Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 565
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Mediterraneo
А, де!

# 1 066
  • тук-там
Тръгнах днес да оправям пулпит... Пусти страх! Накрая си стиснахме ръцете за почистване на зъбен камък. Мамка му и зъби! Сега ще го мисля до петък.

# 1 067
  • Euskal Herria
Изпревари ме, тъкмо същото щях да пиша, Джолева. Пусна бомбата Бъръльо, запали ни фитила... Simple Smile

# 1 068
  • Бургас
Дано не разваляме хубавата тема с това кой какъв и защо такъв е!

Гарантирам за моя градски,че не е никакъв Рибозом,освен ако Рибозом не живее в БС,защото знае града,улиците и ветровете му като петте си пръста.

Някой пита за Таис.Супер си е тя,но никога не е била редовна тук,че се чудя защо питате за нея.

Днес научих ужасна новина за приятел.Прегърнете си децата или близките и се радвайте на живота!

# 1 069
Абе...да ви споделя тихинко, че мен и Бъръльо и Иланг Иланг ме съмняват...тъй ми се подава де, отгоре 😃

# 1 070
А мене ми е чудно още, аз коя съм 🤣 и колко години предварително требе да си чел сайта... и как требе да се пише... ииии първо требе се пита "може ли" или.... 🤣
Кажете коя е другата Аз, да я намеря, щоТ ш си паснем, сигур! 💩
Требе да си плашок 🤣 да те е страх си кажеш мнението.... 🤣 Ужас, Фкарах се у размисли... Сигур у мене е проблемоТ!?!

Славе 🤗

# 1 071
Подкрепям Славка, щото или казваш нещо как си трябва или си мълчи. Инак настават едни лс-та,  едно замеряне и в общия случай темата заминава.
Мъж за трепане,  няма ли тая вечер?

# 1 072
  • софия
Аз загубих нишката в разговора, ама се разсеях с ядене на плодово мляко. Ометох две кофички и сега си мисля за бисквитки...имам и един конфитюр от вишни, как добре ще им пасне...

# 1 073
  • Euskal Herria
Славче, има две съфорумки с ник Таис - едната е Таис, другата е tays.

# 1 074
  • София
Късно е за бисквитки.

# 1 075
Syros, имаш ли нЕкой предвид, за разточване? 😆

# 1 076
Оплаквам се, че глава ме боли. Не знам кой ден подред вече. Детето обикаля в къщи нахлупило зимна шапка и не иска да ляга, а аз мога и права да дремна вече.
И тази изолация почва и при мен да се отразява. Не съм особено социална принципно, но да не мога спокойно да изляза с детето не си е работа. Нямам намерение да ходя по парковете. На тригодишно как за му обясня да ходи в права линия, без да си играе Confused
Славче, как ми липсва този Бургас. Всеки път като го споменеш и ми става мъчно. Имаме възможност да седим много време там, ако можех и за постоянно бих се преместила, но сега дори не можем за мъничко да отидем.
И направих пица, изядох половин тава. Добре че съм забравила къде съм прибрала кантара Joy

# 1 077
Syros, имаш ли нЕкой предвид, за разточване? 😆
нямам. Това е проблемът.

Искам и аз пица, ама как да забъркам тесто за три парчета?

# 1 078
Взимам от Лидл тесто, винаги имам по 2 в хладилника Joy

# 1 079
Ооо, стига готвихте, че вчера зарад вас, търчах за мас и компир... Още смърди 🤗

Общи условия

Активация на акаунт