Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 574
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Jane, стискам палци всичко да е наред с мъжа ти.

# 976
Jane, стискам палци всичко да е наред с мъжа ти.
Благодаря! Heart

# 977
  • тук и там
А,и протеин хакнах вътре..Знам как да се храня по принцип,но знанието не е като изпълнението..На третия ден и съм се предала..

# 978
Jane, ужас! Дано всичко е наред!

# 979
Стиснати палци и от мен.

# 980
А,и протеин хакнах вътре..Знам как да се храня по принцип,но знанието не е като изпълнението..На третия ден и съм се предала..

Тъй де. И аз така.
На мен само помирисването на въглехидрат или захар ми качват килограмите. НО живот съвсем без тях не умея. Съответно в период, като сегашния, разултатите са-язък ми за труда и лишенията предната година.

# 981
За цените не ми се говори. 😡 То поне да даваме пари за качествена храна,а те боклуци.
И аз имам да пусна пералнята,да изчистя в спалнята,че за два дена се е събрал прах все едно не е чистено със седмици. 🙄
Джейн,дано всичко е наред!

# 982
  • Северозапада
Скрит текст:
Тъй де. И аз така.
На мен само помирисването на въглехидрат или захар ми качват килограмите. НО живот съвсем без тях не умея. Съответно в период, като сегашния, разултатите са-язък ми за труда и лишенията предната година.
И аз си отпуснах душичката някъде от Коледа и реших да ям някои храни, от които се въздържах (сладко), и резултатът е +4. Еми ще му се не види, за да се харесвам, ще трябва да се лишавам от едно или друго. Не може и вълка сит, и агнето цяло. 😭 Друго си беше преди 15тина години.
Вчера карах колело с малката и днес не мога да си седна на четирибуквието 😯

# 983
И аз това щях да напиша-какъв беше смисъла от друга тема, когато в старата пак си се спами? Т.е. сега имаме две еднакви теми на различни места.

# 984
Спамят яко там...снощи го забелязах и аз.

# 985
Не съм се качвала на кантара откакто сме в ИП. И преди не бях в топ форма, сега съвсем изпускам нещата...
Ще пробвам да спра сладкото, хляба и въобще тестеното. Дано не остана само с пробата.

# 986
Момичета, благодаря ви, всичко е наред, промиха му окото и вече е по-добре.

# 987
Снощи пак ме боля кухавицата през цялата лява страна. През нощта се събудих от болка при преглъщане, ама не гърлото, а на шията. Напипах си лека подутина в долната част на шията. Лимфен възел ли е, щитовидната ли е, кой го знае. При натиск също е болезнено. Пуснах сутринта едни кръвни и хормоните на щитовидната, чух се с ЛЛ, два пъти ме попита дали не ме боли гърлото (явно за короната се притеснява жената) и ми каза, че ако има нещо притеснително изследванията ще покажата. И обвинявам ММ, защото ако има нещо е от стреса последния месец и ако не той, кой друг да е виновен. Той сега стъпва на пръсти около мен. Много е нелогично, ама някак по-добре се чувствам като има виновен.

# 988
Схванах се да лежа, не съм свикнала така, на всичко отгоре децата и котката търчат като издивели, а аз само викам.

# 989
  • France
Момичета, аз стоя пред домашната си за писане и главата ми е празна. Не знам какво да правя. Срокът е удължен 1 седмица заради короната, но аз от 10 дена не съм написала и страничка, защото ми се лашкаше всичко. А не ми се губи всичко, което съм инвестирала цяла година в това обучение. А както е тръгнало, догодина няма да мога да повтарям. Набийте ми канчето да се амбицирам, моля.

Общи условия

Активация на акаунт