Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 677
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 600
Аз и друг път съм си говорела сама. В колата когато шофирам и нареждам другите учасници в движението, но се усещам, че го правя. А този път кой знае какво съм дрънкала и не съм се усетила...

# 601
Точно така стана, Попи Joy И аз до сега се разминавах с тракащи зъби и тоя път след минута унесвес, усетих паренето по устната и кръв по брадата Joy  хорър направо Joy а детето седи с отворена уста, баща й бучи по нея.... Ма, за кво викаш, нашиооо?!? Детето не е виновно, не е нарочно.... Joy страшно, страшно....

Съншайн, ама аз ко съм, ш го напиша! Joy

Вите, тва у фтомобила не се броЙ Joy

# 602
Вите...билково не знам. На плодова основа има много - на сливова основа, от кайсии, от грозде...церове. 😆

# 603
Изчетох ви всички дотук. Групата в детската градина на моето дете си има група във фейса, има една родителка, която е и на живо ми е мега дразнеща, но сега ми лази по нервите и виртуално, качва в групата снимки "моето дете рисува, апликира, пише, строи совалка ( без последното) . Кому е нужно, за Бога? Дори не ходят още на училище, и се "натягаме" вече!

Има много такива майки- мислят си, че тяхното яйце е златно. Подминавай! Избиват комплекси.
И мойто дете като беше на 1 год и 3 мес, една позната се очуди, че как е възможно още да не говорила, нейното когато било на тази възраст вече до 20 брояло и незнам си колко песнички знаело.Чудя се направо защо не го е пратила на олимпиада по математика на 1 год и 3 месеца?

# 604
  • софия
Добро утро,момичета. Спи ми се, кисела съм рано сутрешно и съм на работа. Ще гледам лошо клиентите днес,усещам 😁

# 605
А добър ден. Намерих си четиво за днес, писали сте, хич да не е 😄
Не знам дали помните, че искам да се изнеса с детето под мишница. Харесах си няколко жилища, ама пусто нямам пари. Не знам и кога ще започна работа. В първия удобен момент се изнасяме. Мразя и не изповядвам мантрата на всяка цена заедно заради децата. Ще седя аз ънхепи цял живот и ще се свивам, ама детето да има уж семейство. Този живот и нерви не съм си ги намерила на пътя, нали така?

# 606
Някои изпитват нужда да се "показват" и да са център на внимание. Сигурно само техните деца рисуват и смятат. Комплексари.
И ние в далечното минало имахме една такава. Смениха класа след няколко години опити да блеснат със строежа на совалката, медалите и шестиците. Не ги признахме някак и си тръгнаха обидени, че средата не е достатъчно добра.
Тази седмица я започвам с една нестабилност и усещане за несигурност.

# 607
Аз и друг път съм си говорела сама. В колата когато шофирам и нареждам другите учасници в движението, но се усещам, че го правя. А този път кой знае какво съм дрънкала и не съм се усетила...

Вита, без значение какво си говорила, едва ли е било нещо извън нормата, че да се възползват колегите ти. Но определено стресът при теб си казва думата.
Купи си неуропан/мента ,глог, валериана/ в шишенце, но без по-модерното сега с маточина вътре. Второто е ужасно  сладко и не действа. Аз понеже винаги гледам да имам вкъщи, без да се усетя ми пробутаха тая гадост.
Една лъжичка и поне вдъхва увереност, че спокойствието ще настъпи. https://apteka.framar.bg/30000458/%D0%BD%D0%B5%D1%83%D1%80%D0%BE … -110-%D0%BC%D0%BB
Но гледай да намериш и друг начин за разтоварване на тоя натрупан стрес.

# 608
  • France
Деспина, какво иска твоят мъж? На осем да ù купува прашки, на десет - сутиен и на 15 да стане, като онова чудо на природата - Сузанита? Сериозно го попитай, дали ще е по-горд, ако щерка му на 14 има гаджета и ходи гримирана като фолкпевица. И тогава да пращаш него да купува презервативите. И какво лошо има, ако детето прилича на теб? Амаха, ядосах се.
Ако искаш съвет какво да му отговориш, нека да прочете педопсихиатъра Марсел Руфо - игрите помагат за развитието на въображението и интелекта. И са незаменими. Няма начин да няма някоя статийка в гугъл. Да прочете и да се информира.
Имах такава позната преди години, баща ù първо ù беше изхвърлил всички играчки от днес за утре, защото решил, че е голяма, после ù забрани да ходи с рокля на бала, защото я състарявала. Има такива ненормални, които се изживяват, като домашни султани. Rage

# 609
Благодаря ви, момичета за подкрепата! Последните 10 дни напрежението ми дойде в повече. Снощната кавга с ММ беше капката с която преля чашата. Трябва да се взема в ръце. Дано се справя. Много ме е страх да не полудея, това ми е най-големия страх в живота.

