Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 193
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 1 170
Хайде, добЮтро и от мен! Да е хубав денят ви, аз се приготвям да ходя на работа. Снощи окапах рано-рано, а вие купон сте заформили. Мъжо замина за следващите три дни, избяга от домашната работа, кабелът обаче ще го чака. Запънах се като магаре на мост, няма този път аз да размествам бяла техника и да свързвам кабели. Все пак аз вързах водопровода. Blush

# 1 171
Tonynette, ще устискаш ли три дни да чакаш? Wink Един кабел е това Stuck Out Tongue
Добро утро!

# 1 172
Тетка, както ми е сецнат кръста в момента, даже и не си помислям да местя пералнята сама. Всяка пролет се подреждам, за съжаление. Сега пак ходя с колан, защото моето е винаги от простуда.

# 1 173
Ходя на работа един два пъти месечно. Днес е такъв. Голям кеф. Ще видя хора и даже ще ви говоря с тях.

# 1 174
Добрутро....кой си ляга Овреме...се събужда наспан и със свеж ум...
И като казах свеж ум -
Много сте зле, дами...Енито я разпознах още вчера - по очите, същите като на Синеочка.
Ама дума не обелих че да не е тайна и да я разваля.

# 1 175
Хич не вярвайте на Ени, хубавица е голяма. Но скромничи.Smirk

Оплаквам се, че кучето ми съвсем разпердушини декоративната възглавница...

# 1 176
Добрутро бонбони Kiss
Coffee на втора позиция...
На трета... Тряа да ходим до педито... Искала да види малечка... Еййй, дано каже, че ш се правят на ново прегледите за яслата и ще тръгват JoyScreamPensive

# 1 177
Няма шанс, по-скоро имате пропуснати консултации и ЛЛ гледа да навакса.

# 1 178
Знам, Тони... Ама да си помечтая Joy
А, тая твоя печка... Без кабел.. Joy защо така тия хора... Joy

Пп.. Пуснах тв и се напрегнах... Тоя господин, костюмар... Децата са в опасност да посещават ясли, градини и пр., родителите не са... Те тряа да ходат на работа, а от там, вирус не могат да отнесат вкъщи... Булшит... 🤬💩

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 08:49 от DreamCatcher1

# 1 179
Добро утро, момичета
Гледам вчера сте си пили люкарството, а аз вчера забравих и сега ми е едно кривооо... 😀😀😀

# 1 180
Добро утро! 🤗☕
На мен ще ми звъни госпожата от ДГ за някакви ябълки?! 🤔 Вчера видяла ММ в магазина и му казала,но той нищо не разбрал и казал да ми се обади.
Аз нещо не се наспах. 🙄

# 1 181
Добро утро! 🤗☕
На мен ще ми звъни госпожата от ДГ за някакви ябълки?! 🤔 Вчера видяла ММ в магазина и му казала,но той нищо не разбрал и казал да ми се обади.
Аз нещо не се наспах. 🙄
Това са от Училищния плод и Училищното мляко. Раздават полагащото се на децата от 13 март- 13 май. Полагащото се е 360 гр кашкавал и 3 ябълки.

# 1 182
🤣 Сериозно ли? Хах мернах някъде снимка и се чудех какво е. Ще ги пропусна.

# 1 183
🤣 Сериозно ли? Хах мернах някъде снимка и се чудех какво е. Ще ги пропусна.
Да, някъде раздават ябълки с кашкавал, другаде краставици с кашкавал. Нали 1-2 пъти седмично от ДГ,преди ИП, са ви давали такива неща плодове, зеленчуци, кашкавали, това е.

# 1 184
  • Северозапада
Добро утро! 🤗☕
Аз нещо не се наспах. 🙄
Това са от Училищния плод и Училищното мляко. Раздават полагащото се на децата от 13 март- 13 май. Полагащото се е 360 гр кашкавал и 3 ябълки.
На нас ни писаха за 9бр. по 30гр.🤔 кашкавал и 2 или 3 краставици.

Общи условия

Активация на акаунт