Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 551
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 155
Ма те даже няма да ни спрат,само да ни видят накачулени 5-6 женичкиии. 🤣🤣 И няколко кашончета пиенЬе. 🤪
Петрова,да покажеш кучето,може и в кучешката тема. Аз имам френчи и съм голям фен на тези грознички,хъркащи и пръцкащи муцуни. 🥰

# 1 156
Ама, немате грижи Joy Имам познат хамалин Joy "моем да носим"... Joy Ш натовари пиенето, па ние у колата ш се сберем... Барабар със Syros Joy
Оооо, с таа декларация.. Само може да ни се натресат и милиционери....
Аааа... По сами, НЕ! Заедно ше ни е по-забавно... Joy

# 1 157
Това е приказка,Петрова!
Дриймо,залавяй се с организацията!

# 1 158
Ама Syros ни изостави и кой знае какви ги върши ся. 🙈
Предлагам да наемем някоя вила,щото след пиенето,после ще трябва да се прибираме някак. 🤣🤣🤣 Вие по Сф сте добре,ама мен до тук ще ми свалят две-три кожи за такси! 🤪 А ако сме на вила,легаме,припадаме и на другия ден с бодра крачка към домА.

# 1 159
И аз имам френчи и мопс. Изтипосах ги преди няколко дни в кучешката Joy

# 1 160
Ама Syros ни изостави и кой знае какви ги върши ся. 🙈
Предлагам да наемем някоя вила,щото след пиенето,после ще трябва да се прибираме някак. 🤣🤣🤣 Вие по Сф сте добре,ама мен до тук ще ми свалят две-три кожи за такси! 🤪 А ако сме на вила,легаме,припадаме и на другия ден с бодра крачка към домА.
Ени,ти не разбра ли,че ще идвате на морето?!  Нищо де те и предварително могат да те напият и да те върнат после.

# 1 161
Syros, тя са оплака май че столове ще гризе... Какви са тия фетиши... Мани мааани 🤣🤣🤣
Каква вила, там песок колко ти душа иска... 🤣 Пари, освен за пиене, не давам! 🤣
Вие се гъбаркате, но ако сте ми преатели,ш се съберем верно Kissing FaceKissing Heart  да се изкъртим и да си одим... 🤣
А после ше требе и Кротето да идва... Мамоо... Ш ни дават у новините... 🤣

# 1 162
Аааа сега като каза и мопс,се сетих! Сладури са! 🥰🤗 Слабост са ми олиго-Френчитата. 😁
Мацки,полегвам аз. Така де,фърлям телефонЯ.
П.С. Кротик,😳 не разбрах! Моретооо! 😍😍😍 Едва ме навихте. Казвайте кога да сбирам багажа. То само джапанките ми стават от миналото лЕто и слънчевите цаки,ма се пак. 🤣🤣🤣

# 1 163
Тая ще я вкопаем до кръста и само ще и наливаме.Дриймо и от плажа ще ни изгонят.Права е Ени,трябва да се скрием някъде.
Само да се стопли и започваме да го мислим.

# 1 164
Разбутваме седянката, че както приспивахме утре ще ни дигнат в седем Kissing Heart пък морето ще го бистрим и утре Joy

# 1 165
Искам да си легна, защото ми се спи зверски, но ме мързи да стана от дивана.

Ужасен мързел.... И ме боли главата.

# 1 166
В някой пост на спасителите ще спим. 🤣
Ма къде по морето-Варна,Бургас? 🤔
Петрова,и аз тъй викам,ма виж пиянките,сън няма да ги хване да мислят. 🤣
Айде лека и спокойна нощ! 🤗❤😴

# 1 167
Айде, полегнахме.. Сладки сънища Hug
Кроте, трай си... Га стигнем, ш види Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

# 1 168
Няма да издавам!
Ени с една идея вече си натоварена.Дриймата има отговорност за теб,Петрова за шишетата.Syros ...там не стана ясно,столове,маси.

Лека и сладки сънища!

# 1 169
Добро утро с второто кафе! Станах в 4.00 Anguished
Гледам нещо снощи сте се разпищолили...

Общи условия

Активация на акаунт