Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 237
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 180
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не се смейте.
мен ще ме е страх да го пусна на училище и след 13 май Sad

# 181
  • Варна
О и мен ме е страх. Особено сина, защото ще се налага да пътува с ГТ два пъти дневно.

# 182
Не мисля, че падането на ИП гарантира отваряне на училищата. Досега грипни ваканции не са обявявали по време на ИП, та не бих си правила планове за реално посещение на училище от началото на май. Аз не си правя въобще за тази учебна година, но ще видим дали ще изляза права.

# 183
Лелеле, ама г-жа Иванова мн изплискала легена... 🤭😵😵
  Пууу, днес мн съм уфатна, бреее. Децата разходени, напазарувано, полуизчистено, сготвено... Оп... Да се похваля сама да се почеткам, и утре с чиста съвест да не мръдна от леглото.
   Само кръста къде ме стегна.. Ама ще се мажа с нещо.
   У да допълня, че зареди и огромна кутия сладолед от Лидл. 🤪🤪

# 184
не се смейте.
мен ще ме е страх да го пусна на училище и след 13 май Sad
И мен.

# 185
  • France
Вие се смеете на Тръмп, ама във FB имаше една глупост, нещо от рода, че хем няма лекарство за covid, хем има излекувани хора, хем вирусът умирал от сапун, хем бил страшен. Та на много хора нивото им е като на Доналд. Mask

# 186
Хич и не искам тази учебна година да се връща детето в училище.С новороденото само вируси и бацили ми липсват дОма.В "чудно" време родих,"страхотни" спомени ще ми останат от този период.

# 187
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма да те чета!
не си човек ти  - сладолед!  Simple Smile

# 188
  • Euskal Herria
При нас започнаха да споменават за евентуално облекчаване на мерките след втората половина на май. А децата от понеделник ще могат да излизат - след 45 дни затворени вкъщи. И пак с куп ограничения. За 1 час дневно - в рамките от 09,00 до 21,00 часа и до 1 км от вкъщи. Няма да могат да играят на площадките с люлки и в парковете, да спазват дистанция. Един възрастен може да изведе до 3 деца, с които живее. Ако кооперацията има двор, децата могат да са там, ако няма други деца по същото време. Това е за децата до 14-годишна възраст.

# 189
  • София
Лили Иванова по примера на Мегън Маркъл явно си е дарила цветята. Защо не се бръкна малко парици да дари, за къде ги спестява.

# 190

Продължавам да сЪ мъча, щоТ няма ракия. 😀

# 191
  • Варна
Имам близка приятелка лекар и тя ме светна, че тия хиляда лева, за които широко тръбят по медиите, нямало на всички да се отпускат. Имало условия - щели да ги дават на мед работници, които са на първа линия в борбата с ковид и трябвало да имат определен брой часове работа за да ги получат. Не знам дали е вярно ама и от други го чух. Ако е така, много долна постъпка е.

Аз я отписах тая учебна година ама и не ми пука твърде. Моята е първи клас, все ще я науча и вкъщи да чете, пише и смята. Ясно е, че няма да се върнат в училище до 24 май.

# 192
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Оплаквам се от поредните безумия тип "танц" - две назад, една напред ... така ли беше? Не ми се мисли училище 900 деца, стаи с 24-30 деца вътре, жега, слънце, пот, чин 1,20 дълъг - две деца, растояние между чиновете по 50-тина см., раници, чанти с храна, ами столово хранене, междучасия, коридори, от 8 до 18 дете в тази обстановка ... За какви дезинфекции, миене на ръце, тоалетна и ... и ... да говорим ... безумие ... Не знам ... И да сме у дома не е ОК, но си представям картинката в училище ... Ей, тогава ще са по 500-1000 дневно заразените, ако разбира се правят тестове ...

# 193
Няма да го пускам аз ако отворят училищата. За седмица-две не си заслужава да му треперя.
Решила съм го отдавна. Не подлежи на коментар.

# 194
Добиии, и две смачкани фунийки.. Мммм
Ейй изчегъртах си ги с лъжица та. 🐷🐷
Много обичам, абе май няма нещо къде не ям.. Ето това е оплакване вече.
 Да си призная днес в Лидл за малко да получа паник атака.. Наистина доста време не съм излизала сред мн хора, Еми направо ми се зави свят и ми се догадки, корема ми стана на топка.. Добре, че детето с мен та да се държа, иначе си бях тръгнала с 200. А пък един човек се разкриха и до нас. Поне беше с маска. Ама какъв поглед му хвърлиих... Добре, че беше до хладилните витрини, иначе от а се беше само запалил 🤭😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт