Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 599
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 900
Какво е туй църното у водата...булката с мантия ли е влязла 😨😨😨

Джинджър....ама само в София с колело...че ние извън паркове нямаме 😮 налЕ ?

Славе...18.30 мина..твоят Убавец прати ли го да върти педалите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 901
Що ли пуснах новините - мъдър общински служител обясни, че дете може да кара колело в парка от 9.30 до 18.30, но родителя с него не може???  На родителя му е разрешено да си кара колелото преди 9.30 и след 18.30.. Ама тогава пък детето не може ???? Малоумие поредно някакво, пфууу😤
Що бе идеално. Детето препуска с колелото, мама препуска след него на крака и топи козунаците дето е лапала.

# 902
  • София
Аз си карах днес колело с децата. Никой не ни е правил забележка, а имаше доста полицаи.

# 903
Що ли пуснах новините - мъдър общински служител обясни, че дете може да кара колело в парка от 9.30 до 18.30, но родителя с него не може???  На родителя му е разрешено да си кара колелото преди 9.30 и след 18.30.. Ама тогава пък детето не може ???? Малоумие поредно някакво, пфууу😤

Що бе идеално. Детето препуска с колелото, мама препуска след него на крака и топи козунаците дето е лапала.

Не може да препускаш след колелото, щото се води спорт. А за спорт знаем- преди 9,30 и след 18.30 Stuck Out Tongue

# 904
Ейййй, лудетини, щяха да ме свалят от рейса, щото ви чета писанията тука и се хиля с глас, а народът с маски, каски, ръкавици и декларации, настроен карантинно😀😀😀!!! Изгледах ме на кръв 2,3 пъти и язе не вземам бележка 😀😀!!!

# 905
Аз хапнах...доволно.. ..ся мога да отлитам къмто банята да лъскам зъбака. 😆😆😆

# 906
Аз хапнах...доволно.. ..ся мога да отлитам къмто банята да лъскам зъбака. 😆😆😆
Не си пила люкарство,  не отиваш!

# 907
Не ми остана време..въй как лети пусто 😉

# 908
Не ми остана време..въй как лети пусто 😉
хайде моля ти се, да се поправиш. Иначе не отиваш! Питай ММ, в момента ти пише генералът! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 909
  • Бургас
Нашият кмет пуска индивидуално спортуващи във времето на разхождащите се през деня.
Обаче ако кметът или полицията го сгащят моя,че не индивидуално спортуващ,а с някоя девойка евентуално,тогава такава карантина ще му наложа....Щабът ще му се види като синеоко бебе с дрънкалка!

# 910
Оууу..Славе..екипчето на 60 градуса ли ще му го врътнеш, да се спаружи и да му избелеят краските...много си жестока ...

# 911
Госпожата с пържените картофи, имам ледена бира!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Теб имам да те черпавам, та и бирата ще е от мен. И аз ги пържих в олио и мас. Не са днешните, но и тези не бяха лоши.

Днес съм само на пържените картофи. Стискайте палци да не хапна и друго, че един чийзкейк отлежава в хладилника. Отивам да разходя кучето, че се изчака милото. Утре ще го водя на доктор, дано му уцелят диагнозата. Ще ви нагледам по-късно.

# 912
Пхаха, то било зъбак... Чета го гъзак Joy
Тета се наплюска,аз още пРъжа Confused
Дара, ти ли беше инициатора на картофената одисея AngryJoyKissing Heart

# 913
Авеее..сложи си очила, онова с г-то го измих още като се прибрах...

# 914
Пхаха, то било зъбак... Чета го гъзак Joy
Тета се наплюска,аз още пРъжа Confused
Дара, ти ли беше инициатора на картофената одисея AngryJoyKissing Heart
Дара, да си понесе наказанието. То видиш ли, не било само пържени картофи... зла жена, ей!

Общи условия

Активация на акаунт