може да е. Червено ли е? Т имаш ли?

Оф..детето десети ден е на Бабиндол и едно дупИ и едни бузИ е отпрал 😨😨😨
Почвам да се приТсНявам 🙊🙊

# 1 011
Ениуан 🤪 набичи и ти па срЪбете... Човеко ш запре чалгата и ш си пиете заедно... Аз съм си сипала от розето, да не иде зян и да правя компания на мъжкия... Наздраве! Wine Glass
Попи, бързо да минава... 🤗

# 1 012
Teta, тц, нищо друго ми няма сега, левкоцитите са в норма. t нямам - вчера едва я докарах до 35.0. Joy Гърлото не знам дали ми е червено, но не ме боли, нямам дискомфорт. Само тази подутина на шията, дето ме боли и завишеното ЦРП.

# 1 013
Ами какво пък ще е това подутото...странно. хммм.

# 1 014
Да не работи някой зъб, без признаци?
Кажете с това ДО кво става, хора?

# 1 015
Момичета, страхотни сте! Благодаря ви много за подкрепата Heart
Закриват офиса ни и ме освобождават след 1 месец Simple Smile
А шефът ми е имал нареждане да не вдига телефона от гадняра, който ме притесняваше. Успокоих се, че не ми направиха мръсни номера, каквито правят по принцип.
Имам достатъчно време на борсата и на добър доход и ще го мисля. Simple Smile
Да сме живи и здрави само Simple Smile
Благодаря ви отново Heart Много е хубаво човек да има подкрепа.

# 1 016
Да не работи някой зъб, без признаци?
Кажете с това ДО кво става, хора?

Едва ли. Започва 4 пръста под долната челюст и свършва два пръста над ключицата.

С ДО май ще си завършим учебната година. Вече съм на обратно броене. 47 дни за края на моята мъка. Интересно ще ми е представителното проучване за детските градини.

# 1 017
Днес от обяд съм с високо кръвно. Правих им омлети, пих едно хапче, като ме отпусна измих чиниите. И пак ми стана лошо. А в средата на стаята стоят пакети брашно, ориз, леща, макарони... Местих един шкаф и изкарах наличното, за да е по-лек. И като ми стана пак лошо ги зарязах. ММ ме провери от работата, каза да лежа. И сега си лежа. А на кухненската маса съм извадила тесто за пица на челядта, което ще тръгне да ме търси.
Сутринта водих кучето на доктор, че има кожни проблеми. Като за първо посещение - 96 лв. Заваля при нас. Хем ми е лошо, хем заради дъжда не мога да я изведа на разходка. Мазаха я с нещо и два дни не бива да се мокри.

# 1 018
О Дрийм,той некъв микс е пуснал,има и срЪбе,и бг,и хорца.. 🤣 Чувам го пляска си,пее,оп,оп..... 🙈
Точно ви се оплаках и моя цъфна с чушки,ся ще ги тАпча. 🤣
Освен другото мих банята,копах! 😓 Тва нервата като ме тресне ме избива на лудост.

# 1 019
Дара,  почивай!

Така са ме хванали карастанчовите.

Общи условия

Активация на акаунт