Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 698
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Дали ще ви напрегна, ако се опрача, че преди 9.30 и след 18.30 ми се налага да работя и не мога да стигна до морската, ако кмета разреши де?

# 451
Куче имаш ли? Инак не можеш да припариш до парка ко щеш и в полунощ. Без пес имам предвид...

Боядисах се, изкъпах се, издухах се...стига ми толкоз работа..

# 452
  • Euskal Herria
Ако нямаш куче, ей ти вариант:

С нарастване на годините като че ли по-трудно и по-бавно зарастват раните.

# 453
ЛилЯво кълбо предлагам Grinning
Въх,Боже!  Това го прочетох като ЛиЛана...до одеве четох за тая звезда, която била до Божков.
И понеже ми бе абсолютно неизвестна и пуснах на гугъл, то излязоха и коментари на момичета от бг.мама за нея. Ама тя голям пилотен проект е била - училища, чужбини и накрая те си били гаджета с него от години. И дори мамите го знаели тук...
А онази хубава жена, която задържаха, уж била жената до него.
Много съм изостанала от тенденциите искам да кажа.

# 454
Как се минАх само...тц..тц..сега видях сУоПщениЙто

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 19:02 от teta75

# 455
  • Оптимист по принуда
Сакън! Шса подуе като мен! Head Band

# 456
И аз съм алергична към киноа - почти спирам да дишам, направо могат да ме сбъркат с носител на ковид-19.

# 457

Тоше..и аз съм тъй, душко...Joy

# 458

Ти тогава колко дни го изстрада?

# 459
  • Варна
Куче имаш ли? Инак не можеш да припариш до парка ко щеш и в полунощ. Без пес имам предвид...

Боядисах се, изкъпах се, издухах се...стига ми толкоз работа..

Тамън две 😁

# 460
Айде, пуснах Нова и ко да вида... Генерала: Тъй като не можем да контролираме вируса, тряа да се приспособим!
Добър ден! Hands HandJoy

# 461
Славееее....казаха по нова след 18.30 можело спортуващи в парка...кАжи на гвоя спортяга..
Обаче в заповедта не го пише..гия журналя пак си измислят ми се чини...

# 462
  • Оптимист по принуда

Ти тогава колко дни го изстрада?
Поне седмица откарах. А сега кожата по гърба и ръцете ми се лющи леко.

# 463
  • France
Е, как Не знаете, коя е Лиляна. Това е едно връзкарче, което се опитаха с много пари да го направят певица, а то наистина не става. Иначе хубаво момиче беше, свежо. Говореха се също и едни лоши работи за баща му, че много добре знае на кой е любовница, но не му пречи, даже напротив. Тя ми е наборка и ù помня първите напъни.

# 464
Аз пуснах Бтв и пак новини за тая Лилана..Крала от еврофондове.
Не ми го побира умът, тези хора са толкова неприлично богати /антуражът около Божков/ и пак, и пак се краде. В какво се е състояло образованието им не мога да си обясня, нали човек трябва да бъде полезен с професията си на обществото освен личната си облага.
Наистина имам диплодокско мислене.

Общи условия

Активация на акаунт