Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 638
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 780
Айдееее, Сънито-садо-мазото Joy И Демито с китайските мъчения Joy
Събрааме се! Мече, чакаме ли още нЕкой?!?! Joy

# 781
  • France
Walnuss, не смея да затворя очи, защото знам, че пак ще ми се догади. Освен да пробвам да спа седнала?

# 782
Walnuss, не смея да затворя очи, защото знам, че пак ще ми се догади. Освен да пробвам да спа седнала?

Чай от мента или джинджифил не помагат ли?
Непрекъснато ли ти е така?

# 783
Фил, пробвала ли си с бисквитки? Като усетиш, че ти става кофти, гризни си...
Не съм имала гадене и не знам, но една колежка по триколка, ми е споделяла, че й е помогнало Thinking

Пп... И аз напускам кораба Hands V гуд найГХт Kissing Heart

# 784
Тънка дряновица по петичките.
И коприва по задните части!

Мече, какви салта е правил твоя хубостник, та се е приземил от 3 метра по задник?
Пп - към разсукалкята (добавих си я в речника на телефона) Simple Smile добавям и ръжена, и тупалката - все полезни женски инструменти!

# 785
  • Оптимист по принуда
Фил, ако ти кажа, че нещо ще помогне, ще излъжа. Но може да пробваш да спиш на две-три възглавници, полу-легнала.

Гъди-гъди..

# 786
Фил, ако ти кажа, че нещо ще помогне, ще излъжа. Но може да пробваш да спиш на две-три възглавници, полу-легнала.

Гъди-гъди..
Така прихнах да се смея като те прочетох, че чак ММ подскочи в леглото ошашавен какво се случва!
Я да ляга, че ако знае какво му мисля...
Гъди-гъди!!! Heart

# 787
  • софия
Тетка, седнал нашия на един перваз, зад него ограда телена такава, с всичкия си акъл и 150кг със засилка се бута с гръб в нея от седнало положение, да ама на 3-тия път поддаде и нашия полетя, един приятел го хвана за крака и за секунда увисна ама така ли се държат тия килограми... смачкал е меки тъкани общо взето щото е дебел...и накрая като го питах каква е поуката отвърна, че не трябвало да се лигави...а че има дете и да гледа да е здрав, тва не се досеща, тъп овен, без да обиждам съфорумците от тази зодия...

# 788
  • Бургас
Лека и от мен!
Пусках си бест моментс от Гейм оф тронс и даже тези ужасни моменти ми се сториха розови в сравнение с действителността!Там поне хората са един до друг и без маски!Е,не всички де!Някои там са с железни!Хахахаха!

# 789
Ох,Блу! Тоя път аз щях да събудя къщата.Знам,че не ти е смешно.
Събрахме се бригада "Веселия Роджър",на разположение сме.

Помислих,че е паднал от мотора.Ще се стегне,някой мъже малко по късно осъзнават,че не са те вече децата.

# 790
  • софия
Krotik, то май ми е безразлично вече, на такива неща се нагледах с този мъж, че някой ден ако остана сингъл изобщо няма да се напрягам да диря нов!

# 791
Krotik, то май ми е безразлично вече, на такива неща се нагледах с този мъж, че някой ден ако остана сингъл изобщо няма да се напрягам да диря нов!

Блу, твоя мъж на колко е години? Ами то тинейджър няма да се лигави така, че без малко да се пребие.

Гарантирам ти, че ако си сингъл нов няма да търсиш. Аз съм така и толкова ми е спокойно, не съм създадена май да живея с мъж. Благодаря на Бога, че се разделихме миналата есен, преди Ковида да се появи, че ако бяхме заедно в сегашната ситуация щеше да има трупове. За алиби щях да ви търся.

Похвалих се, ама я да се оплача от много работа и тъпи шефове. Ама наистина тъпи и некомпетентни, направо се чудя как са оцелели по 60 години всеки с едната сива клетка дето я имат в мозъка си. Дето се вика, роди ме, мамо с късмет, па ме хвърли на смет!

# 792
Честито Мария , да ви и жива и здрава дъщеричката и много да ви радва

Честита рожденичка и на Йованка. Много здраве и щастие.

Вита прегръдка.

Нямам от какво да се оплаквам,  освен че нямам време да ви чета през деня,  а само вечер, пък то тогава всичко изговорено вече.

# 793
Добро утро!
Оплаквам се, че пропуснах да честитя рождения ден на йованиното детенце - да ти е здрава и щастлива!

Оплаквам се и от много задачи, които по онази скала са почти на етап ПАНИКА. А аз си вися тук и си чета, пиша, разсъждавам си на тема световния мир.... Днес дупе да ми е яко. Я да помоля за палчетата... 🙄

# 794
  • Бургас
Благодаря на всички за пожеланията и милите думи! 😊

Тетка, стискам! 🤞

Общи условия

Активация на акаунт