Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 766
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 300
Вече почнах да се чувствам като напомпана, сигурно задържам вода. Откакто сме затворени, съвсем се обездвижих. Пазаруването и извеждането на кучето са нищо. И преди не съм спортувала, но всеки ден ходех километри пеша, а сега...
Янче, още малко стискай зъби! Няма ли да разхлабят мерките вече при вас?

# 301
  • Euskal Herria
Кате, засега сме до 09 май. Почнаха да споменават за евентуално облекчение след втората половина на май, но... Две седмици всички си бяха по къщите, работеха само сектори от първа необходимост - хранителни магазини, аптеки, мед. центрове и пр. След Великден постепенно почнаха да се връщат към работа и други сектори.
Тъкмо почнат да спадат новите случаи и пак скочат. Надяваме се вече да почне да затихва заразата.

# 302
  • sf
Детето не може да спи от раната. Зяпа филм, пуфти, мрънкоти, та покрай него и аз не спя. Мрън, мрън!
Аз лично спрях да пиша в другата тема.

# 303
Добро утро! БНД  ме събуди по телефона сега. Вече няма заспиване, щом един път съм се разсънила. Мързи ме да изляза от завивките да си направя кафе, а и докато навън още е тъмно никъде не мърдам.

# 304
Изписали сте света бре .

Всеки ден все повече и повече затъпявам    , а какво умно момиче бях ехее , дружинен председател- рапорт даден- рапорт приет. Уф хем ми е смешно като се сетя за онези времена , хем пък ни беше готинко.

Тони благодаря за темата.
Филомена честито.
Мария 🤞.

# 305
Я ми при помнете, аз ли вчера се хвалих с голяма разходка и видиш ли спирам изолацията...??? Аз, я кой друг. Да, ама неее... Кръста така ме е стегнал чак не мога да движа, само чакам да се надигат хлапета и ще карам ММ ми да рови за лекарства.... Реве ми се... Мн мразя така да ме боли и да ме обездвижи. Това си ми е хронична болка от един нерв. А след упойка та от раждането.. Леле съвсем взе да се обажда.. 😒😒😒

# 306
  • Варна
Есме, технически паспорт.

# 307
Фокси..ти много шета вчера ако не се бъркам. От това ти е схванатото...не от разходката.

Аз като мия прозорци сецването ми е в кърпа вързано - от изпотяването + отворен прозорец + усукване и изпъване при бРисането и съм готова.

# 308
  • София
И мен много ме боли кръста от снощи като вдишвам дълбоко, иначе нищо при движение или покой. И се вкарах яко във филма. Само за доктори е момента.

# 309
Добрутро Candy Kissing Heart
И аз в отбора на кръстовете в болежки... Отдавна не ме беше мъчил така... От 3 дни МЦ... Друг път, на 2-я ден съм ок, но сега продължава стягането...
Днес съм на погача на лелиния мишок Heart да му ям памперса SmirkJoy С тва ИП само по снимки се гледаме и днескА е деня Х Heart Eyes нямам търпение!

# 310
Е, слушах брифинг. Има една малоумна мисирка, без извинение.
Зададе въпрос до кога ще може в парковете с кучета, а с деца-не.
Първо, с кучета не може от доста време вече, второ, знае се, че се подготвя опция как точно да се използват парковете от децата.
Ама на кой свят живеят, как може заплати да взимат тези мисирки, ум не ми го побира.
Да, баш са си мисирки.
Значи, аз съм тройно ощетена, ма не пищя кат заклещена, че съм заклещена. Първо съм с деца, които не са малки, а парковете се спрягат за майки с малки деца. Второ и кучето няма къде да извеждаме, защото парковете са забранени и за нас, а по детските площадки не е редно и е забранено. Та ни децата ми може, ни кучето.
Като сложим и това, че не съм с едно дете и за всяко следва сериозна техническа поддръжка, за да осъществяват ДО, излиза, че поддържам един цял офис вкъщи. Техника, консумативи и какво ли не. Тонер смених в началото на ДО, трябва нов, а не е жълти стотинки. Но всеки иска "да му разпечатаме" глупостите, които изпраща на килограм. Тонове домашни, тестове, проекти и тестове и нито една оценка. Как смятат за две седмици юни месец да си вадят изводите кой как да оценят точно? Аз знам-на симпатии.
И не ме е страх да ги пусна един ден на училище, а ме е яд и не заслужават да ги пусна, защото за две-три седмици ще им скъсат дирниците от тестове и изпитване на "целия материал".

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 08:42 от срало мече

# 311
Да отговоря на Добри тук - че се чудеше майтапя ли се снощи там, сериозна ли съм - първото беше Stuck Out Tongue Winking Eye

# 312
Другарки, не ме надценявайте. 😁😁Аз прозорци не мия, само в мн краен случай.. Хаха. Не съм чак толкова работна, май повече на думи само.. Мн се залежахме у нас и повече ходене с покупки в творбите и айде.. Ама сега е една идея по-добре. Намазах се с едно лекарство, направила съм си гнездене в леглото и чакам да премине. 😜
Сега чакам взрива на ИПК Родина, че сме първа писта да гледаме.. Хахаха

# 313
ИПК Родина носи едни различни спомени за мен, не знам дали бих ги споделила въобще.
Ще може ли да се гледа някъде, освен щастливците на първа линия съседи?

# 314
Пия си кайвето, водя дреб при татю му и отивам да се потрудя малко.

Общи условия

Активация на акаунт