Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 723
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 390
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за кой клас е това? да съм подготвена. Simple Smile

# 391
  • Бургас
Вики, има работещи магазини в Бс за дрехи.Ако искаш точно такива мъжови дрехи с капсички и дупки ,ще ти пиша на ЛС,че да не е реклама.Знам го моя от къде пазарува,ама откъде се появи тоз цигански вкус ,ей това се чудя!

# 392
  • София
Пети клас.

# 393
Вики, има работещи магазини в Бс за дрехи.Ако искаш точно такива мъжови дрехи с капсички и дупки ,ще ти пиша на ЛС,че да не е реклама.Знам го моя от къде пазарува,ама откъде се появи тоз цигански вкус ,ей това се чудя!

Ами не е цигански вкус, ами тинейджърски. Всеки мъж, като го люлне кризата на средната възраст, се вкопчва в младостта, даже по тоя необясним за нас начин.
Не, че няма и лели с мрежи и капсички де, ама сме по-благосклонни към тях като към върли последователки на модата. Понякога като виждам тая Дарина Павлова на разни снимки, ами тя направо се е запътила към детската градина със стила си на обличане. Само дето пластмасовото лице издава, че иде реч за възрастен организъм.
Да е жив и здрав човекът, Бодлер е казал, че всеки  има право на своите пет минути лудост.

# 394
Ох не Човека иска да те прелъсти,а пък тя  стана като оня виц,Батман слагай да ядем.

# 395
  • Ланкър, планините Овнерог
Докато ви четох, сто неща ми изскочиха на пръстите за писане, сега 99 процента ги забравих!
Честито на Филомена, бързо да минава неразположението и да е лека и безпроблемна бременността.
Гледах събарянето на сградата, бяха отцепили района, три пъти пускаха сирена за да предупредят, че наближава взривяването. Казаха, че не се е гътнала натам накъдето са искали, но като цяло чисто беше срутването, прахоляка, който се вдигна обаче беше страшен. Имаше много зяпачи в уличките от другата страна на "Цариградско шосе", бяха зад жулналистите и полицаите. Представям си как е разтресло земята наоколо, дано да няма пострадали сгради.
Садих цветя, пуснах пералня, намацах си главата с къна и сега 4 часа ще стоя с шапката на главата. От това се оплаквам и от задачите на хлапето.
Това със сирените беше странно. На телевизора се чуват, отварям прозореца - нищо. Пък съм близо.

# 396
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Пети клас.

я, пропуснала съм го.
Simple Smile

# 397
  • София
Покрай празниците пак проядох тестени (козунак основно) и сега не мога да се спра. Че и сладко започна да ми се яде много, а преди да ми се е дояждало по веднъж на 3 месеца - 2 блокчета шоколад. Май инсулинът бичи нагоре. Лошото е, че не мога да се въздържам, направо неистово ми се яде. Съответно съм 4 килограма нагоре. Пробвах с лъжичка - две мед, е, не става Rage

# 398
През прозореца гледах отсреща една сбирка на алкохолици до един изоставен павилион. Двама бяха цигани, а третия-нормално изглеждащ бял мъж. Първо се прагръщаха, после налитаха на бой. След това единия падна и си удари главата, другия взе да го преглежда и заключи, че раната е стара....А каква кочина оставиха след себе си.....Идилия по Стайнбек.

# 399
През прозореца гледах отсреща една сбирка на алкохолици до един изоставен павилион. Двама бяха цигани, а третия-нормално изглеждащ бял мъж. Първо се прагръщаха, после налитаха на бой. След това единия падна и си удари главата, другия взе да го преглежда и заключи, че раната е стара.... А каква кочина оставиха след себе си.....Идилия по Стайнбек.

Така ме разсмя ти... и натъжи този бял алкохолик,... може да е някой бивш доктор.
Спомних си за един красив зъболекар от младостта ми, който в последните години на живота си бе завършен алкохолик и жалка гледка. Направо бе светотатствено така да бъде погубена тая красота.
Да не живееш на някоя *Улица Консервна*?

# 400
  • Куциндрел
Тези ни се подиграват с новите правила за парковете. Само ще можеш да ходиш в права линия от точка влизане до точка излизане. Същото е и да ходиш по тротоара, поне може да се върнеш по същия, по който си отишъл. Какъв е смисълът да заведа детето в парка като то не може там да си поиграе?
Тези съвсем ни се подиграват, все едно сме бели мишки в лабиринт и трябва да намерим изхода.

# 401
Децата ми са големи, по паркове рядко ходя, но както писах и по-рано, опитвам се да асимилирам промяната. Може би времето ще покаже, но не е лошо и дамите с деца до 12 години, ако ходят в парк, да споделят от първо лице.

# 402
Аз как да обясня на тригодишно, че само можем да минем по пътечката без да се качи на нищо и да си играе? Rolling Eyes По-добре изобщо да не ходим.

# 403
  • Ланкър, планините Овнерог
Само не разбрах дали ще мога да минавам през парка за работа, като така ми е най-пряко. Без дете и без куче. Иначе или на следващата станция трябва да слезна, или яко да обикалям.

# 404
Ако хващаш времето преди 9 и след 18-ще можеш. Иначе е само за майки с малки деца. Спортуващи, разхождащи кучета и преминаващи-до 9:30 и след 18:30. Ако тръгваш за работа в 8:00 и се прибираш към 18:30 влизаш идеално в графика през парка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт