Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 662
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 735
  • Куциндрел
Аз някога висях по библиотеки,четях,преписвах сама.Ппдготвях проекти.Това уча и децата.
И аз така, ама като по-голяма. Втори клас даже нямам спомен да са ни давали проекти. Към 5-6 клас баща ми започна да ме учи да ползвам енциклопедиите у нас, като разбира се ми обясняваше, защото те не са написани за деца. Сега аз показвам и обяснявам на детето, защото е важно да разбере, а не като папагал да повтаря чужди, преписани думи.
И после да се окаже, че или не знае, или е направило грешни изводи.

# 736
А..моето си знае всичко. Даже то мен обучава Joy

# 737
  • София
Тето стига се изтъква,еее.

# 738
  • Куциндрел
Който както иска да обучава или не децата си. Аз винаги обяснявам неща, които детето ме пита или виждам, че не са му ясни. Не мисля, че са много децата във втори клас, които всичко разбират и всичко могат.

# 739
Joy мойто чудо е далече още, но си мисля, че и аз ще обеснявам и решавам... Щом питат, значи не са разбрали... Е, да го оставиш така ли?!? Ми много ясно, че ще свърша работата и на даскалицата, щото то е за детето, не за друг... Ако ми отбира акъла от материала... Кат не разбирам, ш търся друг да обясни и така... Thinking

# 740
  • тук и там
Ами ей на-оставих го този път само да си прави проекта,и накрая-пак аз ,заедно със нея по нощите информация търсим и правим проект...Поне ще научи(надявам се) това което намерихме..Не знам..или моето е глупаво,или тези проекти са направени за родители по-скоро ,не за деца..Склонна съм да смятам че е второто..Направихме го де,или по-скоро предимно аз го направих..Confused ..Сега трябва да го научи да го разказва поне.. ..

# 741
JoyJoyJoy оох попиках се Joy Тото е Луна у Капките Joy

# 742
  • софия
И аз много се смях с това изпълнение Grinning

# 743
Аз до четвърти клас не знаех какво учат децата ми изобщо. Училище плюс занималня бяха достатъчни. И бях и аз така корназ и се чудих на тия, дето учат с децата си. Ама дойде пети клас. И дойдоха едни тройки и четворки. И много бързо влязох в час. Та, дайте си време. Ще ви дойде до главите. Във втори и трети клас е много лесно да си родител на самостоятелно обучаващо се дете 😉

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 06:31 от Нищо лично

# 744
  • софия
Ти му казваш "не го прави, ще паднеш" оно си знае неговото, сега към Пирогов щото падна от почти 3 метра по гъз.... само да дойде утрото ще последва мега сериозен разговор и ако не си вземе поука щото аз неразумен мъж не искам щото имаме дете просто си взимам парцалките и детето и се омитаме. Мотор ще ми кара, кола ще си купува...ще види опакото само да дойде утре и да му кажат, че му няма нищо (дано)! Как не спря бе, как не помисли дори за момент, че има дете и каквото зависи от него да е здрав трябва да го прави! Писва ми сериозно от тъпотиите му повдигнати на n-та степен!!!

# 745
  • софия
Блу, дано всичко е наред в Пирогов. Аз в началото като почнах да чета поста помислих, че детето ти е паднало.

# 746
  • sf
Прибрах се от работа преди 30 мин, малкия сътворил сума ти щуротии. Покрещях, пратих го да спи и си сипАх едно.

# 747
Блу, объркано си писала, дано всичко е наред!

# 748
Абе, кажи му мъж, Мече... Акъл нанай... Детето щом е добре, другото ше се оправи... Hug

# 749
  • SF
Ето сега свърших работа. Идвам да ви се оплача.
От 9 сутринта до сега. Пулсира ми главата в областта на челото над дясното око.
Вие сте писали много и не мога да ви изчета.

Общи условия

Активация на акаунт