Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 738
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 375
Вики, кой лекар го прегледа?

# 376
Добър ден и от мен.
Днес трябваше да чистим призорци с ММ пък то май ще завали. Късметлия е този човек и това си е.
Вики стискам палци да почнат да се подобряват нещата.
За тези дето имате да празнувате пък не можете заради ИП, защо не пробвате с онлайн купони. С новите начини за комуникация може и да се чуват и да се виждат хората. Вярно, че не е същото, ама е по-добре от нищо.
ММ така си прави сбирка по скайп с едни приятели всеки четвъртък. Пият си бирата заедно. Забавляват се.

# 377
  • Бургас
Моят мъж днес пак ми каза,че съм дебела.Имала съм 10 кила излишни отгоре.Изобщо много взе да ме съмнява този човек.Онзи ден си накупил една торба дрехи-тениски и гащи с ярки неонови надписи,дупки и мрежички.Ужас!Те синовете му се носят по-скромно.Ако не ми висеше в къщи на главата нон-стоп,щях да си помисля,че има нещо настрана.

# 378
Той па щото много Убав!  Обаче дупките и мрежичките... JoyJoyJoy трябва да ги предложа на моя, че нали неговите гащи изчезнаха. Всичките.

Славе, винаги разсмиваш, за което благодаря!

# 379

Syros,вярно бе,къде отидоха тези гащи?
Мисля да пробвам едни понички,нещо не ме свърта на едно място.

# 380
Така и не разбрах. Да не си е и той подновил, като Славиния мъж?

# 381
Славе, ако имаш нужда от... алиби, лопата, транспорт, нали знаеш, тук сме. Все си мислех, че още първия път ще му се случи нещо. Да поискаме професионална помощ от Уиш, за тиган....
🤣🤣🤣🤣😂😂😂

# 382
Е, кЪ не го бе срам, Славе?!? Rolling Eyes

Айде бе, Кроте... Къде одиш?

Syros, пропущила съм ги тия гащи... Ко станало? Joy

Малката, до ся не щя да погледне рокля, сега видя в гардероба си една и почна да се тръшка, да я облича.... Open Mouth

# 383
Тук съм,ама нещо ми е отвеяно.Нещо ми се прави и нищо не ми се прави.Мъка!

# 384
Моят мъж днес пак ми каза,че съм дебела.Имала съм 10 кила излишни отгоре.Изобщо много взе да ме съмнява този човек.Онзи ден си накупил една торба дрехи-тениски и гащи с ярки неонови надписи,дупки и мрежички.Ужас!Те синовете му се носят по-скромно.Ако не ми висеше в къщи на главата нон-стоп,щях да си помисля,че има нещо настрана.
Първо -откъде е накупил в това ИП? Второ - какви дупки и мрежички?! Леле, и аз ще ти осигуря алиби ако имаш нужда, да знаеш Wink
Тони, добре, че попита. Потърсих във форума ви мнение за лекуващият, попаднах уж на добро мнение, но да видим.  Аз не мога да си простя, че не влязох с него. Но то предвид ситуацията, едва ли щяха да ме пуснат... Просто се доверих на МП, защото до прегледа бе неспокоен и си мислеше, че ще влезе в болница. След това го видях видимо успокоен и се успокоих и аз самата. Сега обаче играят филми в съзнанието ми...

# 385
  • Бургас
Славче, довечера като си легне му завърташ главата, докато щракне.

# 386

Благодаря!

slavka70, моят пък ако мога 100 кила да стана, ще е най-доволен. Понеже аз искам да сваля едни 6-7 кг, той много ми се сърди. И това не е приятно. Казвам му, че тялото си мое и аз не се харесвам така, а той ми обяснява, че нищо не разбирам, и че мъжете харесват по-пухкави жени, но не всички си признават. Много се дразня като заговори на тази тема.

# 387
  • София
В петък говорих с една от А1, договора ми изтича, да го преподписвам, а у, телефон искам да взема, Нокия с копчета. И тя уж смс щяла да ми прати, да ми каже има ли го, няма ли го, кога ще го прати. Ама нищо не получих. Накрая ще ида отсреща в офиса и ще преподпиша на място и телефона ще го взема веднага, вместо да чакам някой, който или е забравил още като сме приключили разговора, какво е обещал, или не знам и аз. Да си помрънкам малко.
А неонови дрешки с мрежички е... Блях.

# 388
Докато ви четох, сто неща ми изскочиха на пръстите за писане, сега 99 процента ги забравих!
Честито на Филомена, бързо да минава неразположението и да е лека и безпроблемна бременността.
Гледах събарянето на сградата, бяха отцепили района, три пъти пускаха сирена за да предупредят, че наближава взривяването. Казаха, че не се е гътнала натам накъдето са искали, но като цяло чисто беше срутването, прахоляка, който се вдигна обаче беше страшен. Имаше много зяпачи в уличките от другата страна на "Цариградско шосе", бяха зад жулналистите и полицаите. Представям си как е разтресло земята наоколо, дано да няма пострадали сгради.
Садих цветя, пуснах пералня, намацах си главата с къна и сега 4 часа ще стоя с шапката на главата. От това се оплаквам и от задачите на хлапето.

# 389
  • София
Как може цяла седмица да ме боли глава, не се издържа. А сега с големия ще учим стихче наизуст - "Синеокото момче". Оф.

Общи условия

Активация на акаунт