Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през април

• 38 710
  • 1 330
  •   1
Отговори
# 510
Абсуртка да не си набор на баба Лили?

# 511
  • SF
Есме, сипи си люкарство!

Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Не пия лекарства!
Знаех си, че ме разсмеете тук. Това ми е първият смях за деня. По-добре късно, отколкото никога.

# 512
  • sf
Не лЕкарство, а лЮкарство т.е. пиене 😁
Вече трета доза поемам. Утре съм на работа, 10 дена се скъсах от мързел 🤣

# 513
  • София
Абсуртка да не си набор на баба Лили?
Не, Каролинче, доста по-млада съм от нея, но пак съм баба- на внука си.
Питам се, Лили не накара ли някого да се замисли, че само възрастта не е причина да демонстрираш превъзходство?
Не се отнася да теб, а за някои съфорумки, които по примера на кумира си Слави, не пропускат да клъвнат.
Когато нямат други аргументи.

# 514
Утре съм на работа. След цели 6 дни отпуск.

# 515
Есме, не се прави на неразбрала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 516
  • SF

Esmee

Разкажи какво прави днес. Дали ще се оплачеш, ти реши, но пак ще е глътка свеж въздух.
Щом си на работа, щом си на такъв график, значи има нещо истинско, нещо което си заслужава да ни приземи.
И да погледнем малко по-далече от пъповете си.

Аз не съм на такъв график. По график работният ми ден е 9 часа,  но в хоум офисът работното време е по всяко време. Много ме изморява.
В реалния офис оставах само по 1 час допълнително, много рядко 2 часа. А у нас съм стигала и до 16-часов работен ден.
В началото гледах клипчета как хората се забавляват по време на извънредното положение, а аз вися по 16 часа пред компютъра, обядвам ябълка и бонбони.
Не се оплаквам, че работя. Оплаквам се от това, че прекалено много работя. И че няма как да си тръгна от офиса.
Ето сега съм в кратко извънработно време. Simple Smile

# 517
И на мен ми иде да взема едно-две лЮкарства, но пусто, душата ми не го иска. Е, ако е сладичко се прежалвам, ама рядко.

# 518
  • SF
Есме, не се прави на неразбрала. Stuck Out Tongue Winking Eye

Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Разбрах ви! Simple Smile Такива лекарства не пия.
Но пък не съм идеална - ям сладолед.

# 519
  • софия
Здравейте, момичета! След 12-часов неделен работен ден идвам да ви видя как сте.
Утре ме чакат нови 12 часа. Оплаквам се, въпреки че знам, че няма какво да направите по моя въпрос.
Сега си почивам пред телевизора и се надявам да си поговоря малко с вас. Днес, освен кратък разговор с колеги, не съм говорила с никого.
Eсме, ако това ще ти е утеха и аз утре съм 11 часа на работа. И вдругиден пак. Като си помисля, че трябва да стана в 6...мъка ми е това ставане.
Аз си допих винцето, сега търся нещо интересно по тв. Ама май не намирам.

# 520
  • софия
Мм опита да ме прилъже да хапна поне една чушка, поне една хапка, ама аз гордо отказах, хапнах си салатката и ми е добре, ама сутрините за закуска се чудя какво да ям, досега все филийка с нещо, мюсли с мляко не може...тъмна Индия, ако имате някоя идея ще се радвам да я чуя, много съм боса в материята с храните, преди да забременея и родя нямах такъв проблем.

# 521
омлет, авокадо, маслини

# 522
Кисело мляко с овесени ядки.

# 523
Меченце, направи си омлет, хапни Кисело мляко, или варени Яйца с Кашкавал, Маслини..
Горе долу това ям, като спазвам режима, но мн мразя като се срина психически и се превърна в кошче за всякакъв вид храна и тъпча до пръсванее.

# 524
Емоционалното хранене ми е най-големият проблем. За момента с ИП поддържам добри хранителни навици, та не се оплаквам поне от това ..

Общи условия

Активация на акаунт