Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 585
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 930
Днес си направих крем- карамел и преяждането продължава. Утре ще си налепя хладилника със снимки, където съм  в Топ форма, малко да си направя психо атака, че с тези сладкиши немога да се спра.

# 931
  • софия
Идеята ти е много добра, ама гледай да не стане така Grinning :

# 932
Дариела, разсмя ме.
Обикновенно до към 15-16ч. мога да бъда на диета.

# 933
Досега ви четох и се хилих. Ами вие сте чисто луди Satisfied
МНО-ГО  СМЕ!  СИЛ-НИ   СМЕ!!!

Оплаквам се, че въпреки стиснатите ви палчета (за които сърдечно благодаря), не свърших грам работа.
Въпреки това, час по час ви четях, сакън да не пропусна нещо. Последните три страници четох седнала на дивана, пък после се кандилнах надясно върху възглавниците...
Работата не е заек, да избяга, нали? И нощес току виж съм я свършила. Simple Smile

# 934
А, нощес! Как ще се зориш по тъмно? Тя и утре няма да избяга. Изпитано е.

# 935
Цял ден дремуцкам с опнат крак и се забавлявам да чета темата.
Крака ме боли, но поне вече глезена не е троен, утре мисля да идем да го снимат, че мъжката част у дома само това дудне.
Преди малко разбрах, че близка приятелка е съкратена, тъжно ми стана, кредит имат и две деца, дано успее да си намери работа, всеки ден следя обявите и положението е плачебно.

# 936
  • Точно където трябва
2 часа ви чета, не остана време за писане. И аз от тъпи работодатели се оплаквам. Искат тотално да ни прецакат. Оревал света за заплатите. Що били толкова? Нали в отпуск сме били? Ми тя е платена, колко да са. Ще ни резнат някак, сигурна съм.  Ама като не ни осигуряват на реалните. Ама сега и да искам няма къде да я търся. И с детето къде ще намеря такъв разбран пряк шеф... Егати скапаната ситуация. А съм от тези дето от едната гордост бих се махнала. А работа има, нищо не се е променило.

# 937
Тетка, не се мори по нощите... 😘
Даре, избра ли си наказание, че идем с Syros 😏
Ивекс, виждам на картиТи, че само е изкълчен! Всичко точно! И на снимката, пак нищо! 😘 Нека шетат окол тебе, полежи си 😏
Дариела, палачинките са за ядене, не за брисане! 🤣

# 938
Дзак! Легнахте ли,муцунки? 🤗
Гледам всички отказват я яденето,я пиенето. Слаба воля! Само аз още се държа. 🤣🤣🤣
Апнахме,някои вече спят,аз си цъкам тука да ви прочета.
Тетка,не оставяй днешната работа за утре,като можеш да я свършиш вдругиден. 🤗
Ивексче,да минава крака.
Дрийм,ся да се не чудиш ко му’й на салама като си го изяла??! 🤣🤣🤪
Чакайте да ви покажа кви чорапЦи ще си закупя ако намеря:

# 939
Отново да си помрънкам и оплача...
Притеснено ми е.
Днес ми се обади непознат за мен адвокат, представлявайки компанията, в която работя от 4 г., и ме помоли да се срещнем, за да коментираме бъдещите ни планове... Уточнявам, че аз съм била винаги единствен служител, от както компанията се е установила тук...
Опитах се да се обадя на моя шеф, за да говоря с него, но той не си вдигаше телефона.
Била съм 4 г. изключително лоялна. Работила съм извънредно посред нощите, била съм по командировки и никога не ми е било плащано или компенсирано за това... Влизах няколко пъти в болница от стрес/недояждане/дехидратация, защото вършех сама работата на цял офис и все нямаше време...  Винаги съм държала всички документи да са изрядни, за да няма проблем компанията. Използвала съм всякакви начини само и само, за да помогна и да имаме успех. И накрая няма кой да ми вдигне телефона и да ми каже, че работата е намаляла и искат да ме съкратят... Очаквах да го направят, но не и да бъдат толкова непочтени и да нямат очите да ме погледнат по скайп/вайбър.
Знам, че утре трябва да мълча и да слушам какво иска да ми каже адвоката, но нямам силите за лицемерие и лъжи, а не искам драми.
Нямам силите да бъда изнудвана, лъгана, да ме мислят за глупачка (макар че понякога съм...) и да се опитват да ме манипулират...
Подсигурена съм, за да бъдат те в неизгодна позиция, но в такива тежки времена, не разбирам защо е нужно да бъдем нечовеци... Защо просто не проявим разбиране към ближния, защо е нужно да бъдем жестоки...
Притеснено ми е...

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 02:00 от Анонимен

# 940
Досега ви четох и се хилих. Ами вие сте чисто луди Satisfied
Цифричке, добре дошла в отбора!!! 😀😀😀😀

# 941
  • на Мелмак
Зай, не се навивай предварително, успех ти желая!
Тъкмо започнах да си поспивам повече покрай ДО. И днес агейн кукуригу в 4.20ч Grinning Даже кучето спи и не ме отразява, въпреки, че направих няколко тегела до кухнята Scream

# 942
  • Ланкър, планините Овнерог
Anyyyone, заповядай https://pochorapi.com/chorapi-generala
Зай, не се самонавивай предварително. Може просто наистина да обсъждате промени, не е задължително съкращение.

# 943
Зай, не подписвай нищо днес. Ако те кара нещо да подписваш кажи че ще прегледаш документите и ще отговориш.

# 944
  • Bарна, морето, сините вълни
От почти 20 дни сме си на село с детето, ММ идва за по няколко дни и пак се връща в града. Първия път остана за 4 дни и като се върна, мазата ни е била разбита, а в ключалката на апартамента трудно се е вкарвал ключ, ММ се съмнява че някой се е опитвал и там да влезе. И това вероятно е човек от блока, защото знаят, че сега и кучето не е там. Сложихме СОД да ни е мирно, че сериозно се притеснихме. Нямаме кой знае какво за крадене вкъщи, но беля да ти направят е достатъчно.
Внимавайте много, тези от вас, които си оставят напълно празни апартаментите за няколко дни. Народът огладня и почна да върши щуротии.

Общи условия

Активация на акаунт