Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 664
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Честно, бат' Бойко да не ти е рода, че нямаш никаква критичност към него?
А, имам критичност в излишък даже, ама като няма кой друг, като той е на пангара, предпочитам да не се клати лодката, че и без това сме в непрекъснат крен.
Сложи ръка на сърцето- и най-върлата простотия на бат Бойко не може да стъпи на малкия пръст на Президента на най-великата държава!
А, пропо- наесен има избори. Който не харесва управлението, може да си покаже мнението.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 21:12 от absurT

# 721
  • тук и там
Моята щерка има проект за  възобновяема енергия ,,видове и източници.Събота и неделя се мотка,питах я дали всичко и е ясно,и дали има нужда от помощ-тцъ,всичко било наред.Днес преди да и помогна с Пауър пойнта,реших да  видя проекта -ако има нужада от редакция нещо...Мале,хванах се за главата..Scream.Отварям и виждам" 6 мита за възобновяемата енергия"..и нататък нищо не мога да разбера почти..Викам и да ми го прочете-не може бе хора,той текста със супер сложни термини,явно и гугъл транслейт е ползвала..бе ужас,срича -обаче демонстрира уверенст!Чак Барак Обама и нещо си за безработицата имаше..Питах я знае ли кой е Барак Обама-явно някой ,който имал нещо общо със възобновяемата енергия ми вика....Rolling Eyes.Та копирала някакъв текст от Гугъл нашата,без да го разбира даже..и готова.Гледа ме в очите и ме лъже иначе-чела го била,че и го разбрала...Друг път! 4 -ти клас диване това!

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 10:56 от Kaisia

# 722
Kaisia, в 4 клас учат това? FearfulScream Страх ме лови, в 5 клас, ко учат Joy

# 723
  • София
Ох, не е виновно детето!
Унищожават ги с неща, които нито са им за възрастта, нито за степента на образование.

# 724
Kaisia, в 4 клас учат това? FearfulScream Страх ме лови, в 5 клас, ко учат Joy
Бод зад игла и фестон бод:)
Днес това по технологии. Ших първо аз да си припомня. После учих детето.
Срам не срам, не съм хващала игла от студентските си години. А това беше доооста отдавна. Та голяма мъка днес.

# 725
  • София
Моят е само втори клас,но аз не се занимавам,сам си прави всичко.Така и мисля да е напред.

# 726
  • France
Кайсия, ако мога нещо да помогна?

Скрит текст:
Ако трябва да сравнявам бат Бойко с Тръмп, бих казала, че единият е за присъда, другият за диагноза.

# 727
  • Куциндрел
И моето е втори клас, но не го оставям само да си търси информация в нета. Чат-пат учителката дава задачи да напишат нещо за нещо си и трябва да сеготвя ползва интернет. Нито ще може да отсее и разбере информацията в Уикипедия, нито ще има търпението да намери подходящ източник. Да не говорим на какви ли не простотии може да се натъкне. Заедно търсим, аз чета и преразказвам на достъпен за него език, обяснявам, а то пише.

# 728
  • София
Аз някога висях по библиотеки,четях,преписвах сама.Ппдготвях проекти.Това уча и децата.

# 729
Сега има интернет. Иначе и аз бях така.

# 730
  • Mediterraneo
Моята е 4 клас. Нарочно я оставих в първия проект сега покрай дистанционното обучение сама да си намери информацията. Върнаха й обратна връзка, аз също обясних защо не приема госпожата част от информацията. Вторият път се справи много по- добре с търсенето и отсяването. Много е важно да започнат от малки да отсяват полезното в блатото от информация, в което се затъва лесно!

# 731
Абсурд, на коя есен ще има избори? Нещо знаеш, което другите не знаем или за изборите през 2021г. говориш?

# 732
  • София
Нищо повече от никого другиго не зная.
До този момент, общото световно мнение е, че ще сме в батака до 2021 поне.
Най-тежкото ще го отнесат тия, дето сега ги плюят за всичко, на принципа "Що си Зайо с шапка, що си Зайо без шапка".
И Курнелийка, и Президента, са почнали предизборната кампания, ама те за нищо не носят отговорност.
Целият свят се лута в решенията си-това го признават и всичките ни съфорумки, живеещи навън.
И не забелязвам да са изпълнени с перманентна злъч и критика към правителствата там.
Мрънкат, ама с мярка.
Докато критиката към нашето правителство е направо унищожителна от някои.

# 733
С риск да ме нападнете ще попитам до кога е редно да пишете домашни с децата?
След като вие им намирате материалите за проектите, смилате им уроците така, че да им е лесно, решавате задачите с тях,  тогава защо им е изобщо да ходят на училище? Явно там нищо не разбират и на нищо не се научават и вкъщи ги учите втори път. И ако се научат така мама все да им прави всичко лесно, кога ще се научат да разчитат само на себе си и да носят отговорност за действията или бездействията си?
Вероятно ще ми изтрият поста, но исках да си го кажа.

# 734
  • София
Поне до трети курс в унито Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт