Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 218
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 150
Имам и 38 обувки, тези са 37, защото се разтягат.

# 151
Много мини изглеждат... Yum
Чудех се къде и на кой да ги предложа... Ако има дами с 36 и носят кецове, ш ги снимна, ако ги аресате, ш са пазарим Joy

# 152
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
покажи къде са тези благини.
аз трудно сикупувам онлайн Sad Sad Sad
кракът ми е къс като за 37, а е широк като за 40...
купувам си 38-39 и хем ми стягат, хем ми хлопат...

# 153
  • Бургас
Много мини изглеждат... Yum
Чудех се къде и на кой да ги предложа... Ако има дами с 36 и носят кецове, ш ги снимна, ако ги аресате, ш са пазарим Joy
Снимай, откакто щерката е с 40 номер, нямам какво да износвам.

# 154
Ами в наше село, един китайски магазин. И аз не пазарувам по Интернет. Обичам да меря, да избирам, да се харесам. Имаше и едни сладки в червено, но аз имам подобни, та взех тези.

# 155
Оплаквам се, че днес цял ден ми е лошо, а уж 5ти месец би трябвало да е спокоен.
Разхожда ми се, малко движение и слънце би ми се отразило добре ама маските ме задушават и предпочитам да си седя в къщи.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 18:33 от Анонимен

# 156
Благодаря за бързия отговор. Simple Smile
няма да ида до "ваше село", но щом мине ИП ще си купя два чифта каквото и да е.
ей тъй, да се видя пак в обувки, че сега съм само в терлички "котки" от пепко. Simple Smile

# 157
Инка, ето

Много ги харесах, но са ми тесни отстрани... И аз като Добри Confused

# 158
Добри, навсякъде има такива обувки.
Гледам по БТВ филм за Лили Иванова, ами не я харесвам и никога не съм. Вечно една кисела от живота. Всички я мачкали, всички -подчерта. Е, един свестен човек не е ли срещала?Поканила е 10 журналисти да говори, Хекимян и Георги Тошев ми приличат на.....хайде да го кажа така-няма нищо мъжко в тях.

# 159
Ами в наше село, един китайски магазин. И аз не пазарувам по Интернет. Обичам да меря, да избирам, да се харесам. Имаше и едни сладки в червено, но аз имам подобни, та взех тези.
Да ти кажа и при нас има т. нар. китайски. И за дрехи и за обувки. Ама да си призная имам няколко чифта обувки от там. Случиха се хем здрави, хем най удобните които съм имала.
Добри, навсякъде има такива обувки.
Гледам по БТВ филм за Лили Иванова, ами не я харесвам и никога не съм. Вечно една кисела от живота. Всички я мачкали, всички -подчерта. Е, един свестен човек не е ли срещала?Поканила е 10 журналисти да говори, Хекимян и Георги Тошев ми приличат на.....хайде да го кажа така-няма нищо мъжко в тях.
Въх, не смеех да го напиша. Ама същото мисля.

# 160
  • Куциндрел
Днвс четох „голяма” новина - Лили Иванова направила дарение на медиците, подарила им е цветя, които е получила за рождения си ден. Зачудих се какво ще ги правят тези цветя медиците при положение, че не са тревопасни.

# 161
  • софия
Това е дарение колкото да отбие номера, че е дарила и тя. Намирам го за абсолютно безсмислено.

# 162
да не говорим, че е по-добре да не се внасят всякакви всячини в болниците. не се знае кой ги е пипал...
Sad дарителка!

# 163
  • София
Идвам и аз тук.. Ходих до мола, че имах работа в банката. Много призрачно е. Помня като го откриваха. И едвам се прибрах, чаках рейс 30 минути...

# 164
Днвс четох „голяма” новина - Лили Иванова направила дарение на медиците, подарила им е цветя, които е получила за рождения си ден. Зачудих се какво ще ги правят тези цветя медиците при положение, че не са тревопасни.
Ужас. Букети втора употреба.

Общи условия

Активация на акаунт