Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 176
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 120
Ооох, така ми се ходи по плажааа... Искам на морето Cry И тая година, бебата вече разбира, щеше да й хареса... Като види филм с морето и вика "ето го моето".... Еееххх....

# 121
Стискам палци на Мария!
Филомена, много ме зарадва! Не си губиш времето, браво, браво Joy
Днес доведеният ми син е рожденик и прегреших с парче торта.

# 122
С нови 90 случая от вчера и 63 от днес, на какво разхлабване на мерките можем да се надяваме, не знам. Аз се надявам да не удължат сега ИП. И това най-вероятно са заразени по Цветница, все пак има инкубационен период гадния му вирус.
Никога не съм мислила, че ще я докараме до там, все едно сме в роман, нещо като утопиите, които вече не харесвам като четиво.

# 123
А, кой не можеше да си намери гумени чехли? Препоръчвам кроксчета от jusk. Много са ми удобни. Май струваха 7 лева.

# 124
Аз още карам с дебелите пантофи. Все ми е студено на краката и сигурно до юни ще откарам с тях. Ева, а дали има в Jusk големи номера? /болната ми тема/ Мразя да купувам мъжки джапанки и чехли. Как не разбраха, че щом произвеждат дамски обувки до 44 номер, трябва да има и чехли, и джапанки в тази номерация.

# 125
Ние сме къмпингари и ходим само на пусти плажове без хора в радиус поне 20 метра, та короната не ни променя много плановете за почивка в това отношение. Виж, намалените ни доходи са пряко свързани. По същия начин гледам на паркове и площадки. Ходим по крайни алеи и неатрактивни части от парковете, далече от тълпите. Дребната вече се придвижва с колело, та хич нямам намерение да си причинявам и детските площадки.

Инкубационният период на вируса е максимум 14 дни, но обикновено е по-кратък (средният е 5-6 дни). Та вече си почват и Великденските.

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
търся си една картинка - поставена задача и разграфено по време "да не ти пука", "има време", "паникьосвай се"...
проверих по 4-5 страници назад в темите, в които пиша и не я намирам. Sad
но видях, че са ме изтрили и в темата "покажи се" - грозна съм явно. Simple Smile

# 127
Добри, тази ли?
Скрит текст:

# 128
жива да си, попи. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
много ти благодаря. сега ще я разпечатам на Горинич младши, че само се офлянква с домашните. Simple Smile

# 129
До 1 юни не вярвам да отпадне ИП.
И тук в провинцията паднаха задръжките. Днес гледам хората събрани на групички си лафят, печат се на слънце и пият кафе или бира. Май на никой вече не му пука.

# 130
Тонинет, със сигурност продават големи номера от този модел, дано само уцелиш наличност. Много са ми удобни.

# 131
  • Бургас
Тук ли сте били,бре спамърки нИедни?!

Честито на Филомена!Лека  да е!Голяма щастие те чака!Радвай се на всеки миг!

Стискам палци и за моята градска!

# 132
Добри, може и ти да не им звучиш сериозно Joy

Драстиии, Славее Hands Hand

# 133
аз! сериозна! кога!
"никогиж у живота мой!" - както казваше една съученичка. Simple Smile

# 134
Аз още карам с дебелите пантофи. Все ми е студено на краката и сигурно до юни ще откарам с тях...
И аз, даже си купих нови миналата седмица- пухкави, меки и топлички Smile

Общи условия

Активация на акаунт