Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 630
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 795
Благодаря на всички за пожеланията и милите думи! 😊

Тетка, стискам! 🤞
Как си, Мария? Виктория с теб ли е в стаята?

# 796
  • Бургас
Добре съм, благодаря! Не е при мен малката, защото раждах секцио. На 6 час след операцията ме вдигнаха, но докато направих крачка и ми прималя. Оказа се че кръвното ми е 80/40. Хемоглобина беше 108 преди операцията, със сигурност и той ще е паднал. Днес вече се надявам да ставам без да ми се вие свят и да ми я дадат.

# 797
И мен ми се виеше свят и ми прималяваше/причерняваше след секциото.... като станех...не че някой ми измери кръвното де да види как е...
Почивай си..

# 798
Добро утро, девойки! Ако може бригадата с Роджър да мине и през нас. Благодаря.

# 799
  • Северозапада
Добро утро, девойки! Ако може бригадата с Роджър да мине и през нас. Благодаря.
През нас също. Много клиенти им се събраха, трябва данаправят график. Талкова съм бясна на ММ, че ме заболя главата.
Честита Виктория! Да расте здрава и щастлива!

# 800
Тетка,  🍀
Пишете ме и мен доброволец в ударната група. Имам бухалка.

# 801
Мария, бързо възстановяване. Нека бъде здрава малката принцеса.

Опитвам се да не си мисля глупости и да не сравнявам резултатите на други бременни, защото знам, че всичко е индивидуално, всички сме различни, бебетата ще са различни....Откакто съм станала се блещя и чета защо измериха пулс 175.
Искам да се плясна през ръцете, да си спра интернета и да си живея живота, защото е прекрасен и всичко ни е наред. Ама, оная буца, дето ме гложди.

# 802
Мария, вчера не можах да ти честитя, снощи не довършиш с четенето, но сега най-сетне успях. Желая ти прекрасни моменти с малката Виктория! Да е здрава и спокойна, да расте в по-добри времена. Прегръдка от мен. Hug Heart Eyes

Толкова съм натоварена в работата, че не мога през деня да стигна до форума, а вечер, да довършим ДО и т.н. С ужас установих, че единадесетокласничката също не знае таблицата за умножение, не знам гьосторица за коя от двете да вадя.
Прекрасен ден на всички ви! Flowers Hibiscus

# 803
Добрутро гаджета Kissing Heart
Coffee
Оооо, много мъжурля си подритват здравните книжки, гледам People EyesJoy
Почваме ги по домова книга... Елате повече Joy

Вчера, няколко познатки, са ми писали, че са бременни Heart и всички моми чакат...
Та, ще търсим зетьове... Нова мисия имам Joy

# 804
  • София
Добро утро! Леле, че хубаво - бременни, бебета! Всички да са живи и здрави.
Сядам на бач. Пф-ф-ф-ф-ф!

# 805
Блу и аз помислих, че е паднал от мотора мъжа ти. Каквото и да е, важното е, че е добре. Дано ушите му не са му за украса и да те слуша повече вече.

Re-Born, това за пулса на бебето ли става въпрос? Не се притеснявай, ако за това говориш, всичко е наред. Това значи, че чакаш момиченце. Лека бременност!

Добро утро!
Оплаквам се, че не съм от Бургас, днес щях да съм на плажа, като гледам хубавото време.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 09:25 от Sunnyhobi

# 806
150 кила мъж? Не само акъла му е проблема на твоя мъж Блу.

# 807
Мария, бързо възстановяване. Нека бъде здрава малката принцеса.

Опитвам се да не си мисля глупости и да не сравнявам резултатите на други бременни, защото знам, че всичко е индивидуално, всички сме различни, бебетата ще са различни....Откакто съм станала се блещя и чета защо измериха пулс 175.
Искам да се плясна през ръцете, да си спра интернета и да си живея живота, защото е прекрасен и всичко ни е наред. Ама, оная буца, дето ме гложди.

Бебетата са с учестен пулс. Неродените от 120 до над 170. Успокой се!
Сега е важно да си спокойна, а щом си здрава , значи всичко е наред.

# 808
Добрютрооо! 🤗
Ми има ли смисъл да казвам,че пак сънувах щуротии?!! 🙄 Вече си мисля,че изперквам.
Дриймче,аз съм от покрайнините на Сф,на 10-тина км от нея,ама ся избЕгах на още 50. 🤪🤣 Ама тадева съм и я. 😁 Обаче 60-70 км ,а има разлика в диалекта. Тук чувам думи,дето не ги знам дори какво значат.
Детето спря да спи на обяд,вечер ляга в 22 и сутрин спи до 10-11. Сега още не е станала. Аз пия кафе на спокойствие. 🤪

# 809
Мария, пожелавам ти бързо възстановяване. Когато ме раздвижваше, рехабилитаторката каза в никакъв случай да не гледам надолу, за да не ми прималее, само нагоре - не знам дали са били прави, не посмях да си наведа главата или очите. Опитай да гледаш напред или нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт