Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 603
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 915
Ама аз па имам и салам Joy отново... Joy
Салама, Санчо... 🤣

# 916
Край...остай салама...кой ял ял...утре пак...

# 917
Разочарована съм от много неща.
Много енергия и средства изхабих, хората са неблагодарни. Сега, когато е ИП тази възможност нямам да се грижа и за детето си и за мен си и за майка ми и видях много неща. От тук нататък освен детето ми другите не ме интересуват. Дори баща и, не го мисля,че и той е с голям фен клуб и немога да се затормозявам ще си държи ли златния прибран, докато се видим. Да става каквото ще. Само за детето ми ще се раздавам в тоя живот.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:55 от Sunnyhobi

# 918
НЕкой път, се чуда... Кво ли му е на салама... докат се пържи де 🤣

Съни 🤗🤔 кво има да го пазиш... Той нали е избрал тебе?!?! Ако му е толко зора... да лови света!!!...

# 919
Щерката е с голям кариес на единия зъб, но няма оплаквания. Сега се чудя, да я водя ли на зъболекар... ако въобще работи.

Съни, като жена с 19г.брак мога да ти дам единствения съвет: гледай себе си  и детето, за другите не си хаби нервите.

# 920
Аз не го пазя. Винаги пълна свобода съм му давала, а и сме в различни държави, какво да го пазя. Винаги сме се виждали всеки месец, а сега няма как, от това се оплаквам.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:35 от Sunnyhobi

# 921
Нямате стигане. Вчера след като се наработих и се прибрах, врътнах се из кухнята да сготвя две-три нещица, после ви изчетох и силите ми стигнаха до там. Гътнах се да спя, днес пак докато ви прочета и очите ми взеха да падат, но поне днес да напиша това, което исках вчера - Мария, честито!  Да ви е жива и здрава малката принцеса, да расте щастлива и да ви радва!
За днес стига толкова писане, не че нямам какво да кажа, ма ме мързи да пиша. Сега отивам да се метна в идеален хоризонтал и да събирам сили за утре.

# 922
Досега ви четох и се хилих. Ами вие сте чисто луди Satisfied

# 923
Първо внука почна да кашля преди 3-4 седмици, след него и аз почнах. Звънях на ЛЛ, не е ковид - нямам температура. Какво ли е пих, не минава и неминава. Вечер, ако мога да спя е в седнало положение.
rozibozi вечер на гърдите слагай мед и сода . Това докато медът спре да попива . Лично изпитано .

# 924
  • софия
Оплаквам се от ва,че докато аз работих сте изписали 10 страници. След малко се връщам да ви изчета. Прибрах се от работа, много натоварен ден беше днес. Пих след работа биричка на терасата с най-добрата ми приятелка дистанционно- по Фейстайм - карантината така пием по терасите Grinning Сега усещам как ми се доспива от нея, та сигурно скоро и ще се катурна в легълцето.

# 925
Аз хапнах...доволно.. ..ся мога да отлитам къмто банята да лъскам зъбака. 😆😆😆
Голямо драпане с тез дзъби,като те прочета и мигновено си представям косатка тип ламята Спаска.

# 926
  • София
Мъжкото 40 годишно е в невъзможно за изтрайване добро настроение. Вече се ядосах и аз , после и детето. Викам, да му го разваля вече...

# 927
Права си, Вита.
Мойто разочарование е от майка ми. Мъжа просто го споменах.

# 928
Апнах 😏 го салама 🤣
Чух, още нЕкой мъжки, иска да го сурвакаме 🙄😃

# 929
Синът ми имаше записан час за зъбар за вчера...за кариес да правят, чудих се и аз и не го заведох. Дано не сбърках. За кога да му записвам час и аз не знам...иначе детската зъболекарка май си работи.
За разлика от моя който ме върна и не поиска да ми извади мъдреца. И лошото е че уклончиво отговаря - след 13.05 ще сме видели...и час не ми записа...то отиде лятото. А ми бърка и бави и нататъшното лечение така...изобщо наникъде.
А нататъшното е в София...там пък ме е и страх да стъпя...и изобщеее...тегаво и никакво такова 😐😕😕😕

Общи условия

Активация на акаунт