Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 224
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Коте, аз нали работя в мол, та е така по цял ден -лампите из коридора на мола са почти угасени, работят няколко обекта само. Ама в нашия мол въпреки това се разщъкаха хора последните дни. Но е странно да гледам такъв тъмен мола и почти всичко да е затворено.

# 166
Имала съм подобни обущенца, изключително удобни. Не съм срещата скоро, а бих повторила. Казвате, че в китайските молове ги има, така ли?
И да ви кажа, че в другата тема, само оплакваческата, пак си има и публикации, които нямат нищо общо с оплаквания. Кво стана, що така стана, аз не разбрах.

# 167
Идвам и аз тук.. Ходих до мола, че имах работа в банката. Много призрачно е. Помня като го откриваха. И едвам се прибрах, чаках рейс 30 минути...

Ти пък...моите са на час и 40 минути уикенда Joy

Изобщо не ме впечатли с твоите 30 минутен 😆

Ние с детето се разходихме на около км...взехме един звънец, дрънка го през целия път към къщи и ся главата ми е кат преспанска камбана 👻💩

# 168
  • Бургас
Инка, ето

Много ги харесах, но са ми тесни отстрани... И аз като Добри Confused
Много са хубави. Пиша на лични.

# 169
Джоли, то се видя, че пари за първа линия от Бойко няма да видим, ми поне букети втора употреба.Ай честито!
Ох, в тази Лили много жлъч има, такъв човек не може да е щастлив.

# 170
Обувки много мразя да пробвам, а и дрехи. В повечето случаи пазарувам обувки по нета. Като не съм сигурна за номера, винаги си взимам 40, нямам фалове до момента, за щастие. 😆 Иначе и 39 имам и 41.. Зависи.
Веднъж си бях харесала едни маратонки в Спорт Депо, и момиче от персонала не пожела да ми изкара 39 и 1/2 да ги пробвам. Нямало да ми станат. Явно има свръхспособности момата. След кратка разправия ми ги даде, те пък взеха, че ми станаха.

Купих си поредния пъзел да редя, ама ми се струва, че е втора употреба. 😂 Едни намачкани части, нацапани, петна мазни.

Много е щедра Лили, "браво".

# 171
Джоли, то се видя, че пари за първа линия от Бойко няма да видим, ми поне букети втора употреба.Ай честито!
Ох, в тази Лили много жлъч има, такъв човек не може да е щастлив.
А, до нас в провинцията и увяхнал букет няма да стигне.
Дразни ме патоса и нагаждачеството с което Г. Тошев говори.

# 172
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
след Драго Чая имаше ли друг?
може да се предлага/търси следващия... Wink

# 173
  • Куциндрел
Въобще за какво са им на медицинските работници цветя? Да беше им дала по една кутия шоколадови бонбони поне.

# 174
По-голяма глупост от тая за букетите не бях чувала, жива подигравка. По-добре нищо.

# 175
Преди малко четох, че в местната Спешна помощ  само 6 от 20 служители са получили прословутите 1000 лв. Как са преценили,че само те заслужават, не се знае. Идиотска история.

Не знам дали е редно да го пиша
Скрит текст:
Онзи ден отивам в СТМ по работа и ръководителя ми казва да изчакам, че правел тест. Ок, чакам и ги гледам, че се суетят около един мъж, но всичките без маски, ръкавици, дори с цивилни дрехи. Дочаках си реда и същия ми казва, че правел тест за корона вирус. Питам го, защо без предпазни средства, а той ми отвръща, че бил сложил, докато взимал пробата Rolling Eyes  Отрицателен беше и Слава Богу, понеже се спекох, че бях покрай тях в  такъв момент ...

По-голяма глупост от тая за букетите не бях чувала, жива подигравка. По-добре нищо.
Определено

# 176
  • Оптимист по принуда
Цветята са алергени и по цял свят в болниците са забранени.

# 177
Цветята са алергени и по цял свят в болниците са забранени.
Абсолютно. Когато се роди внука ми във Франция, три след неговото раждане дъщеря ми имаше рожден ден. Реших да се изтъпанча с букет. Купих го/няма да ви казвам как българка, която не знае дума на френски и китаец, който едвам го говори се разбраха/ Та отнесох букета, но изобщо не беше допуснат горския букет в болницата.

# 178
  • Оптимист по принуда
Джолева, моята майка, след като родих и тя пристигнала в болницата с букет, каза, че по-смразяващ поглед от жената на регистратурата не е виждала. Само с очи и' посочила коша. Joy Хем знаеше майка ми, присъстваше и на раждането и уж е наясно, но в еуфорията..

# 179
  • Варна
С тия маски на муцуните вече не си разпознавам познатите. Днес ме поздравява една съседка и чак като взе да ме отминава я познах жената. Тя мен ме е познала, нали съм запомняща се сланина, а аз нея не.
ББ май наистина ще махне ИП на 6 май. Децата са много радостни от мисълта, че ще ходят на училище. Не вярвах, че някога ще го видя това.

Общи условия

Активация на акаунт