Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 758
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 330
Емм, да знаех че ще е такава атракция щях да ви поканя на кафене 😜😜😜с по 5 лв.билета.

# 331
  • Ланкър, планините Овнерог
Явно доста комшии сме тук. Аз съм точно до Окръжна, впечатляващ беше взривът. Само че очаквах цялото да срутят, не само едната сграда. И някак мъчно ми стана за тоя туч.
А, добро утро.

# 332
Ооо, са излезте и махайте на камерите, дет отразяват, ама всяка с картонче с името у бгмамата, да мога да казвам, че ви познавам,га ви дават у новините... Ще бием рекорда, до тука 3 известни дами, съм напред JoyKissing Heart

# 333
  • Ланкър, планините Овнерог
Хахах, аз лично пия кафе сега и търпя на втренчения поглед за излизане на кучето.

# 334
оплаквам се, че хоум офисът ми е изцяло съставен от онези неща с червените хиксчета и нямам нито едно зелено ченгелче; освен това се оплаквам, че не са се сетили за още доста червени хиксчета, но пък аз съм

# 335
Ивекс, не разбирам защо е била груба жената, обаче наистина не е време за такива сбирки.
Може би ще излезем ние глупавите, защото „умните” не спират да се събират и после се засичаме къде ли не. Ама някой да ми казва, че съм глупава, защото спазвам мерките за сигурност - не ми е нужен в обкръжението вече.

Взрив, а? Яко.😁

ММ за първи път ми отказа да ми направи кафе. След като закусва щял. Ми, добре.

П.П. Бубанка, щом успяваш да си свършиш задълженията, всичко е точно Simple Smile

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 10:11 от Re-Born

# 336
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
https://www.facebook.com/etiuditenasofia/videos/2631837070421515/

след шестата минута на записа.
срадата много ми харесваше навремето - като разгърната книга. и с онези сини огледални прозорци...

# 337
Не знам, не съм била груба и неучтива, просто казах какво мисля и тя избухна, мина ми вече, но се обидих, отговарям за семейството си и не мисля, че някой може да ми каже кое е правилно и кое не.
Почвам да готвя, после ще полегна и следобед ще кикерча благоверния да сваля пердета, лошо ще му стане, но не ме е зор, поне ще си запълня деня.

# 338
Така, де. Тя е била грубата. Като и да е. Правилното решение си взела да не ходиш. Аз също не бих. Мисля, че е хубаво да вземеш подарък на детето, както сама каза, то не е виновно.

# 339
https://www.facebook.com/etiuditenasofia/videos/2631837070421515/

след шестата минута на записа.
срадата много ми харесваше навремето - като разгърната книга. и с онези сини огледални прозорци...

Добри, това е третият ъгъл, от който виждам взрива. Гледах директно по БТВ и и в линка, който бях дала тук, а сега  и  твоя.
Толкова години, винаги колчем мина покрай тая сграда, се дивях защо стои и не я дострояват предвид добрите технически показатели, които има против земетръс и тн.
Сега падна 1:1 с американските кули - отгоре надолу.

# 340
  • France
Добрютро. Снощи докато се суетя в кухнята и чакам чушките да поизстинат за да ги застроя, ММ да вземе да им хвърли чорбичката в мивката.
Скрит текст:
И тази вечер спах лошо, че и на сън ми се гади мамка му. Сънувах някакви пълни глупости. Ооооох, то не е почнало, а ми писна.

# 341
Енженерна мисъл, Walnuss

# 342
Ивекс, хич не се връзвай.Аз се чудя как може да има хора, правещи сбирки в това време. Честно, не го разбирам.
Оплаквам се, че имам да наваксам с работата, а детето с домашните. Не ми се започва.

# 343
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
уф! не мога да спра да ги мисля ония медицински фурми. Simple Smile Simple Smile
и се сетих пак за "Мисия Лондон". Simple Smile
и за дарението от използвани подлоги...
да не би да не са се доразбрали нещо...

# 344
Вместо да взривят и другия мастодонт, искат да го дострояват за детска болница.

Общи условия

Активация на акаунт