Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 603
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 990
Филомена, едно леко шутче от мен!

# 991
Когато забременях и родих, бях последна година студентка. Прекъснах с два невзети изпита. След няколко години, когато реших, че е време да си доуча, трябваше да държа над 10 изпита, за да се дипломирам по новите тогава програми. Не е приятно.
Не знам при теб дали случая е подобен, но стягай се и завършвай каквото имаш да правиш.

# 992
Филомена, стегни се и довърши започнатото, ние ще стискаме палци!

# 993
Сладкото, ако откажа, ще съм бомба. Но не мога или не искам... за сега Trollface

В една тема, която следя, има дама, която си форматира много странно постовете. Все ми е на клавиатурата да я питам, но се възпирам. Не я чета, защото някак ми е скучно още от времето, когато се присъедини, само ѝ се чудя на формата... Необяснимо е просто ...

Като забременях, прекъснах преди последния семестър. Детето беше на 10 месеца на следващата година. Върнах се, изкарах го и завърших. Ама да ме пита човек, за какво, като 10 години минаха от тогава, а аз нямам и ден стаж по специалността. Харесвам я, искам да я работя, но условията съпоставени със заплатата, ме отказват.

Не съм чела снощи,нито съм някакъв критерии, но според мен другата тема върви добре, т.е. много повече напомня за времето, когато се включих в нея. Приятно ми е да пиша и там и тук. Усещането за настроението в двете теми е различно Simple Smile за мен.

# 994
  • София
Филомена, хайде стягай се.  Ще довършиш започнатото, само трябва да се съсредоточиш. Успех!

Сега си купих два сутиена от едно малко магазинче, обаче без проба. Дано ми станат, че май съм сменила номерацията (естествено един номер надолу, щом е за бюст ще е надолу, за задник - размерът е все нагоре).

# 995
  • София
Аз забравям къде какво съм прочела, та прощавайте, ако объркам с някой отговор.
Филоменчо, сядай си на д-то и свършвай задачата. Grinning
Пак! чакам реакция от колеги, дедлайнът иде, параметрите на заданието са неясни, кой какво трябва да прави - също. Скъсах се да давам предложения, примери, идеи, въпроси за размисъл. В крайна сметка аз моята част си я върша на време и в срок, мога и да не помагам за доброто на колектива, пък.

# 996
И аз съм за ново бельо. Да видим кога и къде ще намеря.

# 997
  • София
Оплаквам се, че от години си купувам сирене и кашкавал от едно малко, квартално магазинче. Мацката уж от сръбско зарежда, но последните няколко месеца качеството се влоши. Като я питам, все ми мрънка, ми млякото, ми незнам си какво, ок, не ги произвежда тя. Обаче последната буца сирене беше потресаваща, не сирене, ами вода, казвам и, а тя ми сега е чудно, предната партида незнам си кво, ами като знаеш, че не е ок, предупреди, защо си прецакваш клиентите. Изхвърлих я, не  е в това въпроса, но се дразня, преди време ми беше набутала развалена сметана. Сигурна съм, че е знаела, защото и я занесох, гледаше ме като.... Ми приключих с малкото магазинче.

# 998
  • София
А парите върнаха ли ти?
Само боклуци ядем.

# 999
  • София
А парите върнаха ли ти?
Само боклуци ядем.
Не, разбира се! Сметаната ми я смени тогава, но днес какви обяснения за сиренето чух 🙄

# 1 000
Филомена, няма накрая да се отказваш точно. Стегни се.

The only one,  не се ядосвай за размерите. Виж латиноамериканките- те пък нямат никакъв бюст за сметка на големи д-та, но колко са секси.

Оплаквам се, че започнах да имам разлика на лицето на маска и трябва да излизам на терасата да изравнявам тена.

# 1 001
Фил, я бърже сядай! Нали чете дамската с 10-те изпита... Не отлагай, щото пара е давано... После на ново и двойно изпити... Ако ти аресва, продължавай да сА ослушваш!!! 😘
И тая наща у мага, се опитва да ми пробутва изтекли или тръгнали неща, щото сме си близки... Ма требе ли да си ги плащам, рекох й еднъж... Те на нищо не идат 🤣 А тя като на@кана ме гледа... Ем, добре айде... Ето ти от новите Joy

# 1 002
Момичета, помагайте с резултатите и диагнозите (знам, тъпо е, ама съм в страшна чуденка). Преди няколко страници се оплаках - странно главоболие в лявата половина на кратуната плюс лека болезнена подутина в ниската част на шията (пак в ляво).

Хормони на щитовидната - в ред (ТАТ само е 4.12 при реф.ст-ст 4.11), но ЦРП е 21.74 (реф.ст-ст 5). Чакам СУЕ, че още не е излязло, а ЛЛ държеше на него и ще ѝ се обадя (дали ще ми вдигне извънработно време е друг въпрос).

# 1 003
poppy, сигурна ли си, че това са стойностите на Тат?

# 1 004
Хич не съм на ясно с тези медицински работи,дано се включи някой,който знае повече.
Офф дали от МЦ,дали от друго нещо,ама се ядосвам днес и ми е нервно. ММ си идва от работа на обяд и ми казва-иди ти на пазар. Ама на мен ми е лошо и казах,че няма да ходя. Вчера бях ок,ходих. Днес не съм. Освен това трябва да се преобличам,реша и т.н.,а той си е нагласен. Мота се,лежа,ходи до съседа да му прави компа,че детето не можело да учи,но не и на пазар. Сега като видя,че няма да ида,стана и излезе,каза,че щял да пие бира... 🙄 Ама пий и ракия ако искаш,пфф.
Вуйчо му пък ни е съсед,дели ни един дувар. Остави,че като му е скучно само наднича да си говорим,а аз ич немам желание,ами и като е почивка по цял ден дъни музика,и то не каква да е,а стари,бесни чалги! Нямам против музиката,всеки слуша каквото му харесва,но аз не мога цяло лято да го слушам това! Човек и в двора си няма спокойствие. Скоро ще му правя забележка с добро,надявам се да разбере. От сутринта като го пусне,та до вечерта. 🙄
Намрънках се. Ся ако моя мамин убавец не донесе чушки,нема и да готвя. Ще апнем с детето нещо,па той да се оправя.

Общи условия

Активация на акаунт