Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 707
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 435
Дразня се ама яко  на разни известни личности дето не спряха да повтарят името на Милен Цветков. Дето не спряха да призовават да спазваме изискванията, а те са от предаване в предаване.

# 436
Благодаря на метлата!
Макар, че ми се наруши ЧИ-то, щото им изчетох постовете на дамите Rolling Eyes
Дайте малко по-ведро, че достатъчно злоба има и у живио живот Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
счупено ми е кристалното кълбо - иначе щях да ги изтрия преди да са ги написали
като мине ИП, ще отворят вещеските магазини и отново ще съм на ниво

# 438
Бубанка, аз лично щи подаря един боб, специално за тая тема! Wink

# 439
боб е плебейско, искам нещо по-аристократично

# 440
ЛилЯво кълбо предлагам Grinning

# 441
Ма, то и боб дали ш можем си позволим след ИП Joy

Syros, ш си обуеш лиляви гащи ли?!? Joy

# 442
  • Euskal Herria
Па и газове докарва боба.
Значи - чиа или киноа? Wink

# 443
янче, късогледа съм, как ще гледам на ЧИА?!? Flushed

# 444
  • Euskal Herria
Бубе, аристократичната чиа направо ти отваря третото око, не ти трябва обикновеното зрение. Ще виждаш свише, разпали въображението си. Wink

# 445
Ех, че хубава тема. Да взема и аз да се оплача. Оплаквам се от детето - нит се води, нит се кара. Все си мислех, че кара някой детски пубертет, ама явно нейният край няма. Нито иска да яде, нито иска да спи, вечер до 12 се приспиваме. Няма да се заиграе с нещо нормално, а все ходи и рови и прави простотии. Вчера и днес е при майка ми - е, спи, яде, гък не се чува. А аз бях решила велики неща да правя докато е там. Велики и ги върша- спя и ям, спя и ям и така, а утре като я взема ще се чудя от къде да подхвана Thinking

# 446
Бубанка, на годжи бери гледаш ли?
Ох, телевизора е пуснат и Гешев нещо плещи и се прави на опозиция на политиците, OMG! 😣 Омръзна ми от празнословци!  Само -българските граждани, справедливост, да си свършим работата. ....
Отивам за бира.....👣

# 447
  • Куциндрел
Не е сигурно кой се излага - разбрал, не разбрал, има ли карантина, няма ли карантина, забранено ли е извеждането на деца - обаче се пишат постове на килограм, размахва се пръст, начукват се канчета, зер все някой да е контра и да обяснява на другите как да живеят и мислят правилно. Понеже, разбирате ли, те не могат да разсъждават сами. Че и за католиците успя да вземе отношение на техния великден, как се правели на по-католици от папата... И накрая - в темата на администраторите - ау, вижте ги, те ме обиждат....
И това продължава със седмици, едно и също, като латерна. Ей от това се оплаквам, че не се спира да цикли.

Киноа. Grinning

# 448
Плещи Гешев, ама детето го видя и сочи с пръст - Мамоо, Пепа! Пепа!
Пояснявам- прасето Пепа. Ми...

# 449
Ааа, Пепите не ги аресвам! И детето не ги гледа! Има едно късометражно с мечка и некви между катерица и бобър, много й е кеф Joy

Общи условия

Активация на акаунт