Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 759
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 315
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да отговоря на Добри тук - че се чудеше майтапя ли се снощи там, сериозна ли съм - първото беше Stuck Out Tongue Winking Eye

тука ли да се местя? Simple Smile Simple Smile

# 316
ИПК Родина носи едни различни спомени за мен, не знам дали бих ги споделила въобще.
Ще може ли да се гледа някъде, освен щастливците на първа линия съседи?
Директно по БТВ, поне така разбрах току що от репортажа. 9.30ч
https://www.facebook.com/vestniksega/videos/3680825515320763/?v= … otif_t=live_video

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 09:35 от Walnuss

# 317
Оплаквам се от общи мъгляви приказки и обяснения. В резултат на тая липса на конкретика се обърквам...
Визирам следното - попитах в модераторската нещо - отговори ми се " примерно" - даде ми се произволен пример, че " наготвих тава с мусака" било спам там.
Чудя си се вътрешно трудно ли е конкретно да се посочи кой/кои пост/ове са спам - да се посочи постът на Х- ето този - е спам.
Аз от общо не разбирам бре..искам точно и ясно...
Че кой пък мусака е готвил? Че не мога да си спомня...Stuck Out Tongue Closed Eyes
И си помислих че заради готварските ви писаници ни удариха балтията. Вий пък не се спряхте да готвите...🍕🍝🍔🍪🍣🍗🍟🍛🍲

Не схванах или изтървах грозното писане оттатък кое е било...ще живея в невидение явно.... 😆

# 318
Тето, а ти как пита JoyJoyJoy нали мирно и тихо?!?
Представям си примера : Готвих мусака! - е спам... Готвих мусака и загоря! - не е Joy

# 319
И аз в новата тема. Blush
Поканиха ни на рожден ден - детски, у дома госпожата ще събере 10 родителя с отрочетата, отказах поканата като изтъкнах, че се притеснявам за детето си и не съм съгласна да се съберем с толкова хора, тя ме обиди, че съм била глупава да вярвам на тези безсмислици, съжалявам, грип като грип било, хубаво, но детето ми е по-важно, хич не ми дреме, че ще прекъснем контакти. Сега се чудя да пратя ли подарък на детето, то вина няма, ще се задействам в понеделник, обидно ми стана, признавам си.

# 320
Тъкмо да се оплача, че няма да чакам цял ден да съборят сградата (вижда се от нас) и я взривиха. Като по филмите беше, наведнъж. Ама не завиждам на живущите наоколо, прахолякът е жесток.

# 321
Как...общо питах Joy
Обобщено-философски някак...върви да видиш ..не ме занимавай че патладжани ще правя...

# 322
Лелеле акак ни разтресее, пушеци.. Страхотия. А долу пълно с народ и не могат да смогнат да тичат от Цариградско навътре..

# 323
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
те не са ли предупредили за часа?
да са отцепили района никой да не влиза?

# 324
Таман щях от една глупост да се оплаквам и прочетох за детския РД...След няколко дни голямото дете има празник и ми е гадно,  че няма може да събере бандата като миналата година.

Дояде ми се мусака!!!

# 325
Даа, от сутрунта ПО ТВ предупреждават, ама кой да слуша. Нали трябва зяпачи да има.. А по покривите на блоковете също е пълно с народ. ЛУДИИИ. сега чакаме малкия взрив

# 326
Вас ви болят кръстовете, а мен раменете. Гадно е, ама така ще е. Шегува ме се с ММ че пустите корнизи нещо много нависоко станали.
Според мен все още не е нито за рождени дни, нито за погачи. Абе изобщо рано е за сбирки.

# 327
Ъъъ, не така... Патлажани ще правя, ма горчАт Joy

А такааа, до тука разбрахме, че Попи и Фокси са комшии Joy

# 328
Лелеле акак ни разтресее, пушеци.. Страхотия. А долу пълно с народ и не могат да смогнат да тичат от Цариградско навътре..

Ти явно гледаш от ложата.

# 329
Предупредили са. Аз знаех, че ще е днес между 9:30 и 10. Не знам защо не са отцепили. Тя сградата се срути всъщност, взривили са основите. Не се разхвърча наоколо, та едва ли е бил необходим кой знае какъв периметър да подсигуряват.

Общи условия

Активация на акаунт