# 610
  • тук и там
Няма лошо да се купят кукли, стига детето да играе  с тях.  Моите-като повечето деца, като видят нещо, го искат.И след три дни макс, интересът към играчката вече клони към нула.Затрупани сме с ненужни играчки, с които никой не играе, но  в момента в който се засиля да  ги хвърля и голяма драма настава.И аз трябва да дебна докато ги няма за да ги изхвърля,но явно до септември  няма да стане..Между другото-аз бих се радвала ако моите деца проявяват интерес към  играчки и играят с тях, дори мисля че играта с кукли е полезна-развива се въображението,разиграват се различни сценарии и т.н. Моите по цял ден цъкат на таблетите..Малкото няма 6 гд,не иска да рисува дори,не може да държи молив правилно....Искат дом.любимец да им вземем...(ама след карантината,).Не бях съгласна до скоро,защото и за него всички грижи ще паднат на мен,но пък ако ще  играят с него,а не с таблетите,може да се съглася..

Вита,и това ще мине..Гуш от мен! Мисля че сме твърде чувствителни и много навътре вземаме всичко.
ММ също е казвал неща,които адски много са ме наранявали. И аз съм казвала неща,които не са били никак приятни за него,но явно не толкова,че да мога да го разклатя..А  той успява всеки път да разклати мен! Не мога да ям и да спя със дни след такива разправии,като болна съм,все едно ме е отровил-а той си ляга  и спи като бебе ! Ей това винаги ме изумява! След ден ,два се извинява-не го бил мислил това което е казал,афектиран бил и т.н...Всеки път се заричам да не ми пука толкова,и не става и не става..Няма да полудееш,успокой се..
Те лудите не се мислят за луди..

# 611
Аз съм от до късно играещите си деца. Вече мислех за гаджета  Blush , но много се радвах, когато ходехме на гости при приятелски семейства с по-малки деца и можех да си играя с тях и играчките им, уж от добро възпитание Trollface Спомням си последната кукла, която поисках и получих за Коледа с леко притеснение, че вече съм голяма за нея Blush
Синът ми е на 10 години и до скоро с приятелите му вадеха пушки и пистолети и играеха.  Много бяха сладки. С прически, модерни перчеми, уж тешкари, а обръщаха апартамента от игра Simple Smile Ще се радвам да се наслаждава на детството си, колкото може по-дълго. Ама ей на телефон иска за РД, не играчки.

Оплаквам се, че ме е налегнала пролетна умора. С мъка се измъкнах от леглото сутринта и с нежелание дойдох на работа. Не е обичайно за мен Weary След две седмици ще си пусна отпуск и ще презаредя батериите. Започвам да броя дните до тогава.

# 612
Благодаря ви, момичета за подкрепата! Последните 10 дни напрежението ми дойде в повече. Снощната кавга с ММ беше капката с която преля чашата. Трябва да се взема в ръце. Дано се справя. Много ме е страх да не полудея, това ми е най-големия страх в живота.

Това са страховете на нормалния човек. Този, който е във фаза на лудост, последно го е еня какво ще се случва с него.
Не си възел да ти казвам, че трябва да се стегнеш, човек си, значи трябва да отпуснеш нещо в себе си.
И повече гледай в едното ти ухо да влиза, от другото да излиза.
Ти малко имаш склонност да хиперболизираш случващото се около теб. Няма страшно.
Днес си вземи това сиропче безобидно, мисли за хубавото около теб - имаш работа/тегава напоследък, но РАБОТА/, имаш дечица и себе си. Това стига на първо време. Което не достига, идваш тук и го докладваш да го обърнем с хастара. Винаги като видя аватара ти и веднага ми действа много на настроението , оня ден като гледах *Южнячки*, сякаш ти беше извадка от тоя винтидж период.
Перфектни елегантни тоалети, прически, пренавити обноски на дами, но дами, а интериорът -ооо, прелест! Изгледай го ако имаш време!

# 613
Охх, не се наспах. ☹️
Станах, минах покрай огледалото и се уплаших от видяното. 😆 Едното ми око е цялото зачервено. Вампир!

# 614
Ох, момичета, страховете ми съвсем не са безпочвени. Преди 20год. баща ми се самоуби /беше дълбоко депресиран/. Затова ме е страх да не изчаткам в даден момент. Затова ме е яд на ММ, че вместо подкрепа , умишлено ме наранява и разстройва.

Общи условия

Активация на акаунт