Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 718
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 465
  • France
Богати, защото крадат. И то от моите данъци, гадовете.

# 466
  • Куциндрел
А, да.
Значи на киноа само се гледа, не се яде.

# 467
Шшшт, тихо за Лилана. Че едно време, като ставаше въпрос, че лапа таковата с череп накрая, дотърчаваше една съфорумка да обяснява, че Божков любовници няма и не знае коя е девойката, но си правела пиар на негов гръб. Joy

# 468
Шшшт, тихо за Лилана. Че едно време, като ставаше въпрос, че лапа таковата с череп накрая, дотърчаваше една съфорумка да обяснява, че Божков любовници няма и не знае коя е девойката, но си правела пиар на негов гръб. Joy

Ами не мога тихо, възмущавам се...Ама и тоя Божков и той голям нерез бил, направо надминал Коко Динев.

# 469
Aйде да кажем наздраве!
От мен с бира!

# 470
  • софия
Наздраве, новинка :beer  Аз седнах на тераската с чашка винце и чиния пълнени чушки.

# 471
Нищо общо с Коко Динев няма Божков. На Динев мадамите май най-много с дете за дондуркане си тръгваха. На Божков получаваха образование в чужбина, сладки бизнеси, сладки заплати в негови фирми или поне някоя чанта Шанел.

# 472
Нищо общо с Коко Динев няма Божков. На Динев мадамите май най-много с дете за дондуркане си тръгваха. На Божков получаваха образование в чужбина, сладки бизнеси, сладки заплати в негови фирми или поне някоя чанта Шанел.

Хм, общото, че потентност не им е липсвала.
На Динев едва ли и те с празни ръце освен детето са тръгвали?! Може би не са искали да ги спонсорира с образование.
Но другият е меко казано непочтен с всички деяния, които изникват непрекъснато. Да имаш толкова пари и пак да крадеш от тая бедна огрухана държава....спирам.

# 473
Оплаквам се че ММ е много жесток. Преди няколко дни му казах нещо което много ми тежеше и имах нужда от съвет /за брат ми/. Тази вечер се скарахме и той го използва да ме нарани и обиди......Естествено свекървата пак създаде напрежението между нас, но не тя е виновна, а този който ѝ играе по свирката.
Ужасно съм разочарована и наранена от съпруга си.

# 474
Вита, гуш!

# 475
Vita, разбирам те.
Единственият начин е да спреш да споделяш.
Аз се оплаквам, че изгорих пуканките. Оплаквам се и от МП - днес реши че трябва отново да започне да вдига тежести. Много ме зарадва. Твърди, че вече не го боляло. Аман.

# 476
Вита, и моят-подкрепяше ме уж за едни неща и после при скандал-хоп! Обратното! Ама не ми пука отдавна!
Хора, освинвам се-картофки с масълце, пилешки пържоли, пия бира....допивам де. ДЯтето реве, че е гладно, викам -чакай,че е топло. ...Ей, една минута не мога да седна ня спокойствие .

# 477
  • sf
На мен от БНД ми писнА. Не можел повече да издържа , уморен бил от сина ни. Защото се преби вчера с колелото, защото все трябвало да го ръчка да учи. С глас се смях. Викам му " Ти мислиш, че да си родител е само цветя и рози?!"

# 478
Извод - не споделяме...ама нали за това сме заедно...

# 479
  • на Мелмак
Е добре, де, ти като не можеш с мъжа си да споделиш и да те разбере, с кой?
Вита, гуш!
Оплаквам се от липсата на всички стари емотикони, пък!

Общи условия

Активация на акаунт