Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 710
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 420
Ох, добре, че малката я взе баща и да я разходи с колата, че щяхме да де изтрепем днес...Не я издържам, а след един неин писък получих такова главоболие, че пих хапче. Довечера ще пека едни истории и продължавам по Кантарджиев. Като го споменах, ето го :

# 421
# 422
Аз сложих линк бре..към МЗ...що го няма ???
http://www.mh.government.bg/bg/normativni-aktove/zapovedi-pravil … itsi-instruktsii/

Славе, след 18.30 да кара по шосето. Желателно е да е с дрехи в УБИТИ цветове...повтарям -убити, не неонови че да не изпъква като муха в кисело мляко. Тури му в джоба бележка за магазина, ако го спрат да каже че се е запътил на пазар с кУлилото. Да не казва че отива за диня щот няма да му повярват - диня с кУлело не се пренася. Запомни ли? Запиши си... Joy

# 423
  • Бургас
Тете,ще ме умориш!!!:smiley:SmileySmiley

Само с маскировъчни дрехи ще го пращам.Като нинджа!

# 424
Бе какви паркове, какви градинки? Все три дали ще обикалям парк или карето около блока. Виж, кпп-то е друга работа. Остро ми бърка в очите. И да, мога да скалъпя декларация, ма смятам това за нередно. Смятам и за нечестно, съседното село да може да стигне до Гърция, па аз до същото съседно село, да не мога да стигна и да си купя зарзават примерно.
Така де, да се оплача и аз по темата.
Детето ми е на 13, изглежда на 9, има акъл на три годишно и нищо не мога да му обясня. В коя група попадам и срещу какво да негодувам?

Пп. Разпраха ми се дънките. Любимите дънки.

# 425
Syros, и мойте нови дънки, озад на д-то по цялата дължина от Жоба до чатала JoyJoy клекнах в работата и колежките умряха от кеф Joy добре, че съм с колата, та не брах голям срам по пътищата.... Тва още преди ИП... А бяха нови, на 2 пранета... Тцтцтц...

Имаш пубер.... Сестрата е на 12 и е трагедия Tired FaceTriumph
Японски щяла да учи, а български не знае добре Rolling Eyes идват им некви идеи фърчащи....

# 426
  • Euskal Herria
Пп. Разпраха ми се дънките. Любимите дънки.
Аааа, няма палачинки за теб! Wink
Днес направо ми беше необичайна сутринта неделята - да се чуват детските гласове вън. Всички медии това публикуват - първите разходки на децата.
Снощи за пръв път се писа, че ако разходките на децата не доведат до увеличение на новите случаи, от 02 май и възрастните ще можем да излизаме по малко. Дано!

# 427
Syros, сега такава е модата. Аз разпрани си ги купувам направо.
Маркуча на душа ми се скъса, утре трябва нов да купя.
Стана ракиено време, а ми се доспа. По- добре да сядам на масата да си сипя, че кое време е сега да лягам. Днес получих доставка на домашно приготвено лЮкарство.

# 428
Дриим, баш по същия начин се разпраха. То пери обличай   до откат не става, а единствения ми бяха удобни на окръжноста. Като ги купих, бяха ми свободни доста, сега са като клин. Баха клин де. Joy от утре до магазина по гол г&з. JoyJoy
Яна, не бъди зла! Не ти прилича Grinning
Съни, мани тая мода, ще ми изпадне четирибуквието.

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 17:24 от Syros

# 429
Пичове, айде без да се обиждате и в тая тема... Дойдохме да се забавляваме, не и тука да ви четем споровете.... Confused

Syros Joy спираме да перЕм!

# 430
Аз скоро ще си вадя дрехите за бременни, само те ще ми стават.Поне да не идваше лято, ми точно за лятото ли ще съм като Бионсе. Не ми пречи, че ще съм като нея, даже много ми харесва тялото и, само да не качвах и на корем.

# 431
  • France
Е аз поне си имам извинение вече....

# 432
Не е сигурно кой се излага - разбрал, не разбрал, има ли карантина, няма ли карантина, забранено ли е извеждането на деца - обаче се пишат постове на килограм, размахва се пръст, начукват се канчета, зер все някой да е контра и да обяснява на другите как да живеят и мислят правилно. Понеже, разбирате ли, те не могат да разсъждават сами. Че и за католиците успя да вземе отношение на техния великден, как се правели на по-католици от папата... И накрая - в темата на администраторите - ау, вижте ги, те ме обиждат....

# 433
Никога не са били забранени разходките около блока. Децата на съфорумките жлътнаха, защото майките им най-вероятно от страх ги затвориха за месец вкъщи. А все пак не сме с брой заболели като в Италия или Испания и дори в момента лесно може да се намери баланс и да се спазва необходимата дистанция навън. Резултатът беше, че след този месец трескаво се чудеха как да нарушат истинска забрана и да минат КПП с фалшива причина. Всъщност аз за една съфорумка се сещам.

# 434
Само-чат темата не е включена в задължителния материал за изчитане във форума. Не е и задължително да се докладват мненията, които не ни кефят, а мо е просто да се пропуснат. Няма да се пише отсъствие или слаб 2.

Общи условия

Активация на акаунт