Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 740
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 360
  • софия
Добро утро от мен, тая сутрин поспах повечко.
Оплаквам се, че таман отворих очи и гледам по тв дават как отварят Южния парк. Щели да отворят 8 парка в София за посещения. Препсувах още със ставането. Сега отивам да си заформя едно кафенце.

# 361
Чудото в/на килия номер 7 да не е единия?

# 362
  • тук-там

О, да! Жива и здрава да си!  Smile И нещо за някакъв баща имаше....

# 363
  • Точно където трябва
Ейййй, доживях 190 непрочетени мнения.
Дали да не се оплача, че не е минала изтривалката, нямате изчитане. Връщам се назад, не мога да ви пропусна.

# 364
Изгледа ли го?
Пак го публикувам за онлайн  гледане.https://m.ok.ru/video/1628178221751?fbclid=IwAR3RZIhgH0Kw_k1xyyv … hpxlpGIiIr2pXoqMs

# 365
Да. Още тогава го изгледах.

# 366
Прити маме... Имаше една история, не я помня точно, но за жените - гараж с вход и изход! ... НикигИ само едното Joy

# 367
Прити, научи се да я вкарваш на задна колата, ще ти е много лесно с излизането тогава.
Едно слънце прекрасно е изпекло, а майка ми врънка, че не са ѝ измити прозорците. Трябва да преборя отново страха си от високо и да ги почвам. Добре, че при смяната на дограмата ги направихме всички отваряеми, защото иначе не ми се мисли.

# 368
Влизам и тук Simple Smile да не ви липсвам Simple Smile
Харесва ми новото заглавие. Simple Smile
Оплаквам се, че вече и дланта на МП е подута. Малко, но факт.
Обещавам най-сериозно на оня дето го е  прегледал, ако е дал грешна диагноза или грешни лекарства, да му го върна тъпкано! 😭

# 369
Добра среща и от мен в новата тема!
Попрочетох малко назад, но по диагонал, по-късно ще наваксам.
Гледах брифинга, гледах агитката в парка и нещо май получавам раздвоение на възприятията - хем катерим пика, хем ще се разхождаме. Ама то какви ли възприятия имам вече от стриктно спазване на мерките от началото...

# 370
Vicky_P,
какво приема? Трябваше вече да има облекчение.

# 371
  • софия
Добра среща и от мен в новата тема!
Попрочетох малко назад, но по диагонал, по-късно ще наваксам.
Гледах брифинга, гледах агитката в парка и нещо май получавам раздвоение на възприятията - хем катерим пика, хем ще се разхождаме. Ама то какви ли възприятия имам вече от стриктно спазване на мерките от началото...
И аз не намерих никаква логика. Според мен се стреснаха от мрънкането на хората за тия паркове. Страхлива работа.

# 372
Стриктно приема всичко по рецепта.
Специалистта му е казал, да следи за болката. Ако не намалее, тогава да ходи пак на преглед. Само, че на мен много неща не са ми ясни. Ако до четвъртък не му е минало поне малко отоците, ще го накарам да отиде пак.

# 373
Вики, това не звучи никак добре. 😒
Пробвайте пак да звъннете на лекаря или второ мнение...
Дано е нещо леко и само да се притеснявайте, ама и ониз ден като написа изглеждаше сериозно с тези образувани тромби.

# 374
Не мога да  го накарам. Освен ако не стане по-зле положението. Което се Надявам да Не стане.  Но в моята глава протичат какви ли не филми. Благодаря, че мога да се оплача.

Общи условия

Активация на акаунт