Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 672
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 585
  • sf
Отпуската свърши, свършена работа-нула. 😂 Добре, че съм втора смяна, ще помързелувам още малко.

# 586
Според него детето е вече голямо за кукли и угаждайки на това да играе с кукли, вместо да се занимава с развиващи го неща задържам развитието му. Инфантилният идиот съм аз, защото колекционирам разни неща, занимавам се с ръчна изработка и все още си пазя играчките от детските години, въпреки, че моите връстнички са баби вече. Та като подкрепям детето в желанията му искам да го превърна в себе си.

Куклите не пречат на книжките.

# 587
И аз чакам книги от озон и ориндж. Три за мен. Останалите за младежа че има да наваксва с четенето...как ще го накарам да чете обачееея..мъка, мъка ще е. Но съм решена да стане...

# 588
Той точно с тези думи ли се е изразил за теб, Деспина - "инфантилен идиот"? Rage
Бих купила куклите, при положение че си познавам детето и видя, че наистина силно ги иска. Мъжът на инфантилната идиотка да купува учебници как да отгледаме гении.

# 589
Според него детето е вече голямо за кукли и угаждайки на това да играе с кукли, вместо да се занимава с развиващи го неща задържам развитието му. Инфантилният идиот съм аз, защото колекционирам разни неща, занимавам се с ръчна изработка и все още си пазя играчките от детските години, въпреки, че моите връстнички са баби вече. Та като подкрепям детето в желанията му искам да го превърна в себе си.

Куклите не пречат на книжките.
Абсолютно не пречат, напротив. Развиват грижовност,... и много други неща. Лошо ли е детето ти да прилича на теб? Не позволявай мъжът ти да те обижда - това ще е много голям подарък-урок за дъщеря ти.

# 590
  • Северозапада
Проследих ви до тук.
Вие ми се свят. Станах си нормално и малко преди да изляза от вкъщи ме почна.
Моята е почти на 7, а най-много си играе с кукли бебета 🤦‍♀️. Мислех, че до към 6 ще и отмине тази любов към куклите бебета и ще мине на барбита, но не. Вторите така си седят по кошовете. Дали, ако вземем куче ще пренасочи интереса си към него или само ще си вкарам автогол. Стаята и е препълнена и нищо не дава да изхвърлям, а почти нямам секунда да съм без нея, за да разчистя. Събира като клошар всякакви боклуци - камън, пръчки, листа, опаковки, дрънкулки и т.н. Тези неща ги изхвърлям периодично, но ако и изхвърля играчка, ще се сети за нея и ще ми реве после.

# 591
Аз помня, че до 5-6 клас си играех с кукли. От инфантилните съм.😂

# 592
Хора, мисля че полудявам. Sob
Тази сутрин колегите ми казаха, че вървейки от колата към офиса съм си говорела сама Open Mouth.  Бяха съвсем сериозни.
Снощи ММ много ме засегна, та нищо чудно....
Препоръчайте ми какво да пия за успокоение. Нещо на билкова основа.

# 593
Пробвай мента, глог и валериан. На мен ми помага. В такива моменти май много хора си говорим сами...

# 594
А, добрутро шушони Kissing HeartHands Hand
Изчетох ви, почти...
Купете на чавето, сега му е времето, нек си играе, то пак развива разни умения по негов си начин HugStuck Out Tongue Winking Eye
Аз харесвах колички повече, отколкото кукли, ма всеки си има вкус... Казал Мечо Пух и бръкнал в бурканя с ак@то...

Снощи на игра, детето си повдигна рЕзко главата и аз си прехапах долната устна, по почти цялата дължина Joy сега отоците са сини... Мнооого съм убава, а тряа да ода пред ора днеска... добре, че са маските Joy

Ооохх, Витее... И аз се хващам, някой път, че го правя...

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 09:16 от DreamCatcher1

# 595
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Изчетох ви всички дотук. Групата в детската градина на моето дете си има група във фейса, има една родителка, която е и на живо ми е мега дразнеща, но сега ми лази по нервите и виртуално, качва в групата снимки "моето дете рисува, апликира, пише, строи совалка ( без последното) . Кому е нужно, за Бога? Дори не ходят още на училище, и се "натягаме" вече!

# 596
Dream, любимо на дребната е, като съм се навела над нея, рязко да се изправи. Засега само със щракване на зъбите и леко замайване съм се отървавала. Не знам кой хубав ден ще ме нокаутира с някой по-силен удар под брадичката.

# 597
Някои изпитват нужда да се "показват" и да са център на внимание. Сигурно само техните деца рисуват и смятат. Комплексари.

# 598
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някои изпитват нужда да се "показват" и да са център на внимание. Сигурно само техните деца рисуват и смятат. Комплексари.

Изпитвям неистово желание да пиша, че моето си бърка в носа и прави топчета със намереното, а когато му свърши "материала", си играе с пи.ката Grinning

# 599
Според мен е съвсем нормално  8 годишна госпожица да иска кукла.
Аз никога няма да забравя физиономията на мъжа ми , когато синът ни (на 4 год.) заяви , че иска розово колело с кошничка отпред. То е ясно, че аз бях виновна.

Общи условия

Активация на акаунт