Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 721
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 405
  • София
А аз ще се изям от бяс заради новата заповед - моите са на 13 и 17, излизат само с нас. Парка ни е през булеварда и за нас не е разрешено. Ще си припомняме партизанските тактики на движение в гориста местност, за да излезем. И без това частта на парка до нас е дива гора, онова нещо наречено от Фандъка Западен парк не е такъв от две години и скоро няма да бъде, иначе го е включила в списъка за разходки.

# 406
  • София
Аз как да обясня на тригодишно, че само можем да минем по пътечката без да се качи на нищо и да си играе? Rolling Eyes По-добре изобщо да не ходим.
Наистина ли не разбирате или ви е кеф да мрънкате без спирка и мярка, се питам?
Като не дават да се разхождат децата дори около блока-ама защо не дават, ще го водя за ръчичка, няма да се събира с никого, само и само да подиша чист въздух.
Като разрешат да се разхожда и да диша чист въздух- ама защо само това, ами да не си играе?!

Ами, защото е ИП и защото има коронавирус.

# 407
Мен промяната с парковете не ме бърка по никакъв начин. На моето семейство разходките в парк по принцип протичат като разходка - всяко дете с превозното си средство по места, където няма тълпи. Няколко пъти за цяло лято да се видим с приятели в парка на по бира на пейка или нас, като ни стегне шапката, да отидем на някоя пейка на крайна алея. Площадките в парковете ги избягваме в най-голямата навалица, защото не понасям родителите, които оставят децата без контрол. И децата им не понасям. Не обичам да общувам със случайни хора и не си причинявам тълпи в свободното време. Което не значи, че нямам социален живот.

Сесе, твоят младеж не харесва ли превозните средства, та да правите големи обиколки? Живееше някъде в гео милевския виалет или бъркам? Ако толкова му липсва на младежа терен да играе, пиши на ЛС да ти кажа къде може да поиграе на воля.

# 408
  • Куциндрел
Никога не е било забранено разхождането с или без дете около блока. Имам чувството, че някои хора живеят на собствена планета и спрямо факсовете от нея си вадят заключенията.

wild poppy, обича и кара много. Но близкия парк го изнервя, защото е малък и винаги е пренаселен, не може да се развихри. Борисовата градина е близо, но другия й край е далеч. Ще го измислим, май ще пробваме първо с тротинетка.

# 409
Кога е било забранено децата да се разхождат около блока? Тази тема е безкраен извор на дезинформация - страната била под карантина, забранено било децата да се разхождат около блока...

# 410
  • Куциндрел
Кога е било забранено децата да се разхождат около блока? Тази тема е безкраен извор на дезинформация - страната била под карантина, забранено било децата да се разхождат около блока...
Тихо сега, забранено е! Толкоз! Повтаряй - за-бра-не-но е! И отиди да благодариш на щаба, че ти разрешиха да излизаш в парка.

Леля Чинка я гони параноя, че я преследват с бутонки. Joy

# 411
Кантарджиевото лекарство е виновно, пак то. Лесно се злоупотребява с него.

# 412
  • Куциндрел
А само парковете в София ли ще отварят?
Замислих се как в Морската градина във Варна влизаш от единия край и задължително излизаш от другия. Joy

# 413
И аз за Морската градина във Варна се замислих - влизаш от ФК и излизаш от Пикадили парк Mr. Green

# 414
Темата става неприятна. Толкова ли е трудно да се спазва добрия тон? Караме се заради едни малоумници с още по-малоумни решения и никаква логика.

# 415
  • Куциндрел
И аз за Морската градина във Варна се замислих - влизаш от ФК и излизаш от Пикадили парк Mr. Green
И след това чакаш ли чакаш автобус.

# 416
  • Бургас
Мен ме устройва!Преди ИП също не съм разрешавала да ходи по площадки,където е пълно с деца.Особено пък сега,дето всеки пипа люлки,дръжки.
Идеално е за мен и малката една разходка в Морската на чист въздух.По пейки също изобщо не сядаме.
Мъжът ми кара колело.Не разбрах той след 6 и 30 ли може?

# 417
Ако излезна от същия край от който съм влезнала какво ще стане? Детето ми не е програмиран робот в парка само да върви, нито да си играе, нито нищо, по- добре изобщо да не ходим тогава. То дали в парка или по тротоара излиза, че е все тая.
Другия край на парка ме извежда директно в циганската махала. И с закон не могат да ме задължат, че с детето си трябва да мина от там.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 16:35 от Sunnyhobi

# 418
А, я кажете за яслата у село, ш отварА ли и когИ? Joy Нямам търпение...
Новини и брифинги, не помня от кога, не съм гледала... Thinking

# 419

Мъжът ми кара колело.Не разбрах той след 6 и 30 ли може?

Може Славе..ама ако е с новото екипче 😜

Ей ги заповедите...не ми се четат..горните две от 26.04.
Хвърлих очо...мъж ти не се споменава в тях.😆

Общи условия

Активация на акаунт