Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 623
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 945
Зай стискам палци всичко да се развие благоприятно. Дори да стане най-лошото според теб да те съкратят, понякога човек не знае какво печели като губи. Сама казваш, че си дала прекалено много от себе си за тази работа. Може би ти е време за промяна към по-спокойна работа.

# 946
Благодаря ви, момичета Hug
Дано не развалят хубавото ни сътрудничество, че като знам колко зле се разделиха с колегата, който беше командирован тук... Тази липса на комуникация ме връща към ада, през който мина той тогава...

Хубав ден желая на всички! Бъдете здрави! Heart

# 947
Зай, задължително след днешната среща потърси и се консултирай с адвокат. Не се поддавай на манипулации, изнудване, и заплахи. Даже ако можеш запиши разговора с телефон да прослушаш на спокойствие предложението после.

# 948
Добрутро момички Hug
Ставам да пускам кафетоу Coffee
Деспикабълчето, нас в къщата си бяхме, па ни обраха.... Верно, че беше нощта, ама... Ошетаха всички машини в гаража, 2 чифта маратонци мои... Преди 3,4години беше... Иначе, сега да... Внимавайте много Hug
Зай 🤗
Ениуан 🤣🤗 той... Га го хапнеш, не би тряало да има проблем... после... 🤣 Ако и тогаЯ засича... Изфърляй го Joy

# 949
Зай, стискам палци да не е това, което си мислиш. Пиши после.
Оплаквам се, че е мрачно. Все едно ме е газил валяк, всичко ме боли-ръце, крака. Искам да се излежавам цял ден, ама кой ще гледа детето. Пак ме чакат обиколки на квартала, а толкова ме мързи..не-изморена съм зверски. Това еднообразно ежедневие ме съсипва.

# 950
  • софия
Добро утро, момичета. Още сутрешно да си помрънкам - трябва да ходя да си купя лещи, че моите са за смяна, ама досега винаги съм си купувала от оптиките в мола до нас. Той естествено сега не работи, та като си допия кафето и препсувам няколко пъти, че до нас няма оптика, ще трябва да се разтърся къде наблизо има. И после да се затъркалям дотам.

Преди малко разбрах, че близка приятелка е съкратена, тъжно ми стана, кредит имат и две деца, дано успее да си намери работа, всеки ден следя обявите и положението е плачебно.
Много е тъжно това, с деца да остане без работа. Тя сигурно знае, ама аз се сетих като спомена,че има кредит -може да си го отложи за 6 месеца, тоест 6 месеца да не го плаща, че поне това да не й е в тежест финансово. Дано скоро си намери работа жената.

Зай, много се надявам да се притеснявам излишно и да не те викат за съкращение. Гадно е толкова време да работиш някъде и да се стараеш толкова и после да те съкратят така набързо. Ама то в сегашната ситуация се случва на доста хора де. Нали знаеш да не подписваш по взаимно съгласие? Че виждам доста хора при мен, съгласили се да ги съкратят по този начин, а финансово е по-неизгодно.

# 951
Дариела , аз си поръчвам лещи от един сайт. Доставят бързо и на цени доста по - ниски от оптиките.

# 952
  • София
Как се ядосах снищи на моята 30г. дъщеря. Още ми държи, а тя ми е сърдита, че не я подкрепяме. От една г. живеят при нас докато апартамента им стане готов. Преди ИП детето се взимаше от ММ. Сутрин в повечето той го караше на детска градина. Имаше един период, когато зет ми караше. Сметки ние плащаме, пазаруване кой когато реши. Апартамента им вече е почти готов за живеене, остават дребни неща за довършване. Снощи ми беше заявено - утре ще ходим да работим в апартамента, но ще останем там да спим. Ами хубаво, ама внука остава в къщи, през деня лесно, но сам в тяхната стая не иска да спи. В момента е в период да търси майка си. Голям е, на 4 г. но трябва да има някой при него в стята. Аз съм с кашлица, особено като легна почва едно дране. Е, сега аз виновна. Стоя наказана на двора, че зет ми си работи в хола, а малкия гледа детски. Ей писна ми, качиха ми се на главата. Да изчисти никой не се сеща. Кажеш ли нещо почват сръдни. Съжалявам, че си наруших принципа две семейства заедно не трябва да живеят, а камо ли две поколения.

# 953
Добро утро и от мен! Въпреки, че кукнах още в 6:20, защото бабичката до мен става с петлите, при положение, че е на работа от доста по-късно. 😑

# 954
Добро утро, събудих се кисела, не спах добре, поне крака ми е по-добре.
Дариела, трудно е, а тези вноски като се натрупат кой ще ги плаща след това.....
Много хора са в тежко положение, жалко е, изключително ме натоварват такива неща, защото и да искам не мога да помогна на всички.
Зай, късмет. Hug

# 955
  • софия
Syros, може ли да ми пратиш на съобщение сайта?

Ивекс, и това е така, тези вноски все ще си я чакат. Но ако сега не може да си ги плаща няма много опции. Тегаво е сега за тези, останали без работа. Идват доста такива в офиса ни и като слушам в какво положение са...не знам как ще се справят хората, ако не си намерят скоро работа.

# 956
  • Somewhere in the World
Момичетаа, добро утро!
Ма много кошмари сънувам тези нощи, спа си ама всеки ден ме боли главата.
Уж редя приоритети, ма все се намира кой да ми ги провокира.
В понеделник трябваше да съм на работа, а в неделя шефката ми писа че се отлага и така всеки ден , последно утре трябва да ида. Да де, ма сроковете не чакат- абе пробва ме тя, хмм.
И немога да пропусна домашния любимец ММ- баси нахалника, само лежи и като помоля за помощ- била съм мързелива и нахална, ха! Ще играе тигана скоро
Зай, успех днес- каквото и да става- горе главата и небързай с отговора
Стискам палци на всички, пия кафе и се връщам да ви чета💐

# 957
Зай,стискам палци!
Сънувах такива дивотии.
Добро утро и хубав ден!

# 958
  • France
Да се похваля, за пръв път от 10 дни спах много добре. Без гадене и други. Сега обаче нямам никакво извинение да ставам и да си върша работата.

# 959
Здравейте!

Хубава тема имате и реших, че е време да се включа. И без това съм голямо мрънкало, тук ще ми е комфортно. Виждам и познати никове, супер.Simple Smile
И да се оплача, че харча като милионерка. Вчера пазарувах и хладилника почти празен. Какво да му се не види взех за 30 лв. И преди няколко дни пак така. Това да взема, онова да взема...

Общи условия

Активация на акаунт