Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 561
  • 1 330
  •   2
Отговори
# 1 080
  • софия

Е как късно, мен ми се вижда,че е време таман за бисквитки с конфитюр. Май трябваше да си легна по-рано Grinning

# 1 081
  • тук и там
Ей сега тъкмо коментираха, че слюнка можело да хвръкне на 6 метра по време на зъболечение. И да остане заразна залепена на някаква повърхност поне три часа. Май само ортодонтите ще започват да работят тук.. Имах час за края на март, ще видим кога ще ми се обади зъболекарката.

# 1 082
  • Бургас
Аз имам мъж за трепане,ама той е в София сега.Някоя мераклийка?!Само да не се мъчи много в името на децата.Smiley
Ако някога си сменя ника,да знаете,че е заради тъпия ник нейм,с който стартирах тук.Сложих си името и годината на раждане,че да се знае!Сега всички ме знаят!Дано свеки и мъжа нямат регистрация!

# 1 083
  • Mediterraneo
Аз с такова желание направих за първи път морковена торта, откога я отлагам, а ММ не я хареса! Сега ще трябва да ям сама цяла торта!

# 1 084
  • Варна
Умрял ми е ищаха за сладко. Сега редя молитви да пукне и тоя за тесто.

С нетърпение чакам ортодонтката да се обади, че вече работи. Трябва да се регулира шината на детето, а и един зъб ме тревожи, че се криви.

# 1 085
Славе, имаме бойна група Веселия Роджър.... Местоположението ясно... Целта прихваната... Туриии ножааа... За бооой, дамиии... 🤣

# 1 086
  • София
И при моята много се забавиха процедурите при ортодонта. Свалиха й брикетите след почти две години носене, сега е с някаква пластмасова отливка и затвориха университета, а лекарката е там. Дано се измисли нещо,  че да не се пропилее всичкото страдание досега.

# 1 087
  • Mediterraneo
Ние вчера го отметнахме, пропусна март месец, но нищо фатално. Само дето тогава трябваше да й сложат и отдолу апарат, а сега отива чак за май. Иначе за 6 месеца прогресът е забележителен, не съм вярвала, че толкова бързо ще се повлияе проблемът!

# 1 088
Пак ли дърпате плитки виЙ?! Я се стегнете!
Язе съмнителна ли съм? 🤪 Приличам ли на нЕкоя джиджана звИзда от миналото? 😁
Уф много Убави чушки напраих и се наплюсках като прасе! 😣 От утре...нали...диета. Даже казах на мъжО,че ще съм на кисело млЕко,ама едва ли да изкарам. 😓

# 1 089
На мен пък хич не ми дреме кой кой е, кой е бил или кой ще бъде. В крайна сметка никой не може да избяга от стила си на общуване и начина на изразяване. Ако някой ме дразни и 16 пъти да си смени ника все ще си ме дразни и ще му прескачам мненията без да ги чета.
Тарти аз така с желание преди време правих торта с ананас и ММ не я хареса. Ядох си я сама цяла седмица, ама втори път торта не му направих.

# 1 090
Пак ли дърпате плитки виЙ?! Я се стегнете!
Язе съмнителна ли съм? 🤪 Приличам ли на нЕкоя джиджана звИзда от миналото? 😁

Съмнителна си, как да не си. С тая маска дет' си турнала, де да те знаем коя си.

# 1 091
Прочетох по диагнал де що има. Имало слухове за Паунката. Слух е че Ким Чен Ун е умрял. Щом някой пише в обществен форум никакъв слух не е. Още повече че въпросната чете и ТАЗИ тема очевидно.

# 1 092
Ее те това съм Я! Преди това не бех,ма ся съм. 🤪
Четат я много хора И тази тема,ама ни се сърдят и не пишат. 🤪😁 Ама кой на кого и защо,нИ мога да ви кажа. 🙈

# 1 093
  • София
Ох, дами! То, английските изрази, вкарани в български изречения, бяха дразнещи, ама това уж шопско-граовско наречие, направо кърти! Чета упорито, тренирам издържливост и съм си поставила за цел да го харесам.

# 1 094
Мъж за трепане,  няма ли тая вечер?
Моят е първи в списъка на чакащите тази вечер.
Преди две седмици доставиха съдомиялната, същата вечер я пуснах, НО през разклонител над плота Flushed Тъпанарите решили да променят стандартите и си спестили 60 см кабел. Още на другата сутрин купих подходящ разклонител, от сервиза ме отрязаха категорично за подмяна с по-дълъг. Такъв бил стандарта, никога не се били произвеждали с по-дълъг. (Глупости на търкалета.) Та сега ми заяви, че евентуално щял по Гергьовден да ми включи разклонителя в инсталацията.
Дано не търся алиби за тогава, че утре заминава.

Общи условия

Активация на акаунт