Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 217
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 135
ММ цял следобед ходи по мен с репликите "да ти помогна с нещо", "имаш ли нужда от мен", "трябвам ли ти". Пък аз не чакам да ме подканя повторно, дадох му доста задачки, които свърши без да мрънка и ми помогна доста с чистенето.
Все едно е чел вчерашната дискусия в темата и си е взел бележка.Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз вече се чувствам като пълен ологофрен и тъпанар с това ИП. Стоя си вкъщи, не излизам, ако не се налага, слагам маска навън, пазя дистанция. А навън е пълно с хора, с маски, без маски, на групи, на кафе, на бира. Явно само аз съм смотана и не разбирам какво се случва.Confused

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 17:48 от Cheburashka

# 136
Оплаквам се, че цялата се чувствам схваната- кръст, врат, ръце, крака. Имам нужда от професионален масаж. Всичко това е от обездвижване.

# 137
Оо гледам аз в Оплачи се само 120 мнения от снощи. Викам си или пак са се дърпали за косите,илиии нещо друго. Друго е. Мерси за новата темаа! 🤗🌺
Първо да кажа на Мария,че стискам палци всичко да е ок! 🤗
Да честитя на Филомена! 🤗 И на нея стискам за лека бременност! На Ре-борн също,макар че май не е писала тук,но сигурно ще се мерне. Маалко ви завиждам за бебоците! Така ми се иска да намачкам някое малко,сладко бузаче. 😍🤣
Сега да се оплача,че и аз много ям и вместо да влизам във форма,става обратното. Ма то и кръглото е форма,нали?! 🤣
Онзи ден усетих нещо странно като херпес на средата на горната устна и веднага му сложих чесън. Изгорих го,обаче май не само него,сега ми е едно гадно сухо такова. Ама па нямам херпес! 🤣🤪
ММ яко ме дразни от вчера! Да си тръгва на работа по цял ден,че иначе ще го дирят из градината. 🤯🤬
Такива работи. Хайде и не спамете чак мнооого,че нЕмате четене. 🤪

# 138
Кварталните момичета, какви прекрасни кашкавал и масло си купих от млечното магазинче на слатинският пазар. Да го имате предвид.

# 139
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и на ситняковския маслото е трепач.
но ще пратя половината и до слатинския Wink да направя сравнение. Simple Smile
а гьобек имаше ли? на коя млекарницае магазинчето?

# 140
Ето ме и мен, благодаря за темата Heart
     Първо да честитя за хубавите новинки тук, много ви се радвам бъдещи мами на сладки бебчета! Heart

Eva+, честит рожден ден на момчето ви!
Момичета, аз събирам тен на терасата по черни гащи и сутиен. Ако някой е много спец да различи материята им от тази на черния ми бански от разстояние - ще му направя евала (най-вече за ентусиазма) Wink
Халваджиян в едно предаване каза, че предпочита да се настрои психически за поне 6 месеца ИП, та като го отменят по - рано да има повод да се радва. Та и аз така.
Оплаквам се, че в колата ни има голяма паяжина Simple Smile Няма да я махам, било на пари. То и по тавана и лампите у дома снощи видях, що ли ми трябваше натам да гледам. И аз забелязвам странно много прах в банята (кой се беше оплакал)...
Ето ви споделена бляскава паяжина

# 141
Имаше. Обаче 13,50 за половин кило. Досвидя ми.

# 142
Мислех си, че ББ е глупав, докато не гледах Тръмп с идеите му за пиене на дезинфектант Joy дадоха за секунди някаква руса дама май от техния лекарски щаб - втрещената ѝ физиономия, докато слушаше бисерите му, беше уникална! Някой ако има линк подръка, моля да го публикува Grinning искам пак да я видя тази лекарка.

# 143
Ооо момичета, утре и аз излизам по бански да се пека на терасата. Ще легна и никой няма да ме види.Няма само моя тен да е на потник и панталонки, все едно на полето съм копала.

# 144
Eva, мерси много за инфото за чехлите, точно такива си търсех! 😁

# 145
И аз слагам маска, на детето шал... Ходи му връзвай по ушите маски..... Пазим дистанция... Но откак покрива и комина... И майсторите дек ми лупат по цял ден, наруших НЕсъбирането и ходим при майка, да спи шушулката....

Видях Пийкок в другата тема... Отдъхнах си... Но Коосите?!?

# 146
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
навремето в паралели имаше забавна страничка и "намери 9 разлики"

eva,

# 147
То и аз останах втрещена от препоръките на Тръмп да се инжектира дезинфектант или да се подлагат хората на ултравиолетова светлина.  Да си ги изпробва върху себе си, ако иска.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 18:11 от Sunnyhobi

# 148
Аз пък си купих тези днес от магазина, където не дават касови бележки. Познайте дали не си я исках....
Много са удобни и лекички.

# 149
Фрозън, ти 36 ли носиш? Щото и аз си поръчах едни кецове, но за мааалко да ми станат... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт